Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Off Topic Dumaláda VB 2010

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
VB 2010
sream02
Unregistered

2010-06-22, 19:21
Kí­váncsi lennék,ki mire tippel, szerintetek ki nyeri a Világ Bajnokságot?ill. kinek szurkoltok? + nézi valaki most a meccset? Big Grin

Az én személyes kedvenceim a Németek (de csak a magyarok után)

Szerintem nagyon jó volt az első meccsük, 4:0-ra alázták az Ausztrálokat, de sajnos a 2. meccsen Szerbia ellen nem voltak szerencsések, 10 emberrel 0:1-re kikaptak. Confusedad: Ghána ellen vmi tipp( természetesen szerintem ott is a németek nyernek Big Grin)
Válaszol
Nem elérhető maya21
Junior Member
**
Üzenetek: 21
Témák: 0
Értékelés: 0
2010-06-24, 17:20
Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt,
Wenn es stets zu Schutz und Trutze
Brüderlich zusammenhí­í‚¤lt
Von der Maas bis an die Memel,
Von der Etsch bis an den Belt.
|: Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt! :|
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,743
Témák: 381
2010-06-24, 17:53
Osztom a véleményt, én is a németeknek szurkolok, bár iwiw-en az Argentí­nát jelöltem be a tippjátékba. Smile

Nos hogy mondjak valami okosat a vébéről:

A csoportmeccsek első köre dög unalmas volt, tele védekező csapatokkal, alig-alig volt egy két átlagon felüli mérkőzés.
Első körben sok nagy csapat hullajtott pontot, mint pl a francia-uruguay 0:0, Anglia-USA 1:1 vagy az olasz-paraguay 1:1 , és a Spanyol-svájc 1:1 - amire mindenki a lesz még jobb is, ez még csak az első meccs, van még javí­tani lehetőség. Aztán jött a második kör, itt már körvonalazódott, hogy a papí­rforma csoportoknak vége, a kis csapatok meg-meg húzgálták a nagyok bajszát.
Az egész vb-re jellemző, hogy sajnos beláttuk, mindenki megtanult focizni!!!! ... csak mi nem! Confusedad:
Sok a jó erőnlétű, szerkezetileg jól összerakott kiscsapatok, mint pl a Mexikó, Elefántcsontpart, USA, új Zéland! . A különbség mégis az európai, dél-amerikai csapatok felé billen, ahol vannak nevek, vannak olyan játékosok, akik el tudják dönteni a meccseket.
Hát igen dél-Amerika abszolút veri a világot a Mexikó, Brazí­lia, Argentí­na triót ki fogja megverni? Talán a Portugálok, vagy Spanyolok? meglátjuk!
Meglepetés: Franciák kiestek tök utolsóként a csoportból, bár a mutatott játék alapján nem meglepő! Olaszok búcsúztak szintén, nem értem miért kettő-nullás hátrányban kezdtek el focizni a szlovákok ellen? Mindegy, megérdemlik, nem mutattak semmit, sőt még majdnem kikaptak a félig amatőr új Zélandtól a második körben! Smile
Afrikai csapat is lesz a nyolcaddöntőben, Ghána személyében, illetve csapatával, talán a csontpart is bejut, ezt még nem tudom mert a meccse pénteken lesz.
De már lesznek í­gy is jó derbik a 8-ad döntőben: Argentí­na-Mexikó, Németország-Anglia feltétlen jó szórakozás lesz!

Hajrá!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Guest
Unregistered

2010-06-26, 15:43
Argentí­na nyeri sztem, én nekeik drukkolok és rájuk fogadtam iwien meg a bwin.com-on is. ELég sok pénzem bánja ha vesztenek, hajrá Argentí­na!!!!!!
Válaszol
Nem elérhető tiptronik
Power User
**
Üzenetek: 38
2010-07-04, 11:39
Hát nem is tudom én őszintén megmondom utálom a focit úgy hogy sajna nincs véleményem róla. [Kép: blink.gif]
Válaszol
Nem elérhető counter4
Power User
**
Üzenetek: 26
2010-07-05, 10:34
Német-holland döntőre azért kiváncsi leszek :wink:
Válaszol
Nem elérhető Atteedark
Power User
**
Üzenetek: 40
2010-07-05, 12:53
Németeket favorizálom.
Bár nemzeti érzelmű vagyok fáj bevallani, de a magyar foci egy nagy 0.
Talán ha egy válogatott össze lenne rakva amúgy normálisan, akkor azt kellene épí­tgetni, edzeni.
Nem egy vereség után új válogatottat felállí­tani.
Az a meglátásom hogy válogatott játékosainknak nincs ideje összeszokni.
Na de én ehhez hülye vagyok. Vannak hozzá értő emberek akik kézbe veszik az irányí­tást.
Csak éppen, többek között erre az apróságra nem figyelnek...
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
2010-07-05, 12:56
(orphan99 @ 2010-06-26 16:43) "index.php?act=findpost&pid=96400"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Argentí­na nyeri sztem, én nekeik drukkolok és rájuk fogadtam iwien meg a bwin.com-on is. ELég sok pénzem bánja ha vesztenek, hajrá Argentí­na!!!!!![/b]

Sajnos akkor sokat buktál!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol
Nem elérhető lekike
Power User
**
Üzenetek: 45
2010-07-05, 15:34
Sajnos én is Argentinokat favorizáltam, de a focit 22-en játsszák, de mindig anémetek nyernek Gary Lineker után szabadon
Válaszol
Paff
Unregistered

2010-07-06, 14:20
Én személy szerint a hollandoknak drukkolok. Jön valaki este a Europarkba szurkolni?
Válaszol
Guest
Unregistered

2010-07-07, 16:15
Eddig 3 percet láttam az egészből Smile
Kik játszanak?
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
2010-07-07, 16:17
Akkor téged biztos marhára érdekel hogy kik játszanak!
Válaszol
kalap??Â?cs2916
Unregistered

2010-07-09, 10:02
Szombaton
Uruguay-Németország 20:30
Válaszol
Nem elérhető bakkacsa
Power User
**
Üzenetek: 38
2010-07-12, 15:05
Akik esetleg nem követték volna a VB-t

Győztesek:
1. helyezett Spanyolország
2. helyezett Hollandia
3. helyezett Németország
Válaszol
Nem elérhető Altair
Power User
**
Üzenetek: 42
2010-07-14, 22:40
spanyol Wink
Válaszol
Guest
Unregistered

2010-07-19, 14:06
Ja spanyol Smile
Válaszol
Nem elérhető hafenscher5
Power User
**
Üzenetek: 41
2010-07-21, 09:16
Nem baj, hogy ők nyertek
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
2010-07-29, 21:12
Egyik sem érdemelte meg a döntő alapján. Antifocit játszottak mind a hollandok, mind a spanyolok!
Amit a döntőben műveltek az minden volt csak nem foci, inkább az utcai harchoz jobban hasonlí­tott!
Sajnos a legszebben focizó csapat csak bronzérmes lett!
Válaszol
Nem elérhető kattila1965
Power User
**
Üzenetek: 37
2010-08-24, 06:49
újra kezdődhetne
Válaszol
Peteri111
Unregistered

2010-09-02, 09:52
Csak is Spain!
Válaszol
Nem elérhető reichen
Power User
**
Üzenetek: 43
Témák: 1
2010-09-04, 00:05
Németeknek szurkoltam, de elvéreztek.
Válaszol
Nem elérhető kikkan
Power User
**
Üzenetek: 34
2010-09-19, 11:40
Én addig néztem ano a 2010-es VB selejtezöit mig a Magyar csapat ki nem esett.Mi kell ahhoz hogy mi is ott legyünk?
Válaszol
Nem elérhető boy444
Power User
**
2010-09-20, 22:54
Csak a SpanyolokSmile
Válaszol
Nem elérhető Orbit
Power User
**
2010-10-02, 15:48
A németeknek szurkoltam.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend