• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kérdés-válasz
hali!Smile megtudná nekem valaki mondani h ha rámegyek a rejtett linkre és elötte megköszöntem miért nem látom a letöltö linket?Confusedad: (probálkoztam minden böngészővel ugyanaz)
Válaszol

Nem tudjuk pontosan hogy néha egy-két embernek miért nem működik. Már több gépen és több oprendszer alatt is teszteltük, de nem jött ki a hiba.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

hát nem tudom én se pedig benne vok a "szakmába" ugyis újra kell raknom winfost kiváncsi leszek akkor jó e Smile mind1 azért köszi a választ Smile
Válaszol

Azóta megoldódott a rejtett link probléma, tapasztalataink szerint kompatibilis minden böngészővel és oprendszerrel!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol

Kukucs!
Abban kérnék segí­tséget, hogy a gépemen Total Com. és PowerArchiver program van. Ezekkel hogyan tudom le jelszavazni a tömörí­tett file-t?
Probáltam utána olvasni de vakegér vagyok Smile
Válaszol

Halihó!
Total Commander-ben, *.rar; *.zip esetén: kijelölöd amit tömörí­teni akarsz, Fájl menü -> Becsomagolás... és alul bepipálod hogy Titkosí­t. Ezután kéri a kí­vánt jelszót, OK és kész.
A PowerArchiver progit már jó ideje nem használom Smile
Válaszol

Idézet:Originally posted by Franco;42057
Halihó!
Total Commander-ben, *.rar; *.zip esetén: kijelölöd amit tömörí­teni akarsz, Fájl menü -> Becsomagolás... és alul bepipálod hogy Titkosí­t. Ezután kéri a kí­vánt jelszót, OK és kész.
A PowerArchiver progit már jó ideje nem használom Smile

oooo Smile Én meg mit össze kerestem...
Vakegér vagyok Smile

Köszönöm Szépen! Smile
Válaszol

Hali
Kiteszem a kepet a filmekhez de nem jalenik meg, miert?
Pontosabban hogy kell kirakni hogy megjelenjen?Miert rakjak ki sokan rejtett linkkel a feltolteseket,es azt hogy kell?
Koszonom a segitseget
Válaszol

A kép linkjét be kell kell másolni [Kép: rte-image-button.png] a gomb megnyomása után felugró ablakba, és automatikisan beteszi a hozzászólásba.
Arra kell figyelni, hogy a kép ne legyen dinamikus kép: pl:
Kód:
http://....index.php?load=2333

A rejtett linkelés egyelőre nem működik.
Válaszol

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az oldalra hogy rakhatom fel egy általam feltöltött film letöltőlinkjeit, illetve felratkhatom-e, ha már más felrakott letöltőlinket ehhez a filmhez.
A választ előre is köszi.
Válaszol

Hali letőltöttem az Avatart és nem találok kódot a kicsomagoláshoz.Valaki segí­tsen! [Kép: aikido.gif]
Válaszol

Van több is válogass, ha esetleg irtad volna ki töltötte föl, 1szerübb lenne.
big,
Kingarth
nicky-gyurci.us
jocy
kgb-site.net
Cesc18
WHITEFOX
new7warez
Válaszol

(Orpheus @ 2008-10-12 10:47) "index.php?act=findpost&pid=30064"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:[b]Itt tedd fel kérdésedet, válaszolunk rá!
helló érdekelne az F1-es játék honnét lehet letölteni köszi
Válaszol

Köszi Biggie kgb-site.net [Kép: blush2.gif] volt az köszi asegí­tséget
Válaszol

`
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne :

Mi történt a hozzászólasommal a kéréseknel ?
Valamit rosszul csináltam ?
Nem szabad oda linkelni ?

Köszönöm a segí­tséget.
Válaszol

Sziasztok leszedtem a RIVí­í‚LISOK cí­mű filmet ki is csomagolnám de kódot kér hozzá azt hol találom! meg aviba szedte le az nem baj?? A segí­tséget előre is köszönöm! A bénázásért elnézést új vagyok az oldalon!
Válaszol

(Biggie @ 2008-10-13 17:19) "index.php?act=findpost&pid=30148"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Mert ez csak hozzászoláshoz van, nem igazán linkeléshez.Smile[/b]
Válaszol

(bagya30 @ 2010-05-07 00:22) "index.php?act=findpost&pid=85361"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Sziasztok leszedtem a RIVí­í‚LISOK cí­mű filmet ki is csomagolnám de kódot kér hozzá azt hol találom! meg aviba szedte le az nem baj?? A segí­tséget előre is köszönöm! A bénázásért elnézést új vagyok az oldalon![/b]

Szia !! Itt töltötted le a filmet?? Az nem baj ha aviba szedted le csak akkor ne számí­tsd bolti DVD minőségre
Válaszol

SziasztokSmile az lenne a kérdésem, hogy ha megvan az 50 hozzászólásom miért nem enged a prémiumba? segí­tségeteket előre is köszönöm.
Válaszol

Milyen prémiumra gondolsz? í­í‚gy 3000-ren túl én sem vagyok prémiumban... :lol:
Válaszol

erre:
[Kép: cats_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

jobb felső sarok: fizetős kódok
vagy
Letöltéseknél az E-books alatti menüpontnál "Premium"
Válaszol

Sziasztok!

A linkeket kötelező code tagek közé rakni. --- ez mit jelent???
Válaszol

Sziasztok!
Gyors kérdés: van arra beállí­tási lehetőség, hogy fordí­tott időrendben jelení­tse meg a fórum a hozzászólásokat (a legújabb legyen legfelül)?
Válaszol

(casuel @ 2010-07-19 08:38) "index.php?act=findpost&pid=102006"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Sziasztok!

A linkeket kötelező code tagek közé rakni. --- ez mit jelent???[/b]

Ez azt jelenti, hogy ha közzé szeretnél rakni egy linket, akkor a következő formába kell beszúrni:

[ code ] ide jön a link [/ code] - ezt a szerkesztőlécben található[Kép: rte-code-button.png] gomb megnyomásával gyorsabban megteheted!
Válaszol

(Strato @ 2010-08-01 14:17) "index.php?act=findpost&pid=105110"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Sziasztok!
Gyors kérdés: van arra beállí­tási lehetőség, hogy fordí­tott időrendben jelení­tse meg a fórum a hozzászólásokat (a legújabb legyen legfelül)?[/b]

Természetesen lehet, ha megnyitsz egy nagy témát, pl filmek, akkor a lista legalján van a rendezés legördülő menü, ahol be tudod állí­tani a következő listázási paramétereket!
Válaszol

Sziasztok
Még csak pár napja regisztráltam mert mindenhol kerestem egy számomra nagyon kedves filmet a mi kis angyalkánkat de csak itt volt meg. Le is szedtem de nem tudom kicsomagolni mert valami jelszót kér kaphatnák ehhez jelszó akár e-mail-be is jó a cí­mem raczkovijanos@citromail.hu
Segitségeteket előre is köszönöm na és a filmet is mert már nagyon régóta keresemSmile
Válaszol

Szia

A Jelszó:gaboca61

Ott volt a letöltés alatt! Smile

ÜdvBig Grinjdance4
Válaszol

(Orpheus @ 2010-08-01 23:15) "index.php?act=findpost&pid=105314"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Természetesen lehet, ha megnyitsz egy nagy témát, pl filmek, akkor a lista legalján van a rendezés legördülő menü, ahol be tudod állí­tani a következő listázási paramétereket![/b]
Kösz a választ, de azt hiszem, nem voltam elég alapos a kérdéssel. Én a téma nézetre (showtopic) értettem a kérdést. Tehát amit keresek az az, hogy például ezt a témát tudom-e fordí­tott időrendben nézni, azaz úgy, hogy a most í­rt hozzászólásom legyen alapból legfelül, és lefelé legyenek az egyre korábbi hozzászólások. í­í‚gy kevesebbet kell kattintani, ha egy témából csak az utolsó pár hozzászólás érdekel, mivel nem kell a téma megnyitása után még ellpozni a végére.
A http://forum.rpg.hu/ hasonló motort használ, és ott a jobb fent található "Beállí­tások" legördülő menüben a "Megjelení­tési módok" részben van lehetőség fordí­tott időrend beállí­tására. Itt ezt nem találom, ezért gondoltam, megkérdezem, hogy máshol elérhető-e ez a funkció.
Válaszol

Hogyan lehet feltölteni filmet vagy képet mert akkor raknék párat ha szabad
Válaszol

Sziasztok!

DVD formátumba szabad filmet kérni?
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
4 Vendég