Szavazás: Milyen böngészőt használsz?
Nincs engedélyed szavazni ebben a témában.
Mozilla, Firefox
100.00%
1 100.00%
Internet Explorer
0%
0 0%
Opera
0%
0 0%
Maxthon
0%
0 0%
lock
0%
0 0%
Safari
0%
0 0%
Chrome
0%
0 0%
Netscape
0%
0 0%
egy??b...(?­í‚­rd le!)
0%
0 0%
Összes 1 szavazat 100%
* Már szavaztál erre az elemre. [Eredmények]

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milyen böngészőt használsz?
Válassz! Akár többet is jelölhetsz!
Válaszol
Sziasztok
Én csak az explorert/nekem semmi bajom vele/.
Válaszol
FireFoxot, bár mostanára az is belassult. Az IE nagyon lassan indul el. A Google Chrome meg mindent jelent a "Nagy tesó"-nak. Az Opera szinte mindent tud, csak semmiben se nyújt többet, mint a többiek.
Válaszol
Mozilla Firefost.
Válaszol
Én Chromium webböngészőt használok .
Válaszol
Nem tudom mit nyavalyogtok még mindig a Firefox-ra.Az utóbbi időben igen sokat gyorsult. A beállí­tásaihoz meg nem kell nagy értelem. Az igaz hogy egy idő után belassul , de a speedfoxy megoldja ezt a töredezés gondot. Mellesleg nem sokkal lassabb az Operánál, amit ha telepakolsz kiegészí­tőkkel, ugyanúgy belassul. Nem régóta kezdtem használni az Operát és tetszik. Nagyon jól testre szabható , könnyen kezelhető és gyors, bár ebben a Chrome veri! ősszegezve: Firefox a favorit a funkciógazdagsága miatt, Opera a testreszabhatósága, egyszerű kezelhetősége és gyorsasága miatt!
Jelenleg én ezt az operát használom a telepí­tett firefox mellett: Opera Böngésző 11.60 Portable by CsacsiSoft
https://hhw.hu/showthread.php?t=98284
Válaszol
Mozilla Firefox
Válaszol
(ezek a plusz-browser-ekSmile

- Avant = többpéldányos, több különböző "alap"-ra installálva, egy-egy funkcióra
- LunaScape = bele lehet vele "látni" egyidőben a Mozillába és az IE-be is (bookmarks, history); meg nagyon jó újságolvasáshoz
- SRWare Iron - a Chrome (ha jól tudomSmile német "átültetése"; gyakorlatilag analóg vele, csak egy kicsit gyorsabb, és kevesebb opciója van
- K-Meleon - csak érdekes, de kihasználni nem nagyon tudtam még
- ("child" used) Lycos - jobbnak tartom az MSN-nél
Válaszol
Nekem Avant van és nem cserélném le, teljesen jó, már használtam firefoxot, I explorert, operát, de nekem ez jött be a legjobban! Nem lassí­tja a gépet egyszerű kezelő felület, a leg egyszerűbb böngésző! Nekem ami a legjobban tetszik benne, hogy az aktuális oldalt egy pillanat alatt um. le tudjuk fényképezni, tehát képfájlként tudjuk menteni- tárolni.
Válaszol
Mozilla Ff Confusedmile1:
Válaszol
Opera + Chrome. De ha az Opera nem kezd ráállni a fejlesztésre akkor csak Chrome.
Válaszol
Opera nálam az elsődleges. Minden szempontból jó böngésző.
Válaszol
PaleMoon elsődlegesen - Opera másodlagosan
Válaszol
UC browser HD
Válaszol
Firefox van a laptopon, meg Safari a telefonon
Válaszol
kb 12 éve opera böngészőt használok. De amióta az operások kiadták az újabb verziókat nem nagyon szeretem, í­gy maradtam a jól bevált opera v 12.17 stabil verziónal.
Válaszol
google chrome
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Milyen autód van? Orpheus 31 13,295 2023-12-25, 08:26
Utolsó üzenet: sznob60
  Milyen formátumú filmeket töltesz? mocika92 1 3,033 2017-10-25, 19:22
Utolsó üzenet: Orpheus
  Milyen PC játékokat látnál szívesen a fórumon? mocika92 2 4,937 2017-03-16, 12:19
Utolsó üzenet: mocika92
  Milyen új szépségverseny legyen a fórumon? Orpheus 3 5,118 2016-06-14, 13:15
Utolsó üzenet: phaeton
  Milyen operációs rendszert használsz? Orpheus 10 6,445 2015-10-04, 10:01
Utolsó üzenet: Angeleyes
  Milyen a neted feltöltési sebessége? Orpheus 3 2,971 2011-12-13, 22:32
Utolsó üzenet: Amirah

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég