• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szerintetek meglehet állni a lufin?
Szóval egy ember ha feláll egy vagy több lufira meg tud állni vagy kipukkad? Van egy technika amivel lehetséges megállni de mi az? ez a feladat találjátok ki, ha nem sikerül akkor elmondom én.
Válaszol
Nah úgy látom senki se akar válaszolni még várok de aztán elárulom ha nem í­rtok.
Válaszol
Szóval az a lényege, hogy 4 db lufit összeszedünk és ráteszünk egy deszkát vagy plexilapot és í­gy ráállva szétoszlik a súly és í­gy akár 120 kg is megbí­r.
Válaszol
És azt tudtátok hogy a drót képes emlékezni alaphelyzetére? Például ha egy rugót, vagy gémkapcsot eldeformálunk és forro ví­zbe dobjuk visszaál az eredeti helyzetébe. Ez nagyon érdekes dolog én is nem rég láttam a tvben.
Válaszol
Na ezt a gémkapcsos kí­sérletet kipróbálom!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Ez a lufis dolog érdekes, nem gondoltam volna. :unsure:
Válaszol
Ez a gémkapcsos dolog valahogy nem jött össze Sad
Válaszol
A lufis dolog hihetőnek tűnik, bár szerintem nem mindegy, milyen léggömböt használ az ember, meg persze arra is figyelni kell, gondolom, hogy mindegyiket ugyanakkorára fújd. Azért a 120 kiló kicsit soknak tűnik nekem.
A gemkapcsos szerintem nem igaz, de ezt könnyű kipróbálni...
Válaszol
A gémkapocs dologban nem igazán tudok hinni. Vannak emlékező anyagok, de tudtommal a sima réz vagy a rugóacél nem olyan.
Válaszol
Rosszul volt feltéve a kérdés ,de azt elképzelhetőnek tartom,hogy négy lufin meg lehet állni.
Válaszol
igen a kérdés szerintem is rosszul lett feltéve, mert ha nem fújom fel a lufit simán megállok rajta. Big Grin
Válaszol
Hát igen, szerintem ez a 4 lufis cucc lehetséges
Válaszol
5 cm vastag lufin biztosan
Válaszol
vastag lufi biztos siker
Válaszol
nem tom még nem próbáltam Big Grin
Válaszol
Szerintem, ha valamit ráteszel a lufikra, akkor eloszlik a teher, s talán í­gy lehetséges mód. Bár nem tudom lehet-e segédeszközt használni.
Válaszol
Ha támaszkodom a széken sikerül, persze a lufi sem kökemény.
Válaszol
BecsapósBig Grin
Válaszol
(csongig @ 2010-07-30 19:53) "index.php?act=findpost&pid=104797"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:És azt tudtátok hogy a drót képes emlékezni alaphelyzetére? Például ha egy rugót, vagy gémkapcsot eldeformálunk és forro ví­zbe dobjuk visszaál az eredeti helyzetébe. Ez nagyon érdekes dolog én is nem rég láttam a tvben.[/b]
aA rugókat általába ezért alkalmaznak vagy nem?
Válaszol
(jeepo @ 2010-08-03 20:34) "index.php?act=findpost&pid=105615"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:igen a kérdés szerintem is rosszul lett feltéve, mert ha nem fújom fel a lufit simán megállok rajta. Big Grin[/b]

:lol: :lol: Na, hát í­gy biztos meglehet állni rajta, egyébként szerintem nem Smile
Válaszol
Én szöges cipöben akár egy lufin is megállok.
Válaszol
nekem nem sikerülSad
Válaszol
Nekem nem jött össze
Válaszol
nem jött össze
Válaszol
Proba lessz nekem is. Smile
Válaszol
de az sem m indegy hogy 120 kilós ember áll rá vagy csak 40..
Válaszol
meg! ha teliöntjük betonnal Big Grin
Válaszol
nem sikerült
Válaszol
Na próbálj lufit fújni egy macska mellett.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég