• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorial - Hogyan linkeljünk!
Tutorial - Hogyan linkelj??nk!

Ide folyamatosan bemutatókat rakunk fel kezdőknek a linkelés tudományáról képes, szöveges vagy videós formában.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

Egy téma belinkelése

Példa:
Be szerenénk linkelni a TuneUp Utilities 2008 7.0.8008 programot, mit tegyünk?

1. Klikk a főlapra, majd a Programok témára.
2. Először meg kell keresni hogy nem rakta-e fel már valaki, ezért a jobb felső sarokban ott a "Keresés ebben a fórumban" feliratra klikk, a felbukkanó ablakba írd be hogy tuneup (nem kell az egész program nevét beírni, elég az első szó), esetünkben tehát a tuneup.
3. A keresés után előjön egy pár találat, nos itt a példánkban láthatod a TuneUp Utilities 2008 bejegyzést, ez azt jeleni hogy valaki már felrakta.
Klikk rá majd gördítsd a legutolsó bejegyzéshez.
(minden programot, zenét, játékot,stb.. lehetőleg 1 gyűjtő témába helyezzük, mert ha lesz következő verzió vagy a zenéknél ugyanazon előadó más albuma, akkor könnyen megtalálható legyen)
4. Klikk a "Válasz" gombra! [Kép: reply.gif]
5. Először a program nevét írd be: TuneUp Utilities 2008 7.0.8008
Jelöld ki a szöveget majd a fejlécben találhatod a megjelenési opciókat, mint például a kövér betü [Kép: bold.gif] betü nagyság,dőlt betü, mint egy office szerkesztőben, tudjátok?
6. Alá írd be a program leírását hogy mit tud a program.
7. Ezután tedd be a program képét (ha nincs képed, a google képkereső funkciójával 99%-ban megtalálod). Szóval klikk a [Kép: insertimage.gif]kép gombra, itt az előbukkanó ablakba írd be az kép elérési útját.
(haladóknak: Máshol kijelölsz egy képet ctrl+c, majd itt nyomsz egy ctrl+v-t és egyből ott a kép berakva!)
8. Beírod a program letöltési linkjét, majd jelöld ki és nyomd meg a [Kép: code.gif]gombot, ez az opció ha ki van jelölve a link, akkor az elejére és a végére automatikusan berakja neked a szükséges tagot.
9. Kész, már csak meg kell nyomnod a "válasz elküldése" gombot.
10. Ha még nincs ilyen téma akkor újat kell nyitni, ekkor annyi a különbség hogy nem [Kép: reply.gif] gombot kell nyomni az eljén hanem https://hhw.hu/newthread.php?do=newthread&f=11 gombot.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol

Segí­tséget szeretnék kérni.Most regisztráltam és nem tudom pontosan hogyan kell feltölteni.
IMAX filmeket szeretnék megosztani.Ehhez kérném a segí­tségeteket, előre is köszi.
Válaszol

Az előtted lévő hsz-ba Orpheus leirta, csak oda programot irt példának.
Válaszol

Hogyan jelenik meg a feltöltésnél a kis kép? köszi
Válaszol

Melyikre gondolsz? A téma listáknál a kis előkép? Ha igen, akkor az automatikus, az első belinkelt képet jelení­ti meg.
Válaszol

Bocsánat a zavarásért de nem tudod, hogy ezt a program linux alatt is működik?
Előre is köszönöm a válaszodat!
Válaszol

Melyik? a TuneUp utility? Az csak vidózra van.
Válaszol

Re:Tutorial - Hogyan linkelj??nk!

Üdv!
Készítettem egy videót kiindulási pontként azoknak akik először osztanának meg valamit a fórumunkon.

Válaszol

I have a problem with the pictures, please help.
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Hogyan egyesítsem a letöltött fájlok darabjait? Orpheus 0 4,523 2010-09-03, 08:14
Utolsó üzenet: Orpheus

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég