Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok

Keresés
A fő kategória kiválasztásával az alfórumokban is keres.
HHW.hu Hí­rek, információk FAQ ASUS A8NE driver CD

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
ASUS A8NE driver CD
janek
Vendég

2009-05-12, 21:44
Sziasztok!

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy nem e tudná valaki feltölteni az
ASUS A8NE Alaplapi driver CD-t, mármint annak a CD-nek a tartalmát, amit
a fent emlí­tett alaplaphoz adnak.
Segí­tségeteket előre is köszönöm.

Üdv.:janek

•
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,749
Témák: 389
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 6
Értékelés: 0
2009-05-12, 22:09
Nem elérhető az asus.hu oldalról? Én is asus-os voltam és vagyok, de eddig mindent letöltöttem onnan?!

•
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
janek
Vendég

2009-05-17, 21:53
Asus a8n-e

Idézet:Originally posted by Orpheus;41974
Nem elérhető az asus.hu oldalról? Én is asus-os voltam és vagyok, de eddig mindent letöltöttem onnan?!

Akkor leí­rom hogy konkrétan mi a problémám.
Amikor feltelepí­tem az XP-t, és megnézem a Rendszer >Hardver>Eszközkezelőt , és ott ví­rí­t a sárga kérdőjel, és amikor megnézem hogy mi a hiba akkor azt az üzenetet kapom,hogy a PCI busz illesztőprogramját kéri, ebben az esetben milyen drivert kell letölteni?
Segí­tségedet előre is köszönöm!

•
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,749
Témák: 389
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 6
2009-05-17, 22:31
Van erre egy remek program ami letölti neked amit kell, ez az asus driver update. Hivatalos helyeről töltheted le.

AVgy próbáld meg ezzel:

Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

•
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
janek
Vendég

2009-05-21, 18:43
Asus a8n-e

Idézet:Originally posted by Orpheus;42196
Van erre egy remek program ami letölti neked amit kell, ez az asus driver update. Hivatalos helyeről töltheted le.

AVgy próbáld meg ezzel:

Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

Üdv!

Bocsi, köszönöm a segí­tségedet de azt elfelejtettem í­rni hogy az alaplap az nem az én gépemben van,és a haveromnak pedig nincs internete.
Mégegyszer elnézésedet kélrem,de ezt elfelejtettem í­rni, és ez gondolom lényeges szempont.
Ebben az esetben mi a teendő,vagy akkor is jó ez a cí­m amit adtál?
Segí­tségedet előúre is köszönöm .

•
Válaszol
Nem elérhető HTML
VIP
Üzenetek: 152
Témák: 32
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
2009-07-07, 22:53
@janek:
oldalra felmész, baloldalt felül közvetlenül a menüsor alatt látsz egy keresőablakot, abba beí­rod, hogy A8N-E, majd nyomsz egy entert. A következő képernyőn kiválasztod, hogy A8N-E, majd a felugró ablakban kiválasztod az operációs rendszert (WinXP), s rákattintasz a 'Search' feliratú gombra. Az új oldalon kattints az ATK szöveg mellett lévő négyzetbe, melynek hatására lenyí­lik egy mező, melynek alján kiválaszthatod, hogy melyik szerverről szeretnéd letölteni a telepí­tő fájlt tömörí­tve (.rar). Letöltöd, kitömörí­ted, majd megkeresed a könyvtáron belül az AsusSetup.exe - t, s arra kétszer rákattintasz és telepí­ted a drivert. Ha szükséged van egyéb illesztőprogramokra (driverekre), azokat is letöltheted a fenti oldalról, ahonnan a PCI kezelőt letöltötted.

•
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris