Üzenetek: 443
Témák: 5
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Az első, és egyben talán legjobban várt filmem:
INFO:
Kód: http://www.imdb.com/title/tt0450314/
Az előző részek is tetszettek, maga a karakter is nagyon bejön, képregényben sokat olvastam, izgalmas film lesz!
Bemutató film linket találtok az oldalon!
Másik nagy kedvenc:
A 2.rész valami eszméletlen volt, nagyon várom mit tudnak még kitalálni, Statham az egyik kedvenc színészem!
Malik
Unregistered
Fast & Furious 4-et várom már nagyon.
Értékelés:
0
sosem voltam oda az autos filmekert, a 3.resz egy kicsit tetszett, de amugy nem nagy eresztes...
hondacivic
Unregistered
transformers 2 remélem lessz olyan jo mint az első..
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Értékelés:
0
hát ha az egyet felültudják mulni. jo film. kiváncsi vok hogy mit kezdenek második résszel
Értékelés:
0
A képregényben az Autóbotok a Földön nagy harcokat vívtak az íí‚Âlcákkal, Megatronnak sok követője volt, emberek is csatlakoznak hozzá, sok bőrt le lehet még erről a storyról húzni!
Amúgy 2011 Ironman 2.....az is jó kis movie lesz asszem!
Üzenetek: 61
Témák: 4
Értékelés:
0
Kód: http://www.premierfilm.hu/
Kód: http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=49305
![[Kép: adatlap1_0.jpg]](http://www.premierfilm.hu/kepek/filmek/50/50658/3001/adatlap1_0.jpg) A hullám
Die Welle
német
dráma
Gyártás éve: 2008
Rendező: Dennis Gansel
Főszereplők:
Kód: http://www.premierfilm.hu/film010110168105_jurgen_vogel.html
(Rainer Wenger)
Egy átlagos gimnázium, egy átlagos osztály, itt a közelben, napjainkban. Egy projekthét keretében az osztálynak az autokrácia témáját kell feldolgoznia. Tanáruk, Rainer Wenger (Jürgen Vogel) úgy dönt, hogy valami teljességgel szokatlan, az átlagostól eltérő dolgot csinál a projektből. Tanári megbízatását önhatalmúlag átalakítja, és különös kísérletbe kezd az osztállyal: Azt akarja, hogy saját bőrükön tapasztalják meg az autokráciát - csak néhány napig. De ez a hét nagyon hosszú lesz mindazoknak, akik részt vesznek a kísérletben.
És mindenki részt vesz. A diákok szokatlanul motiváltak. Azonban ami első pillantásra új kezdetnek, újfajta szolidaritásnak és egyenlőségnek tűnik, szédületes gyorsasággal riasztó jelenségeket hoz felszínre. Wenger manipulációja lendületet kap, és őt magát is elsodorja. A csoport nyomást gyakorol a kívülállókra, egyes csoporttagok erőszakossá válnak, és van, akinek teljesen átalakul a személyisége. A kritikus hangokat elfojtják, az önként vállalt konformizmus diadalmaskodik. A Hullám ? így nevezi magát a mozgalom ? tagjai szeretnék átvenni az uralmat az iskola, sőt az egész város felett. Egyszóval: Wenger kísérlete ?kiválóan? sikerül. És a tanár túlságosan későn parancsol megállj!-t. Megvalósul a fordított pedagógiai rémálom: mindenki engedelmeskedik!
A film megtörtént eseményen alapszik, s ez még inkább elgondolkodtatja a nézőt. Ez a kisiklott kísérlet, A Hullám tulajdonképpen arra ösztönöz, hogy vizsgáljuk felül önmagunkról alkotott elképzeléseinket. S ugyanakkor arra is figyelmeztet, hogy a demokrácia folyamatos védelmet igényel.
Hát én erre a filmre nagyon kiváncsi vagyok.
A könyvben is megjelent!
Értékelés:
0
érdekes film lehet.
de én most a saw 5.t várom. kiváncsi vok mi lesz belöle
Értékelés:
0
A hullám története tényleg nagyon tetszetős, kösz az infót majd én is leszedem, ha már fent lesz!
Értékelés:
0
Nagyon jó kis thriller lesz, tényleg lehet félni majd és végre, vagyis talán először ebben az évben, valami durvát is kapunk, a főszereplő, a 24 sztárja nem tudott napokig aludni a nyomasztó és véres jelenetek miatt, szerinte korszakalkotó film lesz!
Kód: http://www.movieweb.com/video/V08GzYZy29OtcU
Értékelés:
0
ahh jo kis filmnek tünik. de ezek után tuti nem nézem milyen tükör van ott. fogom oszt szét töröm
Értékelés:
0
Angol warezeken már megy a mozis, angol feliratos verzió, szerintem 3-4hét és itt nálunk is nyomják majd a moziban! Szóval lehet el is megyek rá, habár elég félelmetes lesz, szóval még meggondolom!
Értékelés:
0
hát ne mtom mozi. annyira nem szeretem. de biztos hogy megnézem. jonak tünik. szeretek borzongani
Értékelés:
0
Kitettem, csak neked a filmet, azonban most látom, hogy már van Alone In The Dark 2. is, utánanézek ha már Keszthelyen vagyok, de lassan megy a buszom!
Értékelés:
0
oh kösszi. minnyá sassantom
Értékelés:
0
Kód: http://www.maxpaynethemovie.com/
Egy kis érdekesség:
Kód: http://filmbuzi.hu/archives/2008/09/08/tul-darkos-a-max-payne/
RyFanMus
Unregistered
én leginkább a szállító 3mat várom nagyon..az első két rész tetszett és sztem a 3.ban sem fogunk csalódni
Értékelés:
0
Addig is nézd meg a Death Race című filmet, abban is Jason Statham játszik és nagyon jó kis eksönmozi!
Üzenetek: 98
Témák: 2
Értékelés:
0
Én személy szerint a Star Trek XI-re nagyon kíváncsi vagyok és természetesen az SG Atlantis film sem hagy hidegen.
RyFanMus
Unregistered
Leginkább ezt várom már
Palee
Unregistered
Már letölthető neten 2hete, nagyon nagy film, nézd meg! 
Az EagleEye-t vártam, tegnap meg is néztem moziba. Szerintem írtózatosan nagy film.
Értékelés:
0
A legújabb hírek szerint a már régóta tervezgetett Bosszú angyalai film gonosza a nemrég magát immáron másodszor a mozikban kitomboló Hulk lesz.
A Marvel Studios nem szórakozik sokat és szuperhősök tömkelegét óhajtja ránk zúdítani - amit mi hősiesen tűrünk. A legérdekesebbnek azonban a Thort, Vasembert és az Első angyal: Amerika kapitányt összehozó a Bosszú angyalai mozifilm tűnik a legérdekesebbnek, melybe bevonják még A hihetetlen Hulkot is.
A képregényekben Hulk szinte már minden szuperhőssel összeakasztotta a bajszát, így nem lesz idegen egy félreértésen alapuló Angyal-ellenesség. Ráadásul két mozifilmje is volt már, így az eredetével abszolút nem kell foglalkozni. A hihetetlen Hulk végén pedig a Robert Downey Jr. alakította Tony Stark épp Hulk miatt keresi fel Ross tábornokot.
Én mivel képregény fan vagyok, elárulom, hogy Batman, Superman, X-men és sok más egység ellen is harcolt a Hulk és többnyire a fél város lerombolása után, meg is állították, szóval nagyon várom a filmet, csak egy gond van vele:
A bosszú angyalainak bemutatója csak valamikor 2011-ben esedékes.
Üzenetek: 66
Témák: 0
Értékelés:
0
Én egyértelműen az
A többi X-men is nagyon fasza volt de ráadásul ő a kedvenc karakterem...</span>[b]<span style='font-family alatino Linotype'>
Értékelés:
0
Én már akkor kiakadtam, amikor a Rozsomák helyett Farkas volt a neve...amúgy tényleg nagyon jó a trilógia, nekem talán a 2.rész jött be a legjobban!
Üzenetek: 66
Témák: 0
Értékelés:
0
Szerintem egyébként a mi nyelvünkön jobban hangzik a farkas... de ez izlés kérdése
Értékelés:
0
Amerika kapitány filmes pályafutása eddig nem alakult túl fényesen. Mindeddig nem sikerült rátalálni a főszereplőre, hiszen mind Matthew McConaughey, mind pedig Will Smith visszadobták a felkérést. Ráadásul még írója sincs a filmnek. Jelenleg csak annyit tudni, hogy a szuperhős "létrejöttét" és első bevetését láthatjuk viszont a vásznakon.
A stúdió kénytelen kicsit kapkodósra fogni a dolgot, hiszen az Amerika kapitány mellett a Thor sem akar összeállni - és akkor a hiányzó Hangyaember és Darázs még meg sem lett említve - és ezzel a tervezett A Bosszú Angyalai mozifilm is csúszhat.
Amúgy eléggé rühellem Amerikai Kapitányt, nem valami erős egy mutáns...
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
Értékelés:
0
Én a szállító 3at íí‚ÂLLITőLAG megvan már
Értékelés:
0
A lapon fent van és az első oldalon tettem is róla ki képet, nem rossz film, vagyis a bemutatók alapján erre lehet következtetni, én várom a DVDRip-et!
Üzenetek: 83
Értékelés:
0
Én mondtam,de nem hitte el!
bamdi21
Unregistered
Valami amerika 2-őt várom
|