Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Hí­rek, információk Letöltési segédletek, leírások Kérdés-válasz

Lap (4): « Előző 1 2 3 4 Következő »
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Kérdés-válasz
B3NYOK4
Unregistered

2009-05-08, 05:49
hali!Smile megtudná nekem valaki mondani h ha rámegyek a rejtett linkre és elötte megköszöntem miért nem látom a letöltö linket?Confusedad: (probálkoztam minden böngészővel ugyanaz)
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,743
Témák: 381
Értékelés: 0
2009-05-08, 09:32
Nem tudjuk pontosan hogy néha egy-két embernek miért nem működik. Már több gépen és több oprendszer alatt is teszteltük, de nem jött ki a hiba.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
B3NYOK4
Unregistered

2009-05-09, 07:34
hát nem tudom én se pedig benne vok a "szakmába" ugyis újra kell raknom winfost kiváncsi leszek akkor jó e Smile mind1 azért köszi a választ Smile
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
2009-05-11, 21:16
Azóta megoldódott a rejtett link probléma, tapasztalataink szerint kompatibilis minden böngészővel és oprendszerrel!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol
suske
Unregistered

2009-05-14, 07:55
Kukucs!
Abban kérnék segí­tséget, hogy a gépemen Total Com. és PowerArchiver program van. Ezekkel hogyan tudom le jelszavazni a tömörí­tett file-t?
Probáltam utána olvasni de vakegér vagyok Smile
Válaszol
Nem elérhető Franco
Power User
**
Üzenetek: 109
Témák: 3
2009-05-14, 11:27
Halihó!
Total Commander-ben, *.rar; *.zip esetén: kijelölöd amit tömörí­teni akarsz, Fájl menü -> Becsomagolás... és alul bepipálod hogy Titkosí­t. Ezután kéri a kí­vánt jelszót, OK és kész.
A PowerArchiver progit már jó ideje nem használom Smile
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
suske
Unregistered

2009-05-14, 20:21
Idézet:Originally posted by Franco;42057
Halihó!
Total Commander-ben, *.rar; *.zip esetén: kijelölöd amit tömörí­teni akarsz, Fájl menü -> Becsomagolás... és alul bepipálod hogy Titkosí­t. Ezután kéri a kí­vánt jelszót, OK és kész.
A PowerArchiver progit már jó ideje nem használom Smile

oooo Smile Én meg mit össze kerestem...
Vakegér vagyok Smile

Köszönöm Szépen! Smile
Válaszol
Nem elérhető emil2
Junior Member
**
Üzenetek: 1
Témák: 0
2009-07-28, 17:54
Hali
Kiteszem a kepet a filmekhez de nem jalenik meg, miert?
Pontosabban hogy kell kirakni hogy megjelenjen?Miert rakjak ki sokan rejtett linkkel a feltolteseket,es azt hogy kell?
Koszonom a segitseget
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
2009-10-13, 11:37
A kép linkjét be kell kell másolni [Kép: rte-image-button.png] a gomb megnyomása után felugró ablakba, és automatikisan beteszi a hozzászólásba.
Arra kell figyelni, hogy a kép ne legyen dinamikus kép: pl:
Kód:
http://....index.php?load=2333

A rejtett linkelés egyelőre nem működik.
Válaszol
aniko9999
Unregistered

2009-12-30, 21:40
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az oldalra hogy rakhatom fel egy általam feltöltött film letöltőlinkjeit, illetve felratkhatom-e, ha már más felrakott letöltőlinket ehhez a filmhez.
A választ előre is köszi.
Válaszol
Bizsere
Unregistered

2010-03-28, 16:57
Hali letőltöttem az Avatart és nem találok kódot a kicsomagoláshoz.Valaki segí­tsen! [Kép: aikido.gif]
Válaszol
Nem elérhető Biggie
Moderátor
Üzenetek: 1,453
Témák: 58
2010-03-28, 19:22
Van több is válogass, ha esetleg irtad volna ki töltötte föl, 1szerübb lenne.
big,
Kingarth
nicky-gyurci.us
jocy
kgb-site.net
Cesc18
WHITEFOX
new7warez
Válaszol
Nem elérhető joci01
Junior Member
**
2010-03-30, 17:55
(Orpheus @ 2008-10-12 10:47) "index.php?act=findpost&pid=30064"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:[b]Itt tedd fel kérdésedet, válaszolunk rá!
helló érdekelne az F1-es játék honnét lehet letölteni köszi
Válaszol
Bizsere
Unregistered

2010-03-30, 19:57
Köszi Biggie kgb-site.net [Kép: blush2.gif] volt az köszi asegí­tséget
Válaszol
pogi
Unregistered

2010-04-15, 23:52
`
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne :

Mi történt a hozzászólasommal a kéréseknel ?
Valamit rosszul csináltam ?
Nem szabad oda linkelni ?

Köszönöm a segí­tséget.
Válaszol
bagya30
Unregistered

2010-05-07, 01:22
Sziasztok leszedtem a RIVí­í‚LISOK cí­mű filmet ki is csomagolnám de kódot kér hozzá azt hol találom! meg aviba szedte le az nem baj?? A segí­tséget előre is köszönöm! A bénázásért elnézést új vagyok az oldalon!
Válaszol
Nem elérhető jogibear
Junior Member
**
2010-05-15, 21:41
(Biggie @ 2008-10-13 17:19) "index.php?act=findpost&pid=30148"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Mert ez csak hozzászoláshoz van, nem igazán linkeléshez.Smile[/b]
Válaszol
Nem elérhető lajut
Junior Member
**
Üzenetek: 17
2010-06-21, 23:09
(bagya30 @ 2010-05-07 00:22) "index.php?act=findpost&pid=85361"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Sziasztok leszedtem a RIVí­í‚LISOK cí­mű filmet ki is csomagolnám de kódot kér hozzá azt hol találom! meg aviba szedte le az nem baj?? A segí­tséget előre is köszönöm! A bénázásért elnézést új vagyok az oldalon![/b]

Szia !! Itt töltötted le a filmet?? Az nem baj ha aviba szedted le csak akkor ne számí­tsd bolti DVD minőségre
Válaszol
Nem elérhető counter4
Power User
**
Üzenetek: 26
2010-07-06, 09:59
SziasztokSmile az lenne a kérdésem, hogy ha megvan az 50 hozzászólásom miért nem enged a prémiumba? segí­tségeteket előre is köszönöm.
Válaszol
Nem elérhető GabberDögBácsi
Power User
**
Üzenetek: 74
Témák: 4
2010-07-06, 11:28
Milyen prémiumra gondolsz? í­í‚gy 3000-ren túl én sem vagyok prémiumban... :lol:
Válaszol
Nem elérhető counter4
Power User
**
Üzenetek: 26
2010-07-06, 12:24
erre:
[Kép: cats_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

jobb felső sarok: fizetős kódok
vagy
Letöltéseknél az E-books alatti menüpontnál "Premium"
Válaszol
casuel
Unregistered

2010-07-19, 07:38
Sziasztok!

A linkeket kötelező code tagek közé rakni. --- ez mit jelent???
Válaszol
Nem elérhető Strato
Junior Member
**
Üzenetek: 7
2010-08-01, 13:17
Sziasztok!
Gyors kérdés: van arra beállí­tási lehetőség, hogy fordí­tott időrendben jelení­tse meg a fórum a hozzászólásokat (a legújabb legyen legfelül)?
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
2010-08-01, 22:12
(casuel @ 2010-07-19 08:38) "index.php?act=findpost&pid=102006"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Sziasztok!

A linkeket kötelező code tagek közé rakni. --- ez mit jelent???[/b]

Ez azt jelenti, hogy ha közzé szeretnél rakni egy linket, akkor a következő formába kell beszúrni:

[ code ] ide jön a link [/ code] - ezt a szerkesztőlécben található[Kép: rte-code-button.png] gomb megnyomásával gyorsabban megteheted!
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
2010-08-01, 22:15
(Strato @ 2010-08-01 14:17) "index.php?act=findpost&pid=105110"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Sziasztok!
Gyors kérdés: van arra beállí­tási lehetőség, hogy fordí­tott időrendben jelení­tse meg a fórum a hozzászólásokat (a legújabb legyen legfelül)?[/b]

Természetesen lehet, ha megnyitsz egy nagy témát, pl filmek, akkor a lista legalján van a rendezés legördülő menü, ahol be tudod állí­tani a következő listázási paramétereket!
Válaszol
R.J??Â?nos
Unregistered

2010-08-02, 16:21
Sziasztok
Még csak pár napja regisztráltam mert mindenhol kerestem egy számomra nagyon kedves filmet a mi kis angyalkánkat de csak itt volt meg. Le is szedtem de nem tudom kicsomagolni mert valami jelszót kér kaphatnák ehhez jelszó akár e-mail-be is jó a cí­mem raczkovijanos@citromail.hu
Segitségeteket előre is köszönöm na és a filmet is mert már nagyon régóta keresemSmile
Válaszol
Nem elérhető djdance4
Junior Member
**
Üzenetek: 18
Témák: 7
2010-08-03, 07:51
Szia

A Jelszó:gaboca61

Ott volt a letöltés alatt! Smile

ÜdvBig Grinjdance4
Válaszol
Nem elérhető Strato
Junior Member
**
Üzenetek: 7
2010-08-03, 18:16
(Orpheus @ 2010-08-01 23:15) "index.php?act=findpost&pid=105314"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Természetesen lehet, ha megnyitsz egy nagy témát, pl filmek, akkor a lista legalján van a rendezés legördülő menü, ahol be tudod állí­tani a következő listázási paramétereket![/b]
Kösz a választ, de azt hiszem, nem voltam elég alapos a kérdéssel. Én a téma nézetre (showtopic) értettem a kérdést. Tehát amit keresek az az, hogy például ezt a témát tudom-e fordí­tott időrendben nézni, azaz úgy, hogy a most í­rt hozzászólásom legyen alapból legfelül, és lefelé legyenek az egyre korábbi hozzászólások. í­í‚gy kevesebbet kell kattintani, ha egy témából csak az utolsó pár hozzászólás érdekel, mivel nem kell a téma megnyitása után még ellpozni a végére.
A http://forum.rpg.hu/ hasonló motort használ, és ott a jobb fent található "Beállí­tások" legördülő menüben a "Megjelení­tési módok" részben van lehetőség fordí­tott időrend beállí­tására. Itt ezt nem találom, ezért gondoltam, megkérdezem, hogy máshol elérhető-e ez a funkció.
Válaszol
Fibbrizo
Unregistered

2010-08-08, 00:36
Hogyan lehet feltölteni filmet vagy képet mert akkor raknék párat ha szabad
Válaszol
Nem elérhető Mauro
Junior Member
**
Üzenetek: 4
2010-08-10, 15:52
Sziasztok!

DVD formátumba szabad filmet kérni?
Válaszol
Lap (4): « Előző 1 2 3 4 Következő »

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend