Mercedes-Benz
MEDICAL CAR
[Kép: 2273189_6d91916ef41d995b9d1133915d96df2c_xl.jpg]
Válaszol

Kód:
http://mbybk.blog.hu/2009/07/15/baby_katapult_benz#more1246440
Válaszol

Audi R8 vs. Mercedes-Benz E63 AMG Wagon
A családi kombi simán lenyomja a sportautót! Big Grin

http://www.youtube.com/watch?v=fkLATjo6Oyo
Válaszol

[Kép: autowp.ru_amg_300e_6.0__hammer__uk-spec_2.jpg]
[Kép: autowp.ru_amg_300e_6.0__hammer__uk-spec_1.jpg]
[Kép: autowp.ru_amg_300e_6.0__hammer__uk-spec_3.jpg]
Válaszol

Egy 10 éves cikk.Smile De nem birtam kihagyni.Smile
Merdzsó

Alapvetően mi baj van a Mercedessel? Szép autó, jó autó, elegáns, megbí­zható, biztonságos, gyors, erős, okos, értékálló, szervizigénye kicsi, úttartása kitűnő, télen jó meleg. Az autók királynője. Semmi több? De. A kárpát-medencei népek (megkockáztatom: a Rajnától keletre eső népek) folklórjában különös szerepet tölt be ez a személygépjármű. A merdzsó. Hogyan lesz egy Mercedesből merdzsó? Kezdjük. őltözzünk fel a legfrissebb divat szerinti narancssárga-lila melegí­tőbe, vegyünk hozzá remekül passzoló kis barna makkoscipőt és í­zlésesen kifukszolva sétáljunk el egy autókereskedésbe és egy nagy teherbí­rású nejlonszatyorral a kezünkben közöljük, az eladóval, hogy szeretnénk egy ötszázast. De nem is. Legyen inkább hatszázas, mert még megszólnak a konditeremben. Az eladó figyelmeztet, hogy ... hogy az autó ára, hm, igen magas, meghaladhatja a huszonöt millió forintot, zizzentsünk hát egyet a melegí­tőnkkel és laza vállmozdulatokkal kí­sérve rázzuk meg nyakban a kétkilónyi fukszot, hogy eztet nézzed meg ecsém, ezt se szarért vettem, és borí­tsuk ki a nagy teherbí­rású szatyorból a lóvét. A Mercedes megvan, most kezdhetjük merdzsóvá alakí­tani. Beszerezzük a szükséges extrákat. Valami szép, diódasoros féklámpát hátulra. Jegesmedveszőrt a kormányra, dupla krómozott kipufogót, matricákat. A belső visszapillantóra két tucat Wunderbaum (vaní­liaillat). Két ezerwattos hangfal, hogy szóljon rendesen szketmen dzson és kotonáj dzsó. A bőrülésekre vicces op-art huzat élénk szí­nű geometrikus ábrákkal, hátul lehet cicamintás, biztos tetszik majd a pitbullnak. Elölről a jelvény lecsavarodik, és vivődik mindenhová a slusszkulcs függelékeként. (Lopásmegelőzés). Végül mi kell még a merdzsóhoz? Nem árt a csomagtartóba valami jobb szamurájkard, de baseballütő minimum, a kesztyűtartóba pedig egy Parabellum (Magnum), amit piros lámpánál álldogálva az ablakon kikönyökölve lehet forgatni, próbálgatni vele a célzást. A merdzsó készen is volna. Legelőször menjünk vele körbe a kocsisor környékén, és ellenőrizzük a lányokat, vidáman üdvözüljük valamennyit, köszönjünk a haveroknak (Mit néző?). Ha cigarettát vennénk, ne habozzunk, parkoljunk nyugodtan a Körút közepén, azt a pár percet igazán kibí­rják. A dudákat nyomogassuk meg megfelelően hangos "Letépem a fejed!" kiáltásokkal. Miután bekukkantottunk a peepshowba (parkolás az út közepén, elakadásjelző, elnézhetünk az ismerős hamburgereshez, fölparkolhatunk ottan a járdára, félrelökve néhány gyalogost, akiket ne feledjünk alaposan megfeddni, mivel a proletárok durva szövésű nadrágja összekarcolhatja a drága autó finom fényezését. A méltatlankodókat (De uram, ön ráállt a lábamra...) fejeljük le, majd amikor feljelentéssel fenyeget, nevezzük rohadt kommunistának, és a biztonság kedvéért villantsuk meg pillangókésünket. Elegánsabb éttermekben helyezzük a kocsikulcsot a nagy fémjelvénnyel és rókafarokkal úgy, hogy elegáns legyen a rádiótelefonnal, majd rendeljünk az autónak is egy dupla bélszí­nt jól átsütve, sok mustárral, sült krumplival, nem is hanem "rosejbnivel" hozz egy Chivas Regalt Red Bullal. Legújabb hí­r: A Mercedes gyár olyan új modellt állí­t elő, amelyben nem lesz kormány, hogy egyszerre lehessen telefonálni és orrot túrni...
Válaszol

Big Grin
Még szerencse,hogy nekem mercedesem van és nem merdzsóm!
Big Grin
Válaszol

utolso képek uhh. jo verda. egészen letisztultnak tünik. és illik hozzá a 2 kipufogo Smile
Válaszol

Ez ugyanaz a 6 hengeres blokk mint az enyém csak a Brabus felfúrta 3.6-ra.
Confusedmokin:
http://www.youtube.com/watch?v=i-Q6Nku1PB0&NR=1

Ez meg egy 2,6-os leömlő nélkül.Én ezt inkább nem próbálom ki.
Big Grin
http://www.youtube.com/watch?v=OpXwzbZ95hY
Válaszol

Mercedes 190 EVO 2 [Kép: rolleyes.gif]

[Kép: U3246-1256191535.jpg]
Válaszol

Baszki Rocky neked mindened a Merci Big Grin
De különben tényleg szép az a kocsi amit vettél!! Smile
Válaszol

Igen Kecsó.Nekem a merci az autóm és egyben a hobbim is.
A 20 évnél idősebb mercedesek hoznak igazán lázba.
Smile
Válaszol

Elég ocsmány az a Mercedes 190 EVO 2 amit belinkeltél. Olyan mint egy kerekes cipődoboz spoilerrel.
Válaszol

Nem is kell,hogy mindenkinek tetszen.Én már láttam élőben és elég feltünő és szép autó.Ezek a mai műanyag japán sz.rok mennyivel néznek ki jobban spoilerrel és szárnnyal?Kék led meg sportpedálok.Ez a mai tuning...
Nevetséges!!!
Big Grin
Válaszol

Vannak olyan autók amelyek jól néznek ki vele és a "japán szar" autók sem olyan rosszak.
A mercedes szerintem maradjon meg a nagy, lassú de biztonságos és modern vagy a nagy nyomatékú üvöltő szörnyek fejlesztésénél, gyártásánál.

Amúgy mióta kell cenzúrázni a szar szót? Ez csak egy hétköznapi kifejezés.
Válaszol

ha már merci, akk ne hagyjuk ki a luxust sem. nekem ennél az autónál kezdődik a merci:

Mercedes Benz 500K Special Roadster

[Kép: 19wfhe.jpg]
Válaszol

Biggie úrnak:
Bekerült ma a momo kormány a kocsiba.Szebb,jobb,kényelmesebb.
[Kép: U3246-1258467379.jpg]
Válaszol

Tényleg igen jól néz ki a kormány.
Válaszol

te Rocky! ez a 190 Evo utánzata, nem? Mármint a kormány... (úgy emléxem, mintha abban lett volna ilyen, vagy hasonló)
Válaszol

Ez egy mercedes- momo sportkormány.Nem utánzat.Az evo kormány kicsit másabb és kisebb is.
Smile
Válaszol

ahm, értem...

valaha nekem is volt egy W115, 3 l-es benzinmocival. restaurálni akartam, de jött a baleset, és eladtam...
Válaszol

Szépséges állólámpás. Smile
[Kép: mercedes-200e-w115.jpg]
Válaszol

úgy, ahogy mondani teccik! de nem csak ezek tetszenek, hanem a 123-asok is nagyon. na meg a 115 előttiek... hmmmm, nem volna rossz egy pár darab minden tí­pusból...
Válaszol

Biggie-nek a suzukiba. Smile
[Kép: 720020_1305048_4800_2700_09C37_06.jpg]
Válaszol

Rákendroll. Smile
https://www.youtube.com/watch?v=d_aAadnbIeE
Válaszol

wowSmile talán egyszer nekem is lesz..Smile
Válaszol

[Kép: DTM_Meisterauto_1992.jpg]
Válaszol

[Kép: THM_0006904519_www.kepfeltoltes.hu_.gif]

https://www.youtube.com/watch?v=8_FQ1dwUm68
Válaszol

[Kép: bmwmerc.jpg]

AMG SLS63 (C197) '2010

a bömbisset nem ide akartam,de egyben van a kettő verda..
Válaszol

Biggie úr kukken:

[Kép: U3246-1265309787.jpg]
Válaszol

Kazetta tartó az E-bayről:
[Kép: cool.gif]

[Kép: U3246-1265533775.jpg]
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég