Kíváncsi lennék,ki mire tippel, szerintetek ki nyeri a Világ Bajnokságot?ill. kinek szurkoltok? + nézi valaki most a meccset?
Az én személyes kedvenceim a Németek (de csak a magyarok után)
Szerintem nagyon jó volt az első meccsük, 4:0-ra alázták az Ausztrálokat, de sajnos a 2. meccsen Szerbia ellen nem voltak szerencsések, 10 emberrel 0:1-re kikaptak.  ad: Ghána ellen vmi tipp( természetesen szerintem ott is a németek nyernek  )
Üzenetek: 21
Témák: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt,
Wenn es stets zu Schutz und Trutze
Brüderlich zusammenhí키lt
Von der Maas bis an die Memel,
Von der Etsch bis an den Belt.
|: Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt! :|
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Osztom a véleményt, én is a németeknek szurkolok, bár iwiw-en az Argentínát jelöltem be a tippjátékba.
Nos hogy mondjak valami okosat a vébéről:
A csoportmeccsek első köre dög unalmas volt, tele védekező csapatokkal, alig-alig volt egy két átlagon felüli mérkőzés.
Első körben sok nagy csapat hullajtott pontot, mint pl a francia-uruguay 0:0, Anglia-USA 1:1 vagy az olasz-paraguay 1:1 , és a Spanyol-svájc 1:1 - amire mindenki a lesz még jobb is, ez még csak az első meccs, van még javítani lehetőség. Aztán jött a második kör, itt már körvonalazódott, hogy a papírforma csoportoknak vége, a kis csapatok meg-meg húzgálták a nagyok bajszát.
Az egész vb-re jellemző, hogy sajnos beláttuk, mindenki megtanult focizni!!!! ... csak mi nem!  ad:
Sok a jó erőnlétű, szerkezetileg jól összerakott kiscsapatok, mint pl a Mexikó, Elefántcsontpart, USA, új Zéland! . A különbség mégis az európai, dél-amerikai csapatok felé billen, ahol vannak nevek, vannak olyan játékosok, akik el tudják dönteni a meccseket.
Hát igen dél-Amerika abszolút veri a világot a Mexikó, Brazília, Argentína triót ki fogja megverni? Talán a Portugálok, vagy Spanyolok? meglátjuk!
Meglepetés: Franciák kiestek tök utolsóként a csoportból, bár a mutatott játék alapján nem meglepő! Olaszok búcsúztak szintén, nem értem miért kettő-nullás hátrányban kezdtek el focizni a szlovákok ellen? Mindegy, megérdemlik, nem mutattak semmit, sőt még majdnem kikaptak a félig amatőr új Zélandtól a második körben! 
Afrikai csapat is lesz a nyolcaddöntőben, Ghána személyében, illetve csapatával, talán a csontpart is bejut, ezt még nem tudom mert a meccse pénteken lesz.
De már lesznek így is jó derbik a 8-ad döntőben: Argentína-Mexikó, Németország-Anglia feltétlen jó szórakozás lesz!
Hajrá!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Argentína nyeri sztem, én nekeik drukkolok és rájuk fogadtam iwien meg a bwin.com-on is. ELég sok pénzem bánja ha vesztenek, hajrá Argentína!!!!!!
Üzenetek: 38
Értékelés:
0
Hát nem is tudom én őszintén megmondom utálom a focit úgy hogy sajna nincs véleményem róla.
Üzenetek: 26
Értékelés:
0
Német-holland döntőre azért kiváncsi leszek :wink:
Üzenetek: 40
Értékelés:
0
Németeket favorizálom.
Bár nemzeti érzelmű vagyok fáj bevallani, de a magyar foci egy nagy 0.
Talán ha egy válogatott össze lenne rakva amúgy normálisan, akkor azt kellene építgetni, edzeni.
Nem egy vereség után új válogatottat felállítani.
Az a meglátásom hogy válogatott játékosainknak nincs ideje összeszokni.
Na de én ehhez hülye vagyok. Vannak hozzá értő emberek akik kézbe veszik az irányítást.
Csak éppen, többek között erre az apróságra nem figyelnek...
Értékelés:
0
(orphan99 @ 2010-06-26 16:43) "index.php?act=findpost&pid=96400"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Argentína nyeri sztem, én nekeik drukkolok és rájuk fogadtam iwien meg a bwin.com-on is. ELég sok pénzem bánja ha vesztenek, hajrá Argentína!!!!!![/b]
Sajnos akkor sokat buktál!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Üzenetek: 45
Értékelés:
0
Sajnos én is Argentinokat favorizáltam, de a focit 22-en játsszák, de mindig anémetek nyernek Gary Lineker után szabadon
Én személy szerint a hollandoknak drukkolok. Jön valaki este a Europarkba szurkolni?
Eddig 3 percet láttam az egészből 
Kik játszanak?
Értékelés:
0
Akkor téged biztos marhára érdekel hogy kik játszanak!
Szombaton
Uruguay-Németország 20:30
Üzenetek: 38
Értékelés:
0
Akik esetleg nem követték volna a VB-t
Győztesek:
1. helyezett Spanyolország
2. helyezett Hollandia
3. helyezett Németország
Üzenetek: 42
Értékelés:
0
spanyol
Ja spanyol
Üzenetek: 41
Értékelés:
0
Értékelés:
0
Egyik sem érdemelte meg a döntő alapján. Antifocit játszottak mind a hollandok, mind a spanyolok!
Amit a döntőben műveltek az minden volt csak nem foci, inkább az utcai harchoz jobban hasonlított!
Sajnos a legszebben focizó csapat csak bronzérmes lett!
Üzenetek: 37
Értékelés:
0
Üzenetek: 43
Témák: 1
Értékelés:
0
Németeknek szurkoltam, de elvéreztek.
Üzenetek: 34
Értékelés:
0
Én addig néztem ano a 2010-es VB selejtezöit mig a Magyar csapat ki nem esett.Mi kell ahhoz hogy mi is ott legyünk?
Értékelés:
0
Csak a Spanyolok
Értékelés: