Hobby
Vesszőt(ket) juttatok célba... B)

Sajátomat meg a nyí­lvesszőimet.
Válaszol
Airsoftozok, airbrusholok, rajzolok, gitározom Big Grin
Válaszol
Paintball, RC autó és tank és kertészkedés.
Válaszol
hhw fórum... Wink
Válaszol
többnyire ülök a gép elött és mindenfélét csinálok,... nézegetek érdekes oldalakat, ötletet gyűjtök, weblapot készí­tek, olykor zenét vagy videót vágok, ilyesmik,... ha el tudtam szakadni a géptől, fotózgatok, rajzolok, ruhát tervezek, és olykor el is készí­tem, gyertyát készí­tek, és egyéb kreatí­v cuccokat, pl textilfestek, olykor bringázom, pancsolok uszodába, vagy strandon, őőő anyámat bosszantom, persze nem szándékosan, de kinek van kedve, folyton, mosogatni, pakolni,.... és halál unalmas dolgokat tanulni....
Válaszol
(Deviantartist @ 2010-07-12 15:01) "index.php?act=findpost&pid=100327"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Airsoftozok, airbrusholok, rajzolok, gitározom Big Grin[/b]
a gitár jó, kéne valaki, aki megtaní­t,... egyszer találtam 1 kicsit repedtet, tanulási célzatból célnak megfelel, neten találtam jó videókat, de nincs meg az a lökés, h nekikezdjek, kéne egy kis noszogatás, vagy valami haverral összeülni, aki tud vagy épp tanul,.... csak éppen incs 1 ilyen ismim se,...
Válaszol
Zenéket gyüjtök(rock / metal ), koncertekre és
foci meccsekre járok (nb 1 :videoton fc, megyei 2 : sárbogárd)
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
filmek, tenisz, zene, vagy egy kis programozás persze csak saját projekt (amire mostanság nincs időm)
Válaszol
(edy89 @ 2010-07-22 16:24) "index.php?act=findpost&pid=102709"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:a gitár jó, kéne valaki, aki megtaní­t,... egyszer találtam 1 kicsit repedtet, tanulási célzatból célnak megfelel, neten találtam jó videókat, de nincs meg az a lökés, h nekikezdjek, kéne egy kis noszogatás, vagy valami haverral összeülni, aki tud vagy épp tanul,.... csak éppen incs 1 ilyen ismim se,...[/b]

Van a guitar pro c nagyon jó kis program azzal könnyedén meg tudsz tanúlni ha van rá türelmed meg persze egy normális gitárod, kezdésnek elég egy 20-30 ezres gitár, azon már meg lehet tanúlni az alapokat meg ha belejöttél akkor egész ügyes kis dolgokat lehet vele csinálni. Egy dolog a lényeg: gyakorolni gyakorolni gyakorolni. Ha bármi kérdésed van szólj nyugodtan.
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
Nekem is ha időm engedi a horgászás a nagy szendvedélyem a Wow mellet Tongue
Válaszol
A WoW ba nem lehet pecázni? Big GrinBig Grin
Válaszol
Nekem különösebb hobbim nincs kb a számí­tógépezés meg szeretek régi órákat gyűjtögetni, de hobbi szinten. Nah talán ami a hobbim lehet az a szí­nészkedés szí­njátszás.
Válaszol
elektronikai cucok szerelése javitása,épitése ja meg a horgászás.
Válaszol
Bicajozás
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
motorozás
Válaszol
extrém sportok, pitbike, thai box, party, csajok, buli, éélveezd az életeetWink ne csak otthon ülj és nyomd a gépet(N) !!! Smile
Válaszol
Szeretk nagyokat sétálni az erdőben.
Válaszol
Én most szeretnék elkezdeni modellezni,a helikopterek érdekelnek csakis ,
Válaszol
(kores @ 2010-09-08 11:34) "index.php?act=findpost&pid=115174"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Én most szeretnék elkezdeni modellezni,a helikopterek érdekelnek csakis ,[/b]
Én már modellezek, nem helikoptert hanem vasutat.
De az RC modellek is teccenek főleg az RC Tankok Big Grin Big Grin
Válaszol
Én sportbuzi vagyok. Imádok mozogni.
Válaszol
Olvasás Lörinc László.
Válaszol
terem foci,konzol,biciklizés
Válaszol
Biciklizés.
Válaszol
Horgászat
Válaszol