Szavazás: Milyen autód van?
Nincs engedélyed szavazni ebben a témában.
Német
26.00%
13 26.00%
Japán
40.00%
20 40.00%
Olasz
8.00%
4 8.00%
Francia
12.00%
6 12.00%
Amerikai
0%
0 0%
Orosz
0%
0 0%
Kínai
2.00%
1 2.00%
Koreai
8.00%
4 8.00%
Más...(írd le!)
4.00%
2 4.00%
Összes 50 szavazat 100%
* Már szavaztál erre az elemre. [Eredmények]

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milyen autód van?
Szavazz!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
jappán.
Suzuki Ignis 1.3 benzin.
Válaszol
Német.
1988-as Mercedes 190E 2.6 benzin.
Smile
Válaszol
Tí­pust nem í­rtok, ha már leí­rjátok?
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol
Mi ez a nagy tolongás?Mindenki bringázik?
:o:rofl:
Válaszol
Zsiguli 1200 , de ellopták és a rendőrség tehetetlen! Pedig déli 12 órakkor és a szomszéd végignézte, hogy felpakolják egy teherautóra!!! Mi kell még ennél több?! És Ne ön-bí­ráskodjon az ember?! Mi ez a rendőrségtől, csináld magad mozgalom?!
Válaszol
Egy 1988-as Audi80-as. Nem épp új autó, de jó! :good:
Válaszol
Kia Cee'd 1.4 EX Limited
Koreai, de Szlovákiában, Zsolnán gyártják, és egy magyar fickó tervezte. Smile
Válaszol
Renault Scenic 1.4 16V egyterű
Válaszol
Citroen Xsara 1.4i kombi
Válaszol
Volkswagen Golf 2 1.8 GTi (hobby autó)
Skoda Forman Plus 1.3 (munkás autó)
Válaszol
Nincs autóm.
Válaszol
Fiat Punto 1.2 ELX
Válaszol
2007-es Volvo V70, Benzin
Válaszol
opel vectra
Válaszol
Nekem még azóta is a kis öreg Citroen xsarám van. Wink 2010-ben vettem, azóta eljárt felette az idő, de rendszeresen karbantartom, jó állapotban van.
Válaszol
Hyundai i30 1.6 kombi (Dél-Korea)
Válaszol
Rover 400
Válaszol
A francia citroen után japán lett, egy mitsubishi colt 1.3 benzin 95 lovas.
Válaszol
Alfa romeo Smile
Válaszol
Ford Fusion 1.4 Benzin.
Kényelmes hozzám illő autó.
Válaszol
Japánra váltottam, Mitsubishi Colt - 100 pacis
Válaszol
Semmilyen -
illetve a kölcsönző Opel Corsája/Astrája időnként.
Válaszol
Romániai...
Válaszol
Hyunday i30.
Koreai márka, de Csehországban gyártják.
Akkor most mi?
És ez szinte minden más autóra is vonatkozik.
A márka tulajdonosa vagy a gyártási hely számít?
Válaszol
Köbüki, post: 19520, member: 13170 Írta:Hyunday i30.
A márka tulajdonosa vagy a gyártási hely számít?

Ha a gyártási hely számítana Magyarországnak jó sok saját autója lenne Smile
Válaszol
Annak is van, akinek nincs - legalábbis a szállópor, co2 és egyéb "kincsek" szempontjából, amiből mindenkinek jut, aki él.
De ez egy másik történet,
elnézést a zavarásért.
Most nagyon "off" voltam, azt hiszem.
Válaszol
Ez így igaz is!
Mégis elgondolkodtat, például az Opel tulajdonosok hova sorolják az autóikat? Az Opel eredetileg Német volt, de volt GM, illetve most már PSA tulajdon.
Vagy amikor amerikai autóra gondolunk, akkor nem feltétlenül az Európában gyátott Fordok jutnak az eszünbe.
Nekem egy kölni gyártású Focus-om volt. Igazából mindig Német kocsiként tekintettem rá.
És még itt van a reklám szlogen:
"Szuzuki! A Mi Autónk!"
Válaszol
Az első autó apámé volt. Egy Skoda 100-as.
A második már az enyém volt. Egy Dacia 1300-as.
Aztán WV Passat 1.6D, Citroen CV2 Kacsa, Mercedes MB123 300D, Mazda 323F, Ford Focus és most egy Hyundai i30 1.6D.
Válaszol
Magyar, 1966-os Autopedes.
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Milyen formátumú filmeket töltesz? mocika92 1 3,028 2017-10-25, 19:22
Utolsó üzenet: Orpheus
  Milyen PC játékokat látnál szívesen a fórumon? mocika92 2 4,927 2017-03-16, 12:19
Utolsó üzenet: mocika92
  Milyen új szépségverseny legyen a fórumon? Orpheus 3 5,109 2016-06-14, 13:15
Utolsó üzenet: phaeton
  Milyen operációs rendszert használsz? Orpheus 10 6,430 2015-10-04, 10:01
Utolsó üzenet: Angeleyes
  Milyen böngészőt használsz? /George/ 16 5,603 2015-09-29, 18:27
Utolsó üzenet: vicomtee
  Milyen a neted feltöltési sebessége? Orpheus 3 2,969 2011-12-13, 22:32
Utolsó üzenet: Amirah

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég