Üzenetek: 443
Témák: 5
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Én azt a filmet, akkor láttam, amikor kijött DVD-n, tehát, elég régen. A lényeg, hogy a párbeszédek értelmetlenek, a szereplő rosszat álmodik, vágás, már az elmegyógyintézetben ül. Azóta sem merek álmodni, nehogy én is így járjak. Szóval, büntet rendesen!
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Értékelés:
0
Dühöngő II.
elég durva döntést hoztam tegnap este  . kipróbálom meddig bírom tv nélkül.  de úgy tényleg. kíváncsi vagyok meddig fogom bírni  remélem sokáig. mondjuk itt a jó idő meg tanulni is kéne ezzel is el tudom tölteni a napom
Értékelés:
0
Dühöngő II.
és tv-vel mit nézel ? ![[Kép: tongue.gif]](https://hhw.hu/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif)
annyira nem hiányzik még csak fura. eddig mindig beosztotta az estém. reklámban fürdés meg kaja csinálás stb
Üzenetek: 190
Témák: 8
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Tegnap voltam vérvételen és bakker megint olyan sz@rul vettek le,h még ma is fáj a tűszúrás helye :S:S És ráadásul színváltós is :S Hogy én mennyire utálom ezt :S  ad:
Értékelés:
0
Dühöngő II.
ujraraktam a gépet szeretnék feltenni egy szotát progit és egyszerüen ne mlehet. 90%-on meg áll  ad: nagyon idegesitö
Üzenetek: 727
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Én is ma raktam újra a laptopot mert a múltkor erről ment a zene a buliba és minden részeg ember beletúrkált és összeba****k benne mindent.
:S:S:S
Értékelés:
0
Dühöngő II.
na ja tudnak alkotni dolgokat gépekkel. egyik buliban kisebb barikádot kelett csinálni a dj-nek. folyton oda akartak jönni mások is pipázni, aztán meg hozták a cd-ket hogy ezt tedd be azt tedd be
Értékelés:
0
Dühöngő II.
végre 2 monitorom van  elég jo igy. egyik játszom másik minden más
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Dada javítottam a hsz-eden mert széttolta a topikot.
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Két kép egymás mellett volt.  Beraktam egymás alá.Te ez brutál nagy kutya! :S
Értékelés:
0
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Hát az nagyon szomorú dolog, én már tudom.
Hozni kell egy ifjú kis utódot, az majd feledteti valamennyire!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Értékelés:
0
Dühöngő II.
sajnállak. nagyon szomorú dolog az ilyen. patkányomnak daganata volt de tovább élt mint gondoltuk volna, nehéz volt amikor meghalt  ad:
Üzenetek: 47
Témák: 0
Értékelés:
0
Dühöngő II.
ha ezh egy dühöngő akkor: íí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Â
íí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âáá
mér van nekem ekkora sz*r gépem? a legjobb játék ami fut az a cs 1.5 de azis néha lagol fut a winamp de a cs-t már nagyon unom mer 1.5-be mindenki csitel. tisztára utálok már gép előtt ülni pedig infó szakon. sulis infó órák úgy telnek hogy a tanár osztja az észt hogy így-úgy amúgy csináld én meg már rég kész vagyok. de ismeri el azt hogy jól csináltam inkább még2ccer megcsináltatja. pedig nem nehéz téma: webtervezés meg mostamság power point. ez normális hogy infó szakon Power pointozunk? miez? nem infó szak az biztos. a tesi óra abból áll hogy le kell futni 1 mérföldet 6 perc alatt ami számomra lehetetlen mert 80 kilóval folyamatosan sprintelni amellet hogy a csípőcsontom is baloldalt már vagy 1 hónapja fáj KICSIT nehéz a tanár meg baszogat hogy lehetett volna jobbis vagy HAlaggyíí‚Â' míí‚Â' de normálisan nem tud hozzám szólni. meg azt mondja hogy a másik mér tudja lefutni 5 perc alatt én meg mér csak 13 perc alatt én meg a fonnyatt képébe mondom a következőket: Mer ő suli mellet atlétea azér. de ekkor már nagyon kivagyok aés kiabálok és 5 másodperc múlva még azt is mondom neki hogy az infósokat mér kell halálra dolgoztatni a mezőgazdászok mek mér csak 5 kört futnak tesiórán mikor nekik mozogni kéne.. és 2 hetente kapok egy szaktanárit tesiből mert a szemébe mondom ennek a k0cs0gnaek a frankót. na valahogy túlélem az sulit, hazajövök itt hon keranyám függ a lazarádión és egésznap az üncö dissön megy + plussz uncsi tesóim egésznap bőgnek, elkényeztetet f*szok és velük eggyüt 7en lakunk egy kis szar házba. anyám le se szarja mi van velem vagy éppen mi nincs. de mostanság rákaptam a motorozásra és vki még monta is hogy a Simsona hálás állat. hát aki hisz ebbe az egy elkényeztetett pénzes k0cs0g mert nem így van. mindig rossz szarul pöfög rosszul húz nem gyorsul lassan minden apró pénzemet bele ölöm és még mindig ott tartok hogy 65 hidegbe 70 a végsebesség. ja de persze kb. 2 hetente tok motorozni annyira szarakszik. ja és a motorazásról jut eszembe: a mol benzinkúton ne nagyon takoljatok. szintetikus hamis benzint árulnak. elrakod az anyagot kb. 2 hónapra és két anyagra válik szét és eszméletlen büdös dög szaga van ráadásul 95-öst ne is kevernak csaz szar Mol Neo-amiből 2500-ér teli van a tank örül a fejem de 2 nap alatt kifogy. bezzeg a shellnél: ott 1500 tankolok 95-öst és akár másfél 2 hétig elég csak ott kicsit hülyék a benzinkutasok(!némelyik nem) mert nem tudják hogy az 1:20 keverési arány mit is jelent és visszakérdeznek hogy akkor hány deci olajat is kell bele önteni? de ha fülre nem tetszik neki a szám amit mondtál akkor azt mondja: "Nem öntöm bele mert akkor beragad" na mióta 2ccer öszevesztem a kutasokkal magamnak tankolok pedgi az olajos flakonhoz csak kutas nyúlahat na mind1 a Shell jobb kész. ja és a suliba van 1 köcsög földrajz tanár, azt hiszi szép meg fiatal de közbe olyan ronda és ezt figyu, mikor elmonta év elején hogy hogy fog osztályozni aszittem elszaladok a világból: Én 3-mast senkinek se adok MERT, az olyan középszerű. KőZÉPSZER??í‚°??í‚°??í‚°??í‚°??í‚°??í‚°! és akkor inkább kapjak 2est te rohadék. mellesleg ez a szerencsétlen vega de van olyan gyümölcs és zöldség amit nem tud megenni és éppen annyira vékony mint a hajszálam egyszóval anorexiás, de nem kicsit láccanak a kézfején az erek de ez durva de az már igen hogy az is láccik ahogy LÜKTET BENNE VÉR!!!!!! orvashoz vele és zsíros magyar kaját neki!!! hát miez?? és ilyen tartja a földrajzot na most jól kidühöngtem magam. ez jól esett köszi HHWFőRUM dühöngője
ja és boccs a hosszúér
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Ez szép volt! Én meg dühöngök hogy töröltem egy rákás "Köszönöm szépen!" hozzászólásodat, mert nem olvastad el a szabályzatot, amiben benne van hogy az ilyen jellegű hozzászólásokat azonnal töröljük, helyette van a köszönöm gomb!!!!!!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Üzenetek: 109
Témák: 3
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Nekem csak a fogam fáj kegyetlenül. Nem aludtam normálisan már 3-4 napja. Olyan vagyok mint a mosott sz@r. Nekem a kedvencem az, hogy a weblapomra csak admin jóváhagyással lehet regelni, ki van írva nagy betűkkel, erre ugyanaz az IP cím próbálkozik 4 nickel is. Már a hajam tépem én is.
Értékelés:
0
Dühöngő II.
egész jo napom volt. latinbol már nem állok bukásra megnyertük a suli bajnokság egyik legnecesebb meccsét. gyümölcs leves volt ebédre. mi kell még ?
Értékelés:
0
Értékelés:
0
Dühöngő II.
nekem mostanában vizsgák vannak, meg egyéb dolgok, keveset vagyok gép előtt, de ha mégis, akkor Killing Floor a Hamachin, nagyon bejön a játék, most alapítunk klánt!
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Tudom, erre azért szakít az ember időt, meg a játékot is le lehet tenni tálcára néha. Ma úgyis feltöltő napot tarotam, meg linkeket ellenőriztem.
Dühöngő II.
Nemlétezik a szerencse
Értékelés:
0
Dühöngő II.
nem hát. eddig egyszer nyertem 100 pontot a többit kb buktam.de legalább ma itthon maradok. mondjuk kéne infot is tanulni, de majd lesz vhogy
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Én tegnap óta csak minuszban gyűjtöttem  Szerencse nincs, csak véletlen. Megyek a garázsba elütni az időt valamivel. 4. napja vagyok itthon, de olyan gyorsan eltelt. Most meg jöhet 5 munkanap, 3 13 órás műszakkal.. De utálom... Pedig el tudnék lenni itthon
Értékelés:
0
Dühöngő II.
azt gondolom. ha nagyon kéne én is megoldanám hogy ne unatkozzak.
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Na, haver is lelépett aludni, lehet még keresek valami szervert játszani, ma elég sokat fejlődtem...holnap is lazítok, aztán szombattól tanulás 1000el, szerdán vizsga!
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Én meg dolgozhatok holnaptól. Csak azt nem tudom, ki fogja helyettem gyűjteni, vagy inkább veszteni a pontokat
Értékelés:
0
Dühöngő II.
nekem is kéne tanulni. hétfőn érettségi :S
Értékelés:
0
Értékelés:
0
Dühöngő II.
Találkozz velem, ezzel féltékennyé teszed, ha akar még valamit, akkor tuti lépni fog egyből, ha meg nem...akkor is lesz legalább egy jó...napod!
Értékelés:
0
Dühöngő II.
milyen önfeláldozo itt vki  am nem igazán vagyok otthon a témában de lehet nem a féltékenységre kéne bizni a dolgot.
sikerült vennem kereket bicohoz meg erösitöhöz kábelt uygh most jo napom van
|