Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Off Topic Film ajánló, kibeszélő Melyik filmeket várod már?

Lap (3): 1 2 3 Következő »
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Melyik filmeket várod már?
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
Üzenetek: 443
Témák: 5
Értékelés: 0
2008-09-14, 10:39
Az első, és egyben talán legjobban várt filmem:
[Kép: punisherwarzone2.jpg]

INFO:
Kód:
http://www.imdb.com/title/tt0450314/

Az előző részek is tetszettek, maga a karakter is nagyon bejön, képregényben sokat olvastam, izgalmas film lesz!
Bemutató film linket találtok az oldalon! Smile

Másik nagy kedvenc:
[Kép: transporter-three-poster.jpg]

A 2.rész valami eszméletlen volt, nagyon várom mit tudnak még kitalálni, Statham az egyik kedvenc szí­nészem!
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Malik
Unregistered

2008-09-14, 11:51
Fast & Furious 4-et várom már nagyon.
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-09-21, 13:40
sosem voltam oda az autos filmekert, a 3.resz egy kicsit tetszett, de amugy nem nagy eresztes... Smile
Válaszol
hondacivic
Unregistered

2008-09-22, 22:08
transformers 2 remélem lessz olyan jo mint az első..
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
2008-09-23, 10:35
hát ha az egyet felültudják mulni. jo film. kiváncsi vok hogy mit kezdenek második résszel
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-09-23, 15:50
A képregényben az Autóbotok a Földön nagy harcokat ví­vtak az í­í‚lcákkal, Megatronnak sok követője volt, emberek is csatlakoznak hozzá, sok bőrt le lehet még erről a storyról húzni!
Amúgy 2011 Ironman 2.....az is jó kis movie lesz asszem! Smile
Válaszol
Nem elérhető Zolecs
Power User
**
Üzenetek: 61
Témák: 4
2008-09-26, 17:43
[Kép: search?hl=hu&client=firefox-a&channel=s&...lm&spell=1] [Kép: track.cgi?uc=11909777476296&dc=1] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif]
Kód:
http://www.premierfilm.hu/
[Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif]
Kód:
http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=49305
[Kép: spacer.gif]

[Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: spacer.gif] [Kép: adatlap1_0.jpg]A hullám
Die Welle

német
dráma

Gyártás éve: 2008

Rendező: Dennis Gansel

Főszereplők:

Kód:
http://www.premierfilm.hu/film010110168105_jurgen_vogel.html
(Rainer Wenger)

Egy átlagos gimnázium, egy átlagos osztály, itt a közelben, napjainkban. Egy projekthét keretében az osztálynak az autokrácia témáját kell feldolgoznia. Tanáruk, Rainer Wenger (Jürgen Vogel) úgy dönt, hogy valami teljességgel szokatlan, az átlagostól eltérő dolgot csinál a projektből. Tanári megbí­zatását önhatalmúlag átalakí­tja, és különös kí­sérletbe kezd az osztállyal: Azt akarja, hogy saját bőrükön tapasztalják meg az autokráciát - csak néhány napig. De ez a hét nagyon hosszú lesz mindazoknak, akik részt vesznek a kí­sérletben.

És mindenki részt vesz. A diákok szokatlanul motiváltak. Azonban ami első pillantásra új kezdetnek, újfajta szolidaritásnak és egyenlőségnek tűnik, szédületes gyorsasággal riasztó jelenségeket hoz felszí­nre. Wenger manipulációja lendületet kap, és őt magát is elsodorja. A csoport nyomást gyakorol a kí­vülállókra, egyes csoporttagok erőszakossá válnak, és van, akinek teljesen átalakul a személyisége. A kritikus hangokat elfojtják, az önként vállalt konformizmus diadalmaskodik. A Hullám ? í­gy nevezi magát a mozgalom ? tagjai szeretnék átvenni az uralmat az iskola, sőt az egész város felett. Egyszóval: Wenger kí­sérlete ?kiválóan? sikerül. És a tanár túlságosan későn parancsol megállj!-t. Megvalósul a fordí­tott pedagógiai rémálom: mindenki engedelmeskedik!

A film megtörtént eseményen alapszik, s ez még inkább elgondolkodtatja a nézőt. Ez a kisiklott kí­sérlet, A Hullám tulajdonképpen arra ösztönöz, hogy vizsgáljuk felül önmagunkról alkotott elképzeléseinket. S ugyanakkor arra is figyelmeztet, hogy a demokrácia folyamatos védelmet igényel.

Hát én erre a filmre nagyon kiváncsi vagyok.
A könyvben is megjelent!
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-09-26, 19:47
érdekes film lehet.
de én most a saw 5.t várom. kiváncsi vok mi lesz belöle
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-09-26, 20:13
A hullám története tényleg nagyon tetszetős, kösz az infót majd én is leszedem, ha már fent lesz!
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-09-28, 09:38
Nagyon jó kis thriller lesz, tényleg lehet félni majd és végre, vagyis talán először ebben az évben, valami durvát is kapunk, a főszereplő, a 24 sztárja nem tudott napokig aludni a nyomasztó és véres jelenetek miatt, szerinte korszakalkotó film lesz!

Kód:
http://www.movieweb.com/video/V08GzYZy29OtcU
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-09-28, 11:04
ahh jo kis filmnek tünik. de ezek után tuti nem nézem milyen tükör van ott. fogom oszt szét töröm [Kép: tongue.gif] Smile
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-09-28, 11:55
Angol warezeken már megy a mozis, angol feliratos verzió, szerintem 3-4hét és itt nálunk is nyomják majd a moziban! Szóval lehet el is megyek rá, habár elég félelmetes lesz, szóval még meggondolom! Smile
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-09-28, 12:04
hát ne mtom mozi. annyira nem szeretem. de biztos hogy megnézem. jonak tünik. szeretek borzongani
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-09-28, 12:25
Kitettem, csak neked a filmet, azonban most látom, hogy már van Alone In The Dark 2. is, utánanézek ha már Keszthelyen vagyok, de lassan megy a buszom!
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-09-28, 12:54
oh kösszi. minnyá sassantom
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-09-28, 20:17
Kód:
http://www.maxpaynethemovie.com/

[Kép: max-payne-mark-wahlberg-1.jpg]
[Kép: monasax.jpg]

Egy kis érdekesség:
Kód:
http://filmbuzi.hu/archives/2008/09/08/tul-darkos-a-max-payne/
Válaszol
RyFanMus
Unregistered

2008-10-04, 09:14
én leginkább a szállí­tó 3mat várom nagyon..az első két rész tetszett és sztem a 3.ban sem fogunk csalódni
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-10-04, 14:36
Addig is nézd meg a Death Race cí­mű filmet, abban is Jason Statham játszik és nagyon jó kis eksönmozi!
Válaszol
Nem elérhető Mythbuster
VIP
Üzenetek: 98
Témák: 2
2008-10-04, 14:41
Én személy szerint a Star Trek XI-re nagyon kí­váncsi vagyok és természetesen az SG Atlantis film sem hagy hidegen.
Válaszol
RyFanMus
Unregistered

2008-10-14, 19:55
Leginkább ezt várom már
[Kép: 2rcc08k.jpg]
Válaszol
Palee
Unregistered

2008-10-15, 10:00
Már letölthető neten 2hete, nagyon nagy film, nézd meg! Smile
Az EagleEye-t vártam, tegnap meg is néztem moziba. Szerintem í­rtózatosan nagy film. Smile
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-10-18, 09:06
A legújabb hí­rek szerint a már régóta tervezgetett Bosszú angyalai film gonosza a nemrég magát immáron másodszor a mozikban kitomboló Hulk lesz.

A Marvel Studios nem szórakozik sokat és szuperhősök tömkelegét óhajtja ránk zúdí­tani - amit mi hősiesen tűrünk. A legérdekesebbnek azonban a Thort, Vasembert és az Első angyal: Amerika kapitányt összehozó a Bosszú angyalai mozifilm tűnik a legérdekesebbnek, melybe bevonják még A hihetetlen Hulkot is.

[Kép: 1014b.jpg]

A képregényekben Hulk szinte már minden szuperhőssel összeakasztotta a bajszát, í­gy nem lesz idegen egy félreértésen alapuló Angyal-ellenesség. Ráadásul két mozifilmje is volt már, í­gy az eredetével abszolút nem kell foglalkozni. A hihetetlen Hulk végén pedig a Robert Downey Jr. alakí­totta Tony Stark épp Hulk miatt keresi fel Ross tábornokot.

Én mivel képregény fan vagyok, elárulom, hogy Batman, Superman, X-men és sok más egység ellen is harcolt a Hulk és többnyire a fél város lerombolása után, meg is állí­tották, szóval nagyon várom a filmet, csak egy gond van vele:

A bosszú angyalainak bemutatója csak valamikor 2011-ben esedékes.
Válaszol
Nem elérhető Fish_BASC
Power User
**
Üzenetek: 66
Témák: 0
2008-10-18, 09:13
Én egyértelműen az
A többi X-men is nagyon fasza volt de ráadásul ő a kedvenc karakterem...</span>[b]<span style='font-familyTonguealatino Linotype'>
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-10-18, 18:23
Én már akkor kiakadtam, amikor a Rozsomák helyett Farkas volt a neve...amúgy tényleg nagyon jó a trilógia, nekem talán a 2.rész jött be a legjobban!
Válaszol
Nem elérhető Fish_BASC
Power User
**
Üzenetek: 66
Témák: 0
2008-10-19, 10:24
Szerintem egyébként a mi nyelvünkön jobban hangzik a farkas... de ez izlés kérdése
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-11-13, 18:53
[Kép: 1111c.jpg]

Amerika kapitány filmes pályafutása eddig nem alakult túl fényesen. Mindeddig nem sikerült rátalálni a főszereplőre, hiszen mind Matthew McConaughey, mind pedig Will Smith visszadobták a felkérést. Ráadásul még í­rója sincs a filmnek. Jelenleg csak annyit tudni, hogy a szuperhős "létrejöttét" és első bevetését láthatjuk viszont a vásznakon.

A stúdió kénytelen kicsit kapkodósra fogni a dolgot, hiszen az Amerika kapitány mellett a Thor sem akar összeállni - és akkor a hiányzó Hangyaember és Darázs még meg sem lett emlí­tve - és ezzel a tervezett A Bosszú Angyalai mozifilm is csúszhat.

Amúgy eléggé rühellem Amerikai Kapitányt, nem valami erős egy mutáns...
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
2008-11-26, 19:53
Én a szállí­tó 3at í­í‚LLITőLAG megvan már Big Grin
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-11-27, 15:56
A lapon fent van és az első oldalon tettem is róla ki képet, nem rossz film, vagyis a bemutatók alapján erre lehet következtetni, én várom a DVDRip-et!
Válaszol
Nem elérhető Verocs
Power User
**
Üzenetek: 83
2008-11-29, 16:09
Én mondtam,de nem hitte el!Big Grin
Válaszol
bamdi21
Unregistered

2009-01-12, 09:22
Valami amerika 2-őt várom
Válaszol
Lap (3): 1 2 3 Következő »

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Melyik film a kedvenced? maczati 35 14,466 2017-12-08, 20:38
Utolsó üzenet: Anyucika

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend