Üzenetek: 443
Témák: 5
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Az első, és egyben talán legjobban várt filmem:
INFO:
Kód: http://www.imdb.com/title/tt0450314/
Az előző részek is tetszettek, maga a karakter is nagyon bejön, képregényben sokat olvastam, izgalmas film lesz!
Bemutató film linket találtok az oldalon!
Másik nagy kedvenc:
A 2.rész valami eszméletlen volt, nagyon várom mit tudnak még kitalálni, Statham az egyik kedvenc színészem!
Fast & Furious 4-et várom már nagyon.
Értékelés:
0
sosem voltam oda az autos filmekert, a 3.resz egy kicsit tetszett, de amugy nem nagy eresztes...
transformers 2 remélem lessz olyan jo mint az első..
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Értékelés:
0
hát ha az egyet felültudják mulni. jo film. kiváncsi vok hogy mit kezdenek második résszel
Értékelés:
0
A képregényben az Autóbotok a Földön nagy harcokat vívtak az íí‚Âlcákkal, Megatronnak sok követője volt, emberek is csatlakoznak hozzá, sok bőrt le lehet még erről a storyról húzni!
Amúgy 2011 Ironman 2.....az is jó kis movie lesz asszem!
Üzenetek: 61
Témák: 4
Értékelés:
0
Kód: http://www.premierfilm.hu/
Kód: http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=49305
![[Kép: adatlap1_0.jpg]](http://www.premierfilm.hu/kepek/filmek/50/50658/3001/adatlap1_0.jpg) A hullám
Die Welle
német
dráma
Gyártás éve: 2008
Rendező: Dennis Gansel
Főszereplők:
Kód: http://www.premierfilm.hu/film010110168105_jurgen_vogel.html
(Rainer Wenger)
Egy átlagos gimnázium, egy átlagos osztály, itt a közelben, napjainkban. Egy projekthét keretében az osztálynak az autokrácia témáját kell feldolgoznia. Tanáruk, Rainer Wenger (Jürgen Vogel) úgy dönt, hogy valami teljességgel szokatlan, az átlagostól eltérő dolgot csinál a projektből. Tanári megbízatását önhatalmúlag átalakítja, és különös kísérletbe kezd az osztállyal: Azt akarja, hogy saját bőrükön tapasztalják meg az autokráciát - csak néhány napig. De ez a hét nagyon hosszú lesz mindazoknak, akik részt vesznek a kísérletben.
És mindenki részt vesz. A diákok szokatlanul motiváltak. Azonban ami első pillantásra új kezdetnek, újfajta szolidaritásnak és egyenlőségnek tűnik, szédületes gyorsasággal riasztó jelenségeket hoz felszínre. Wenger manipulációja lendületet kap, és őt magát is elsodorja. A csoport nyomást gyakorol a kívülállókra, egyes csoporttagok erőszakossá válnak, és van, akinek teljesen átalakul a személyisége. A kritikus hangokat elfojtják, az önként vállalt konformizmus diadalmaskodik. A Hullám ? így nevezi magát a mozgalom ? tagjai szeretnék átvenni az uralmat az iskola, sőt az egész város felett. Egyszóval: Wenger kísérlete ?kiválóan? sikerül. És a tanár túlságosan későn parancsol megállj!-t. Megvalósul a fordított pedagógiai rémálom: mindenki engedelmeskedik!
A film megtörtént eseményen alapszik, s ez még inkább elgondolkodtatja a nézőt. Ez a kisiklott kísérlet, A Hullám tulajdonképpen arra ösztönöz, hogy vizsgáljuk felül önmagunkról alkotott elképzeléseinket. S ugyanakkor arra is figyelmeztet, hogy a demokrácia folyamatos védelmet igényel.
Hát én erre a filmre nagyon kiváncsi vagyok.
A könyvben is megjelent!
Értékelés:
0
érdekes film lehet.
de én most a saw 5.t várom. kiváncsi vok mi lesz belöle
Értékelés:
0
A hullám története tényleg nagyon tetszetős, kösz az infót majd én is leszedem, ha már fent lesz!
Értékelés:
0
Nagyon jó kis thriller lesz, tényleg lehet félni majd és végre, vagyis talán először ebben az évben, valami durvát is kapunk, a főszereplő, a 24 sztárja nem tudott napokig aludni a nyomasztó és véres jelenetek miatt, szerinte korszakalkotó film lesz!
Kód: http://www.movieweb.com/video/V08GzYZy29OtcU
Értékelés:
0
ahh jo kis filmnek tünik. de ezek után tuti nem nézem milyen tükör van ott. fogom oszt szét töröm
Értékelés:
0
Angol warezeken már megy a mozis, angol feliratos verzió, szerintem 3-4hét és itt nálunk is nyomják majd a moziban! Szóval lehet el is megyek rá, habár elég félelmetes lesz, szóval még meggondolom!
Értékelés:
0
hát ne mtom mozi. annyira nem szeretem. de biztos hogy megnézem. jonak tünik. szeretek borzongani
Értékelés:
0
Kitettem, csak neked a filmet, azonban most látom, hogy már van Alone In The Dark 2. is, utánanézek ha már Keszthelyen vagyok, de lassan megy a buszom!
Értékelés:
0
oh kösszi. minnyá sassantom
Értékelés:
0
Kód: http://www.maxpaynethemovie.com/
Egy kis érdekesség:
Kód: http://filmbuzi.hu/archives/2008/09/08/tul-darkos-a-max-payne/
én leginkább a szállító 3mat várom nagyon..az első két rész tetszett és sztem a 3.ban sem fogunk csalódni
Értékelés:
0
Addig is nézd meg a Death Race című filmet, abban is Jason Statham játszik és nagyon jó kis eksönmozi!
Üzenetek: 98
Témák: 2
Értékelés:
0
Én személy szerint a Star Trek XI-re nagyon kíváncsi vagyok és természetesen az SG Atlantis film sem hagy hidegen.
Leginkább ezt várom már
Már letölthető neten 2hete, nagyon nagy film, nézd meg! 
Az EagleEye-t vártam, tegnap meg is néztem moziba. Szerintem írtózatosan nagy film.
Értékelés:
0
A legújabb hírek szerint a már régóta tervezgetett Bosszú angyalai film gonosza a nemrég magát immáron másodszor a mozikban kitomboló Hulk lesz.
A Marvel Studios nem szórakozik sokat és szuperhősök tömkelegét óhajtja ránk zúdítani - amit mi hősiesen tűrünk. A legérdekesebbnek azonban a Thort, Vasembert és az Első angyal: Amerika kapitányt összehozó a Bosszú angyalai mozifilm tűnik a legérdekesebbnek, melybe bevonják még A hihetetlen Hulkot is.
A képregényekben Hulk szinte már minden szuperhőssel összeakasztotta a bajszát, így nem lesz idegen egy félreértésen alapuló Angyal-ellenesség. Ráadásul két mozifilmje is volt már, így az eredetével abszolút nem kell foglalkozni. A hihetetlen Hulk végén pedig a Robert Downey Jr. alakította Tony Stark épp Hulk miatt keresi fel Ross tábornokot.
Én mivel képregény fan vagyok, elárulom, hogy Batman, Superman, X-men és sok más egység ellen is harcolt a Hulk és többnyire a fél város lerombolása után, meg is állították, szóval nagyon várom a filmet, csak egy gond van vele:
A bosszú angyalainak bemutatója csak valamikor 2011-ben esedékes.
Üzenetek: 66
Témák: 0
Értékelés:
0
Én egyértelműen az
A többi X-men is nagyon fasza volt de ráadásul ő a kedvenc karakterem...</span>[b]<span style='font-family alatino Linotype'>
Értékelés:
0
Én már akkor kiakadtam, amikor a Rozsomák helyett Farkas volt a neve...amúgy tényleg nagyon jó a trilógia, nekem talán a 2.rész jött be a legjobban!
Üzenetek: 66
Témák: 0
Értékelés:
0
Szerintem egyébként a mi nyelvünkön jobban hangzik a farkas... de ez izlés kérdése
Értékelés:
0
Amerika kapitány filmes pályafutása eddig nem alakult túl fényesen. Mindeddig nem sikerült rátalálni a főszereplőre, hiszen mind Matthew McConaughey, mind pedig Will Smith visszadobták a felkérést. Ráadásul még írója sincs a filmnek. Jelenleg csak annyit tudni, hogy a szuperhős "létrejöttét" és első bevetését láthatjuk viszont a vásznakon.
A stúdió kénytelen kicsit kapkodósra fogni a dolgot, hiszen az Amerika kapitány mellett a Thor sem akar összeállni - és akkor a hiányzó Hangyaember és Darázs még meg sem lett említve - és ezzel a tervezett A Bosszú Angyalai mozifilm is csúszhat.
Amúgy eléggé rühellem Amerikai Kapitányt, nem valami erős egy mutáns...
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
Értékelés:
0
Én a szállító 3at íí‚ÂLLITőLAG megvan már
Értékelés:
0
A lapon fent van és az első oldalon tettem is róla ki képet, nem rossz film, vagyis a bemutatók alapján erre lehet következtetni, én várom a DVDRip-et!
Üzenetek: 83
Értékelés:
0
Én mondtam,de nem hitte el!
Valami amerika 2-őt várom
|