Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Wall-e
színes magyarul beszélő amerikai animációs film, 2008
korhatárra tekintet nélkül megtekinthető
Dolby Digital
rendező: Andrew Stanton
forgatókönyvíró: Andrew Stanton
zeneszerző: Thomas Newman
producer: Jim Morris
szereplő(k):
Fred Willard (Shelby Forthright)
Jeff Garlin (Kapitány hangja)
Paul Eiding
Ben Burtt
Kim Kopf
Garrett Palmer
Mi történne, ha az emberiségnek el kéne hagynia a Földet, de valaki elfelejtené kikapcsolni az utolsó robotot? Több száz magányos éven át végezte a munkát, amire programozták, de WALL-E (Watt - takarékos Lánctalpas kivitelű Limlom - és hulladékkezelő - E sorozat) a kacatok gyűjtése mellé végre új életcélt talál magának, amikor megismeri az EVA névre hallgató ügyes keresőrobotot. ??í‚ jön rá, hogy WALL-E teljesen véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára, és szinte azonnal vissza is repül az űrbe, hogy jelentse ezt a fontos felfedezést az emberiségnek, akik arra várnak, hogy mikor jön el az idő, amikor már biztonságban térhetnek vissza anyabolygójukra. Közben magányos kis robotunk türelmetlenné válik, és EVA (Extraterresztriális Vegetáció Analizáló) nyomába ered a végtelen világűrön át, hogy minden idők leglátványosabb, legizgalmasabb és legviccesebb kalandjait élje át, ami valaha nagyvászonra került.
Üzenetek: 290
Témák: 4
Értékelés:
0
érdekesen hangzik
Értékelés:
0
Üzenetek: 290
Témák: 4
Értékelés:
0
Ma adták a werkfilmjét a tv-ben.
Értékelés:
0
ha minden jól megy akkor jöv héten nézem meg...  (+ a Múmiát is!)
Aranyos kis film szerintem.
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
Értékelés:
0
Sajnos nem láttam mondjuk zozinak az avatarábol volt ismerös aztán utánna láttam valami szorolapon reklámozták vagy mi és utánna esett le hogy ez egy Film
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Nagyon jó film, csak ajánlani tudom!!!
Egyedi, nagyon profi, érdekes, aranyos 10ből 9 pontot adnék a kategóriájában.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ez olyan aranyos animációs film, nézzétek meg.
Üzenetek: 516
Témák: 14
Értékelés:
0
Most néztem meg. Nem rossz, de jobbat vártam. Kezdek rájönni, hogy miért nem nézek ilyen animációs filmeket (meséket). Nem az én stílusom. Amúgy jól meg van csinálva, meg a story elgondolkodtató. De nekem összességében nem tetszett.
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Értékelés:
0
nekem nem nagyon jött be. legalábbis az eleje. mert nem tudtam végignézni. majd talá mégegyszer nekifutok.
Üzenetek: 443
Témák: 5
Értékelés:
0
Nem volt rossz, igaz az elején tényleg kicsit idegesítő volt, hogy nem beszéltek semmit sem. De a robotok aranyosak voltak és nem is olyan butaság az ábrázol jövőkép...nem írta még ki, majd leszedem HD-ben és úgy...
Üzenetek: 19
Témák: 0
Értékelés:
0
Nekem nagyon tetszett, bár kevés animáció van, ami nem. 
Volt mondanivalója is!
A melóhelyen, az irodaházban meg van egy csinos csaj (van több is, de most róla szól a fáma), a srácokkal meg, amikor láttuk, valamelyikőnk mindig benyomta elhaló hangon: Evaaaaa...
(gyenge volt, lehet, de jól el voltunk vele  )
Ez is nagyon tetszett. Az a gond, hogy kevés jó animációs film létezik, igazán rászánhatnák magukat a készítő az igényes munkára.
Üzenetek: 85
Témák: 2
Értékelés:
0
Nagyon jó kis mese, nekem személy szerint nagyon tetszett és van mondanivalója is. Inkább ilyet mint a Shrek folytatását....
Üzenetek: 31
Értékelés:
0
Üzenetek: 34
Értékelés:
0
megunhatatlan örök darab
Üzenetek: 33
Értékelés:
0
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Még azóta is megállja a helyét, nem nagyon tudok mondani hasonló jó rajzfilmet!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
|