• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nyereményjáték!
Nyereményjáték!</span>

Vélemények, ötletek stb.!

<span style="color:Black">Mi legyen a következő hónapban a nyeremény?
  • Lakásfelszerelési kütyü?
  • Számtech kötyü?
  • Műszaki kütyü?
Válaszol
egy nagy, jól megrakott pizza Big GrinBig Grin
Válaszol
hahaha komolyan kérdeztem!
Válaszol
Nem tudom, hogy mekkora értékben lehet gondolkodni, de egy független mobiltelefon az szerintem frankó lenne.
Válaszol
2 SIM? Karóra-mobil? Flipes?
Válaszol
Karóra-mobil? Ennyire extrára nem gondoltam. Smile
Mint ötlet dobtam fel. Van annyi féle már, hogy csakis a fantázia és az érték szabhat határt!
A 2sim bizonyos esetekben nem hátrány. :hypocrite:
A kialakí­tás, design izlés kérdése. Talán ha e mellett, tehát a mobilteló mellett döntötök, akkor esetleg lehetne egy szavazást inditani, hogy milyen legyen.
Válaszol
multimédia lejátszóért lehet majd játszani:

[Kép: tv.png]
Válaszol
Eddig hogy áll a dolog? Mert nekem ez a cucc nagyon tetszik és játszanék is érte, de mp3-am már van Sony, szóval ezért lapí­tok most! Smile
Válaszol
jól néz ki az LCD akinek még nincs annak kelleni fog szerintem ugyan ugy mint nekem Big Grin
Válaszol
Nekem kell egy ilyen...most már pont kéne csak hozzá...jobb lenne az sms, mert ez már drágább dolog és tuti nyomnám rá a karaktert! Smile
Válaszol
Ma este 20:00-kor indul az í­??J NYEREMÉNYJí­í‚TÉK!!!</span>

[Kép: tv.png]
(ideális azoknak akik sokat utaznak mivel a beépí­tett TV tuner segí­tségével bárhol tudnak analóg TV adást nézni, valamint a beépí­tett merevlemezre akár filmek is feltölthetők!)
<span style="colorBig GrinarkRed">
(Bonbon nyereményének feladása hamarosan megtörténik melyről fényképek is készülnek amiket itt teszünk közzé!)

Válaszol
2008. szeptember 7. (20:00) - 2008. szeptember 8. (11:19) között vásárolt sorsjegyek elvesztek. Reklamáció PMben nálam. Aki SMS-ben vásárolt azoknak nincs miért aggódni azt a rendszer külön kezeli í­gy könnyen jóváí­rjuk a sorsjegyeik számát!
Válaszol
BOCSí­í‚NAT HOGY ILYEN KÉS??킐N í­í‚ROK LEHET HGOGY NEM IS Jő HELYRA ( ELNÉZÉST ORPHEUSZ HOGY ILYEN NEHEZEN ÉRTÉL UTőL CSAK KÜLFőLDőN VOLTAM A KÉRÉSEDRE ITT VANN KÉP A LEJí­í‚TSZőRőL NAGYON Jő KIS MASINA: (TEGNAP HOZTA A POSTí­í‚S)

[Kép: mp3_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

[Kép: mp3_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

A MOSTANIRA IS MENT Pí­í‚R SMS REMÉLEM EBBEN A HőNAPBAN IS SZERENCSÉM LESZ!
Válaszol
de az a lényeg hogy szerencsésen odaért... Big Grinremélem a csomagolással sokat bajlódtál... Big Grinigyekeztem kellőképpen becsomagolni! Big Grin
Válaszol
amúgy meg nem kell ordí­tozni! Big Grincsupa csupa nagybetűűűű... ejnye-bejnye...
Válaszol
Nagyon durván néz ki a cucc, nem hittem, hogy ekkora csak...mármint az mp3 lejátszó! Smile
Remélem a mostani nyereményről is lesznek képek, arra még kí­váncsibb vagyok!!!
Válaszol
a cucc simán eltörne a kezembenBig Grin ász kütyü
Válaszol
Mondjuk inkább egy jó kis utazás valahova
Válaszol
inkább.. Smile de ahoz kéne némi támogatás is Smile te tudnál segiteni ? Smile
Válaszol
Mi lesz a következő nyereményjáték?? Big Grin
Válaszol
Ha minden jól megy, akkor egy seed szerver bérlet, hogy mikor, azt még nem tudjuk.
Válaszol
(Zozi @ 2008-08-04 12:17) "index.php?act=findpost&pid=24675"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Nyereményjáték!

Vélemények, ötletek stb.!

Mi legyen a következő hónapban a nyeremény?
  • Lakásfelszerelési kütyü?
  • Számtech kötyü?
  • Műszaki kütyü?
[/b]

E-book olvasó, az jó lenneSmile
Válaszol
E-book olvasó az nagyon jó lenne, már egy ideje tervezem a megvásárlását, csak egy kicsit drága. Star Treken nőttem fel és ezek a kütyük óvodás álmaimat váltják valóra... Különben az új sci-fikben már nincs semmi kihivás.
Válaszol
szerintem az ajándék legyen.... valami prémium accountok, esetleg netbook Smile
Válaszol
(Matu18 @ 2010-05-12 14:32) "index.php?act=findpost&pid=86201"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:szerintem az ajándék legyen.... valami prémium accountok, esetleg netbook Smile[/b]

Jó ötlet Smile Pl rapid,hotfile vagy data
Válaszol
számtech kütyü Big Grin
Válaszol
számí­tástechnikai valamiSmile
Válaszol
telefon legyen Big GrinBig Grin
Válaszol
E-book olvasó nagyon jó ötlet, í­gy is szeretek olvasni, de nem akarok mindig 3000 Ft-os könyveket venni, ez pedig csak egyszeri befektetés lenne. Smile
Válaszol
új telefon. Smile
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Pontgyűjtő nyereményjáték kibeszélő Orpheus 10 2,220 2014-09-02, 12:47
Utolsó üzenet: muter14

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég