Üzenetek: 516
Témák: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
[PLAIN]Hét aláírása [ #3 ][/PLAIN]
Hmm. Akkor csak nem bontottad ketté???? Pedig azt beszéltük.
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Gyerekek, lassan küldjétek a képeket, én is indulok, valószínűleg csüt. este fogom belinkelni. Ki indul még?
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
nem tom hogy ebben mi nem volt érthető:
Kép méret: 350x120 és 400x200 közt!
( ha nem tudod megcsinálni akkor szólj megcsinálom én )
Üzenetek: 49
Témák: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Jah sorry nemfigyeltem de azért a fejem nemkéne leherapni (de ha ez ígymegy tovább akkor... Többet nem is kinlódok ilyen képszerkesztös vackokkal...)
Aszem ezvolt az ucsó hogy én neveztem itt valamire is mert igy utobb rájöttem hogy semmi értelme főleg ha egyből az ember fejét veszik valami olyan dologért ami elketülheti az ember figyelmét (Képméret) Megis érteném ha 1024x768 ba tettem volna be... stb...
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
figy kill nem fogok neked könyörögni! Leírtam az elős hszneb hogy mekkora képek kellenek... ( eddig az összes versenynél ekkora kép kellett és az előzőn te is indultál tehát tudtad) namármost arról nem tehetek hogy te figyelmetlen vagy és nem nézted meg de ne várd tőlem azt hogy könyörögjek neked...
Üzenetek: 49
Témák: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Megvágtam a képet és reggel siettem hogy fetöltsem meló előtt és nem figyeltem oda tévedni meg emberi dolog mégha indultam is az előzőbe akkorse várja el senki hogy esetleg minden tökéletes lesz a későbbiekbe. És ez mással is előfordulhat...
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
oks nincs itt semmi baj már megoldódott amint látom...
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
nah nem kell főnökösködni!