• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kérdés-válasz
Hello!
Valószí­nű,hogy csupán én vagyok ügyefogyott, de miután egyesí­tem a split részeket(.001,.002,stb.), egy bizonyos .hu_spyke fájlt kapok, amit egyetlen lejátszó sem hajlandó lejátszani... (pl. (név.hu_spyke)
Mit kezdhetek ezzel, mivel játszhatom le?
köszönöm a segí­tséget!
Válaszol

Hello!

A fájlokat még ki kell csomagolni pl Total Commanderrel!

Itt van egy leí­rás hozzá: https://hhw.hu/index.php?showtopic=51635
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

hali valak tudna segí­teni beí­rok egy film cí­met a keresésbe és kií­rja hogy 4nél több karaktert kell keresni meg h pl olyan szavakat használtam h pl img hzs stb... mitől van
Válaszol

Hát... ez egyszerű. A kereső sem tökéletes. Semmisem az. Ezért kell minimum 4 karakter ahoz hogy keresen valamit. Példáúl ha a képek között keresel olyat hogy: Ford Mustang
Akkor nem elég ha annyit í­rsz be hogy For vagy Fo hanem minimum négy karakter. Tehát Ford vagy í­rd ki teljesen hogy Ford Mustang. ^_^

Az hogy img meg pl arra nincs értelme keresni.

Remélem segí­tettem. Valamit. :blush2:
Válaszol

Sziasztok,

égen-földön kerestem a beállí­tások között, de nem találom,
hogy hol tudom magamat törölni a fórumról.
Súgóban sem találtam erről infót.

Köszönettel,
DarkLight
Válaszol

Én azt nem találom hol vannak a nekem í­rt levelek.
Válaszol

Jobbra fönn a sarkon, 1 üzenet vagy 0 üzenet stb. ennyi.

Ha professional blue skint használod akkor fönn középen.
Válaszol

Üdv mindenkinek!

A feltöltést szeretném értelmezni, mert a tutorial nem egyértelmű számomra, ha valaki könnyen érthetően leí­rná, hogyan is linkeljek, azt megköszönném, mert eddig nem sikerült.

Köszi
Válaszol

Lehet, hogy ezért nem láttam még a feltöltésemet:

új téma nyitás csak moderátori jóváhagyás után jelenik meg!

hmm....
Válaszol

Üdv.
Nem tudom a "vajasdeszka" accal sem témát megnézni, sem í­rni, sem semmit, belépni viszont az oldalra igen. Orpheus-nak akartam levelet í­rni ezügyben, de azt sem tudtam.
Azt az üzenetet kapom, hogy tiltva vagyok örökre.
újraregisztráltam, de nem vagyok szí­vesen látott akkor tudomásul veszem.
Bocs, hogy ide í­rok, nem tudom hova lehetne ezügyben.
Válaszol

Aki nem tud irni pm-t menjen a beállitásokba, be kell állitani a privi fogadást ill.küldést.
Válaszol

Üdv.
Hol lehet jelszóemlékeztetőt kérni? Vesszek meg ha látom.
Ez már a harmadik accom, az első az nem enged be, a másodiknak meg elfelejtettem a jelszavát. Csudajó.
Köszönöm a választ előre is.
Válaszol

Hello!

Helssharéval van vmi trükk?
Free-ben nem akar linket adni...Undecided
Válaszol

Érvénytelen becenevet vagy jelszót adtál meg. Használd a 'Vissza' gombot és add meg a helyes adatokat. Ne felejtsd hogy a jelszó kis és nagybetű érzékeny. Abban az esetben ha elfelejtetted a jelszavadat, kattints ide!

Nyomd meg a belépés gombot, akkor ezt adja be.
És kérheted a jelszót.
Ujra irom jelszó kérésnél 2 emil érkezik, meg várni a másodikat, mert egyébként kitiltást ir.
Ha megjött a második, akkor lehet a jelszót változtatni.
Válaszol

Sziasztok!

Biztos velem van a gond, de segí­tség kéne!
Amikor belépek, az értesí­téseknél van 2 privát üzenet. Viszont ha rákattintok, akkor üres könyvtárba jutok. Üzenet sehol. Valamit be kell állí­tani, hogy lássam az üzeneteket?

Köszi
Válaszol

Bug javí­tva, az előző rendszerből maradt meg a számláló.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol

a Tamás bátyja kunyhója 1965 -ös filmet keresem, nem találom. Tudnátok segí­teni? köszönöm
Válaszol

Bocs, a Tamás bátyja kunyhója 1987-es kellene. Köszönöm
Válaszol

Heló!
új vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy ha egy játéknál van több link is ahonnan le tudom tölteni a programot, akkor ahhoz hogy a játék fusson elég egyet letölteni vagy mindet le kell?
Válaszol

Az összes link letöltése szükséges hogy müködjön a játék.
Válaszol

Hello!
Az lenne a kérdésem hogy, hogyan tudom magam törölni a fórumról?
Kerestem a beállí­tásoknál de sehol se találtam :/
Válaszol

Szia!
..töröltelek!
Válaszol

Sziasztok!

Mi értelme van a zenéken belül OST alfórumot csinálni, ha csak 1 téma van benne, és abban ömlesztve az összes filmzene?

Véleményem szerint sokkal szebb és praktikusabb, ha mindegyik albumnak külön témája van.
  • Ha feltöltöttem valamit, és valaki hozzászól, hogy nem jó a pass, vagy akármi gond van akkor megkapom róla az emailt és jövök korrigálni, de egy gyűjtő topicra nem fogok feliratkozni.
  • Arról nem is beszélve, hogy lehetőség lenne a témákat (filmzenéket) betűk szerint rendezve megjelení­teni, ami egy nagyon jó és ritka opció, de sajnos jelen állapotban használhatatlan!
  • Keresni is praktikusabb, ha listázva látja a találati témákat a felhasználó.
Ahogy látom az első hozzászólásban, amikor ez az "ost gyűjtő téma" indult (2007-ben!) még nem volt külön fórumrész a filmzenéknek. De mivel már van ezért esetleg ezen a régi módszeren is lehetne változtatni.

Tisztelettel: Slevin

(nem találtam javaslatok fórumot, remélem jó helyre postoltam)
Válaszol

Köszönjük a javaslatot.Smile
Válaszol

Sziasztok!

A Cramit-ról lehet egyáltalán letölteni?
Ahogy neten nézegettem hozzá tutoriálokat, semmi extra nincs a használatában.
Mégis, több fájllal jártam már úgy, hogy reményteli kezdés után nem történt semmi...
Válaszol

Miert nem mukodik Linux alat az oldal kb 2-3 nap otta ? nem nyitja meg csak feldobb 2 soros hibauzenetet.
Válaszol

Szia! Be tudnád másolni pontosan mi az a hiba üzenet?
Válaszol

Orpheus, post: 70499, member: 1 Írta:Szia! Be tudnád másolni pontosan mi az a hiba üzenet?
Most mar mukodik ,nem tudom pontosan mit irt de egy kis ideze ,,port80 .... debian server,, majd ha meg jelenkezik a hiba leirom pontosan.
Válaszol

Lehet pont akkor akartál belépni, amikor a szervert állí­tgattam.
Válaszol

Orpheus, post: 70592, member: 1 Írta:Lehet pont akkor akartál belépni, amikor a szervert állí­tgattam.
The requested URL /forum.php was not found on this server.

Not FoundThe requested URL /forum.php was not found on this server.Apache/2.2.16 (Debian) Server at hhw.hu Port 80 ezt irja ki idonkent.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
3 Vendég