• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Havazás
Érdekes az idöjárás nem rég azon beszélgettünk hogy semmi ho nem lesz most meg esik. Ti mit szoltok hozzá? őrültök neki ? Vagy inkább olvadjon el?
Válaszol
Szerintem ne legyen hó, mert csak lucskos lesz minden. Attól függetlenül nagyon szép egy érintetlen tájon mondjuk erdőben látni, de a nagyvárosban kicsit undorí­tó amikor olvad.
Válaszol
na ja. meg az se roszs amikor lenyomják a kocsik ráfagy az utra. oszt mehetsz jégkorizni
Válaszol
Én szeretem a havat és vezetni is szeretek hóba csak azt nem szeretem mikor latyakos minden de a többi tetszik Big GrinFöleg lenne egy qadom Big Grin

[Kép: ltz400.jpg]
Válaszol
whá latyak. reggel abban kellett sátálnom a hévig. ott cuppogott alattam. nem nagyon volt jo
Válaszol
Pedig ha cuppog az jó Big Grin
Válaszol
Errefele még havat sem láttam Big Griní­í‚llí­tólag szombaton esett valamennyi éjszaka, de mire felkeltem már semmi nem látszott Big Grin
Válaszol
addig jo. monnyuk itt már olvad rendesen. nem sokáig lezs itt ho
Válaszol
Gyertek el mi felenk, itt 25 cm-es ho van.[Kép: tongue.gif]
Válaszol
az szép. monnyuk egy kicsit arréb van ha jol látom Smile
Válaszol
Havat akarok már Big Grinhogy lefényképezhessem és beküldhessem a versenyre Big Grin
Válaszol
Szerintem már lehetne hó, a karácsony akkor szép, ha fehér. És szánkózni is kell néha.
Válaszol
A hó az jó!!!
Bár itt már napok óta más nem esik az esőn kí­vül Confusedad:
Fehér Karácsony lenne a szép...
De nem sok remény van rá Confusedad:
Válaszol
szerintem csak mű ho lesz Confusedad: elég gáz ho nélkül a karácsony
Válaszol
Én nem adom fel, ha már a HHW-n esik, akkor ideje lenne a való életben is, ma úgyis egész nap szakadt az eső, ha kicsit hidegebb lesz, akkor beáll a havazás!
Válaszol
hehe Big GrinItt havazik Big Grin
Válaszol
Esik Big GrinElért ide is az első hó, bár még nem az igazi, de alakul Big GrinHamarosan lehet driftelni Big Griní­??gy hogy nem kopik a gumi és nem gyilkolja annyira a kocsit Big Grin
Válaszol
Igen esik vami amiböl még lehet reggelre legalább bokáig érő hó is Big Grin

Hát nemesett nagy hó Cry mikor kimentem hogy lefotozzam csak enyi maradt belőle:

[Kép: 100_1090_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol
itt még semmi Confusedad: de még van egy kis ideje
Válaszol
Sziasztok!
Szeretnék mamámnak,apukámnak,öcséimnek,barátnőmnek kérni sok sok havt!!előre is köszi!! Big Grin
Miért nem esik a hav?
Válaszol
Ma Délelőtti Fotó

[Kép: K_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol
Hu bakker nem semmi, erre nem maradt meg, most voltam kint csillagos ég.
Válaszol
Ha lesz még Hó akkor majd fotózok még. Amugy még mindig van a hóbol mert inkább fagyos az idő ugyhogy nem olvad
Válaszol
hideg van ho nincs. pedig most tuti megmaradna
Válaszol
Hol nincs hó? Itten van. Igaz nem sok de van Smile
Válaszol
Jó Nektek. :jump:Itt sehol semmi. Confusedad: Confusedadwalk:
Válaszol
itt még mindig nincsSad de már nem is reménykedem
Válaszol
Én szeretem a havat...de csak nézni....és nem akkor mikor megmosdatnak vele .....
Válaszol
az télleg nem annyira jo. bár hála az egeknek majdnem mindig a "fürdetö" csapatban voltam Big Grin
Válaszol
Itt most szakad a hó!!!!!!!! [Kép: 1919.gif][Kép: 1804.gif]
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég