COD2 éS WIN7 Kí?Zí?S HIBA?SEGITSETEK
Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy egy pár nap után nem tudom el inditani a cod2-játékot win7 tel.Először a "GYökér könxvtár nincs regisztrálva"hibát irt ki.Hiába rakom újra a játékot akkor se índitja el.Most ez a hiba.Kérlek segítsen va[attachment=401:hhh.jpg[/CODE]laki!Köszi előre.
Üzenetek: 41
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
lehet,hogy baromságot kérdezek,de megcrackelted???
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
én még sose használtam semmit úgy,hogy "eleve crackelt" lett volna.ezért nem vágom! én mindig,minden programot,játékot (pl. a COD-kat is) crackelem és még sose volt hasonló problémám! szal lehet,hogy a helyedben megpróbálnék olyat leszedni,ami nem "eleve crackelt" és megkrekkelném!de ez csak egy 5let! nem biztos,hogy segít! csak próbálkozom...
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
cracket nem neked kell csinálni egy alkalmazáshoz!! le kell tölteni! leginkább a programmal,játékkal együtt letöltöd és használod!
pffffffffff.Ezt most nagyon nem vágom bocsi.De szeretném érteni.Szóval meg van a játék és azzal szedjek le alkalmazást?
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
nem,nem! azt írtad,hogy te nem tudsz krekket csinálni! arra válaszoltam,hogy azt nem is neked kell csinálni,hanem le kell tölteni! szóval én úgy szoktam,hogy pl.ha leszedem a COD valamelyik részét,akkor általában van hozzá mellékelve crack! azt is leszedem ugye a játékkal együtt és a játék telepítése után megkrekkelem a játákot! ezért mondtam,hogy nem vágom,hogy milyen az az eleve megkrekkelt játék!
Ja -így már értem.Szóval volt hozzá crack ment is vele csak egyszer csak nem indult el-ujra raktam a játékot akkor sem.Leszedtem játékot ujra egy másik helyről és akkor se azóta se.Abszolult nem értem mi a gond.
Utánna a patche re gondoltam azt is le töröltem le szedtem más honnan akkor se...De singleben sem indul mondjuk ugy nem is igazán érdekel már
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
hát én csak annyit tudok mondani,hogy a helyedben teljesen törölném a játékot,de a mappájából is mindent és újratelepíteném.aztán crackelném,patch-et lefuttatnám és aztán elvileg mennie kéne!más ötletem nincs én még csak akkor találkoztam program futtatás hibával,ha nem volt megcrackelve,ezért sajna nem tudok segíteni! csak mondom,hogy én mit tennék... mindenesetre sok sikert és kérdezz tovább,hátha valaki tud tanácsot adni!