Üzenetek: 538
Témák: 45
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Csak öszintén mi a véleményed a fórumról?
Ha van véleményed és megosztanád , itt bátran megteheted! Legyen akár pozitív vagy negatív. Nos?
Üzenetek: 5
Témák: 0
Értékelés:
0
Csak öszintén mi a véleményed a fórumról?
sziasztok! igaz még nem nagyon ismerem ki magamat a fórumon, mert még csak mostanság kezdtem foglalkozni DDL warez fórumokkal de nekem szimpatikus az oldalatok így elsőre. :-)
Értékelés:
0
Re:Csak öszintén mi a véleményed a fórumról?
Bátran el lehet mondani az első benyomásokat az újjáalakult fórumról is.
Értékelés:
0
Az első őszinte vélemény nemrég érkezett:
https://www.youtube.com/watch?v=D-uQzNeBWyU
;D
AlFipapa
Unregistered
üdvözletem magyarforum csapat,
nos kezdjük hátulról elöre jogosultságok szerint.
1= user :nem használják a köszönöm gombot,még irásba se tudják megköszönni a letöltést.
2= feltöltők : nem használják a spoiler ![[Kép: spoiler.gif]](http://magyarforum.net/Themes/citiez_20rc5/images/bbc/spoiler.gif) tagot igy a felhasználó órágat görgethet.
3= mód,admin : nem irtak új használati utasitást az új funkciókról mivel ez már nem a régi (vbuletin) felület.
4= tulaj-szerkesztő : a felhasználók,adminok,jogok,kinézet,karma rendszer nincs kidolgozva.
és végül essék szó a jó dolgokról is,
a szerkesztőtök fogékony az új dolgokra! ha tudjátok mi a külömbség a vbuletin és az SMF fórum motorok között,
órákig kell tesztelni-tanulni,hogy a fórum valamilyen szinten "kész" legyen,mert ugye egy szerkesztő sem dölhet hátra,hogy kész -> mindig van mit mókolgatni!
zárójelbe: a topikban 6.lapon egy képnél virust jelez!
www.host-images.com/u/files/t12hdabhzb8z0xvrdpe4.gif
Értékelés:
0
Köszi a visszajelzést Alfipapa!
[SP]  [/SP]
Üzenetek: 30
Értékelés:
0
Nem tudom van-e vagy csak nem használják de jó lenne egy automatikus képméretező a motorba ezzel is lehet helyet megtakarítani.
A letöltésekhez tárhely 'prefixek' vagy 'tag' nem tudom ki hogy használja így nem kell képekkel terhelni a fórumot de lehet jelezni hogy hova lett feltöltve a tartalom.
Ésss ami engem zavar de ez személyes véleményem hogy szerintem túlzottan szét van taglalva fórumokra a fórum így a főoldal egy átláthatatlan nagy halmazt eredményez.
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Köszönjük hogy leírtad a véleményed! Arra biztatunk mindenkit, hogy írjátok le a javaslatokat, vagy kritikákat , hasonló módon mint Leonardo!
Prefix hamarosan lesz, ezen dolgozom pont.
Hogy érted hogy széttaglalva? A legfőbb fórum témákat ki kell rakni, különben senki nem talál rá.
Ha valakit zavar, az a főbb kategóriákat a jobb oldalon a kis piros nyíllal be tudja csukni.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Értékelés:
0
Alfórum!
Ezekből van sok, a főoldalon a főbb alfórumokat kellene csak meghagyni. Nem lenne ennyire taglalva és talán jobban lehetne tájékozódni is. Lásd Filmek 16 alfórum...
AlFipapa
Unregistered
üdv,
amint elnézem még mindig van mit tennetek :
hát sajna a feltöltök nem használják a sp tagot,a köszönöm gomb se "divatos" a beállitásoknál a szerki nem adott összezárhatóságot pár témához,az user infót nem bövitették ki,hogy a köszönömök és karma jelvények látszódjanak,
a szabályzatba is csak 3 új sor került.
már bocsá de össze lett csapva,hogy "fusson a szekér"
jó-jó,tudom-- idő kell mindenhez 8)
tisztelettel.
Értékelés:
0
Köszi az észrevételt Alfipapa!
Természetesen javítani, alakítgatni mindig lehet, sőt kell is!
De megjegyzem tökéletes nincs!
A köszönöm gomb használata más fórumokon sem gyakori, legalábbis nekem az a tapasztalatom. Kényszeríteni pedig nem érdemes!
A felhasználó önszántából adja azokat a kösziket, ne pedig azért, hogy mondjuk láthatóvá váljanak a linkek.
A spolier használata az megint más téma. Szerintem alapvetően nagyon jó dolog. De én csak arra használnám, amire való, tehát a cselekmény leírásánál, ha esetleg van olyan infó, ami bekavar, akkor azt érdemes elrejteni, ne rontsa majd a befogadási élményt.
Viszont azért használni, hogy átláthatóbb legyen a téma, szerintem fölösleges. Egyes kirívó eseteken túl, szerintem nem zavaró, ha pl. a technikai infók láthatóak.
De nézzük a feltöltők szempontjából. Sokan nem csak erre az oldalra pakolnak.
Könnyű belátni, hogy minden oldal minden egyes rigolyáihoz nem fog alkalmazkodni a posztoló. Inkább keres másik oldalt.
A mi fórumunk több szempontból is különleges, lásd a prémium datás linkek jelzését, illetve a témanyitási, címadási szabályokat.
Ezekkel is akadnak még problémák.
A következőt pedig nem értem, ez sok minden miatt lehet, ha kifejted , annak örülnék:
" a beállitásoknál a szerki nem adott összezárhatóságot pár témához"
A karma és a köszönömök javítás , fejlesztés alatt vannak, Orpheusnak már én is jeleztem a dolgot.
?¹gy is lehet látni,hogy összecsapott, úgyis lehet látni, hogy egy gyökeresen új alapokra épülő fórum kezdő lépéseit láthatjuk, vehetünk részt benne.
Persze mindenki csak a szabadidejében foglalkozik ezzel, mellette annyi mindent kell/ene csinálni. Tehát türelmet kérek! 
Az sem lett volna jó, ha akár több hétig nem működött volna.
A szabályzat szigorúan véve pedig nem 3, hanem 6 új sorral bővült plusz az aláírás!
Természetesen a leírtak pusztán a magánvéleményemet tükrözik!
AlFipapa
Unregistered
szerintem!
ha űj kategórát hoztok létre ott lehet beállitani az összezárhatóságot,és átmozgatni a témákat mintahohy Leadro is irja szét van tolva-tagolva,erre értetttem tisztelettel.
a legtöbb feltöltő sablonból dolgozik és abba csak két katt a SP tag beillesztés vagy nem hozzárendelés,
a servert lehet vele kimélni ha nem kell annyit betöltenie,
Értékelés:
0
A kategória már régóta összezárható, az alfórumok meg kellenek, akit zavar az csuja be a szemét :-X
Az sp tag az csak az átláthatóság, esztétika miatt fontos, a szerver terhelését nem csökkenti, mivel az elrejtett részt ugyanúgy letölti.
A szabályzaton nincs mit módosítani, az már évek óta állandó. A regisztrációs feltételek nem azonosak a fórum szabályzatával. A fórum szabályzatát mindenkinek be kell tartania, ha elolvassa ha nem. Ez olyan mint a törvény, ha tudod, ha nem, vonatkozik minden emberre.
Amit én fontosnak tartok és hamarosan be lesz vezetve az a téma prefix.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
AlFipapa
Unregistered
pefixet leggyorsabban az üzenet ikonokból tudnál összedobni szerintem :-[
Értékelés:
0
Prefixek most már egy két nép és meg lesznek . Csak olyan prefix a jó amire rá lehet keresni , pl a zenéknél lévő stílusokra. A Karma kidolgozása egyelőre másodlagos , nem olyan fontos mint a működési fejlesztések .
Értékelés:
0
?Âgy , hogy lesz stílusra is prefix felváltja az alfórumozást? Mert ezáltal a filmre játékra könyvekre tehát az egész fórumra ki lehet terjeszteni a prefix rendszert!
Üzenetek: 21
Értékelés:
0
oldal jól van szerkesztve, hiába smf-re épül. Dizájn ellett találva.
Üzenetek: 6
Témák: 3
Értékelés:
0
Kellemes csalódás. A sok rétűségével. :victory:
Értékelés:
0
Köszönjük a véleményeket! :yahoo:
Üzenetek: 6
Értékelés:
0
jó volna, ha "müködne" az arcade. :cray2: Régebben ez volt az egyik kedvencem,
Értékelés:
0
Sajnos nem sokan használták amikor működött.
Üzenetek: 2
Értékelés:
0
re: Csak öszintén mi a véleményed a fórumról?
Nagyon köszönöm a letöltés lehetőségét .Nem tudom,hogy az én gépemmel van-e baj vagy a letöltendő anyaggal ,de kicsit nehezen jött
le ,de megoldottam ezért nagyon köszönöm és jó egészséget kívánok mindenkinek aki ezt az oldalt látogatja ,de legfőképp annak aki feltölti az anyagot
:nyam::nyam::nyam::declare:
Üzenetek: 2
Értékelés:
0
Nagyon jó ez az oldal, sok olyan hangoskönyvet találtam amit már régen kerestem és itt megtaláltam .Csak gratulálni tudok az oldal szerkesztőinek és a feltöltőknek a színvonalas hangoskönyvekért .KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
AlFipapa
Unregistered
sziasztok,
az avatar kép feltöltéskor hibát kapok,indokokkal,ez még érthetö.
a lap alján a főmenübe gomb viszont 404 hiba oldalt,csak a lap tetején tudok fömenübe lépni,
formázási lehetöségeket sem látom se a gyors válasznál se a Hozzászólás-nál,
fanyar
Unregistered
Nekam az oldal színek akkor lennének jók Ha vijágos alapon sötát betűvel lenni
|