többnyire ülök a gép elött és mindenfélét csinálok,... nézegetek érdekes oldalakat, ötletet gyűjtök, weblapot készítek, olykor zenét vagy videót vágok, ilyesmik,... ha el tudtam szakadni a géptől, fotózgatok, rajzolok, ruhát tervezek, és olykor el is készítem, gyertyát készítek, és egyéb kreatív cuccokat, pl textilfestek, olykor bringázom, pancsolok uszodába, vagy strandon, őőő anyámat bosszantom, persze nem szándékosan, de kinek van kedve, folyton, mosogatni, pakolni,.... és halál unalmas dolgokat tanulni....
a gitár jó, kéne valaki, aki megtanít,... egyszer találtam 1 kicsit repedtet, tanulási célzatból célnak megfelel, neten találtam jó videókat, de nincs meg az a lökés, h nekikezdjek, kéne egy kis noszogatás, vagy valami haverral összeülni, aki tud vagy épp tanul,.... csak éppen incs 1 ilyen ismim se,...
Idézet:a gitár jó, kéne valaki, aki megtanít,... egyszer találtam 1 kicsit repedtet, tanulási célzatból célnak megfelel, neten találtam jó videókat, de nincs meg az a lökés, h nekikezdjek, kéne egy kis noszogatás, vagy valami haverral összeülni, aki tud vagy épp tanul,.... csak éppen incs 1 ilyen ismim se,...[/b]
Van a guitar pro c nagyon jó kis program azzal könnyedén meg tudsz tanúlni ha van rá türelmed meg persze egy normális gitárod, kezdésnek elég egy 20-30 ezres gitár, azon már meg lehet tanúlni az alapokat meg ha belejöttél akkor egész ügyes kis dolgokat lehet vele csinálni. Egy dolog a lényeg: gyakorolni gyakorolni gyakorolni. Ha bármi kérdésed van szólj nyugodtan.
Nekem különösebb hobbim nincs kb a számítógépezés meg szeretek régi órákat gyűjtögetni, de hobbi szinten. Nah talán ami a hobbim lehet az a színészkedés színjátszás.