• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Felhasználóneved eredete?
Kí­váncsi vagyok,vajon kinek hogyan lett az,ami a felhasználóneve?! Big Grin[Kép: unsure.gif]

Az enyém pl. Sream02

vagyis

S -System of a down
R -Rammstein
E -Evanescence
A -Audioslave
M -Metallica

+02 , mert az egyik oldalon a 01 már foglalt volt, de ha egyszer majd a kezem közé kapom azt aki használja... Confusedad: [Kép: tongue.gif]

és...nézd...rakd össze a kiemelt betűket.....és ??? Big GrinTe nem? [Kép: unsure.gif]
Válaszol

Nekem orphan99

Nekem ez csak jött magától, mivel sima orphan foglalt volt, ezért kitaláltam mögé egy kétjegyü számot.

Am tudjátok mit jelent az orphan név?
Válaszol

Régen egy nickkel voltam fenn oldalakon, de soxor összetűzésbe kerültem adminokkal piszlicsáré dolgokon, í­gy nem mindég használom a régit, s í­gy maradok inkognitóban.

Sok helyen GabberDög, vagy Gabber néven vagyok anyakönyvezve. Ez utal az egyik zenei hovatartozásomra...

Eredete: Gabber=Hardcore-zene rajongó. GabberDög-nek egy Holland Thunderdome fesztiválon neveztek el magyar gabberek 1994-ben!

A Meeetya nickem sem újkeletű, csak nem ebben a formátumban. Szeretett nagynéném 1 évvel ezelőtti halála után vettem fel, mert egyedül csak ő nevezett Mihály keresztnevem után Mí­tya-nak. Mivel az í­ kiváltásakor a kettős e-t snassznak találtam, dobtam hozzá még egyet. Ezzel váltam Meeetya-vá... í­í‚gy emlékezem arra az emberre mindennap, aki a legközelebb állt hozzám születésem óta.
Válaszol

Nekem a nevem miatt, mivel Krisztina vagyok, a 25 meg azért, mert 25.-én születtem. [Kép: rolleyes.gif]
Válaszol

Kubu hát nem is tudom a csajok szerint tiszta kubu vagyok mint a reklámban mármint olyan aranyos hát í­gy lett a kubu!
Válaszol

AtteeDark = keresztnév+kedvenc stí­lusom

Gothic rock
Dark metal
Fehér és fekete mágia
Természetfeletti
Fantasy stb...stb
Válaszol

A vezetéknevem egyfajta mutációja
Válaszol

Nekem egy játékból adódott össze.
Válaszol

Szerény voltam:
Master of the Universe

Az egyik első film, amit kalóz VHS-en láttam az a Masters of the Universe (1987) volt. Szigorúan hangalámondással!
Válaszol

Nekem nagyon egyszerű : ez volt a régi cégem neve. A cégből már csak a név maradt.
Kérek 1 perces néma csaendet a cégem emlékére...
Köszi
Válaszol

általában nem ezt a nevet használom, mert ennek nincs semmi jelentése, de 1szerű volt és ez van
Válaszol

A nevem eredete!

Ezt dobta a gép a munkahelyemen!

Rám ragadt!
Válaszol

Herkules visszafele=selukreh Big Grin
Válaszol

a kissé-eléggé-nagyon elvont és sokatmondó rajzaim után kaptam. Jogosan Big Grin
Válaszol

szeretem a vizet és hajókat. a név lefordí­tva kikötői - kikötőből származót jelent, a szám a szerencse számom. utal arra is, hogy bár szeretem az utazást, az ismeretlent, de mégis szükségem van biztos pontokra.
Válaszol

Nekem a pistabá77 semmi különös, ugyanis istvánnak hí­vnak. Más oldalakon a kullancsos név eredete már érdekesebb sztori.
Két éve melo küzben beleém mászott egy kullancs, egy elég hihetetlen helyre (18 karika).
Segí­tségként :nem hiába kullancsos@az email cí­mem Big Grin
Válaszol

(sream02 @ 2010-06-22 20:15) "index.php?act=findpost&pid=95180"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Kí­váncsi vagyok,vajon kinek hogyan lett az,ami a felhasználóneve?! Big Grin :unsure:

Az enyém pl. Sream02

vagyis

S -System of a down
R -Rammstein
E -Evanescence
A -Audioslave
M -Metallica

+02 , mert az egyik oldalon a 01 már foglalt volt, de ha egyszer majd a kezem közé kapom azt aki használja... Sad Tongue

és...nézd...rakd össze a kiemelt betűket.....és ??? Big Grin Te nem? :unsure:[/b]

Erdekes
Válaszol

A felhasználónevem eredete egyszerű a nevemből jött mivel a vezetéknevem g betűvel kezdődik és ezt a vezetéknevem becézésének végéhez csatoltam és félig magyarosan félig angolosan szokták kiejteni, mivel az utolsó g dzsí­nek szokták ejteni.
Válaszol

Egy Kretén magazin Varga 'Zerge' Zoltán féle Ferkules képregénye adta az ihletet. Smile
Válaszol

a becenevem, í­gy szólí­tanak már 25 éve
Válaszol

A nevem+születési év.
Válaszol

Egy zeneszám
Kód:
http://www.youtube.com/watch?v=_luq3D92xbg
Válaszol

?????????? :blink:
Válaszol

Régen eredetileg a freemail-en szerettem volna egy "bali92" felhasználónevet, de az foglalt volt. Gondoltam odaí­rok még egy 2-est Big Grin
Válaszol

a kutyámat hivják igy, a szám csak ugy jött
Válaszol

a szám, ahány éves vagyok
Válaszol

Egy kicsit a nevem egy kicsit a fantáziám
Válaszol

Krisztián a keresztnevem,az unokaöcsém szolí­tott igy még nem tudott rendesen beszélni,aztán rajtam maradt,azota az egész család igy hí­v.
Válaszol

í­gy hí­vnak a haverok
Válaszol

Narancs, tetves és dugó meséből van a nevem.. Big Grin Parapéntek ---> http://www.youtube.com/watch?v=J9Fii7LMIXI
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég