Hobby
Horgászat
Válaszol
A kutya mérgelése :$
Válaszol
(kiscipo00 @ 2007-05-10 21:36) "index.php?act=findpost&pid=611"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Ja lehet. De a múltkor elindultam haverral. Este mentünk 60al. Olyan utakon, ahol jó az út de forgalom nem volt. K***a jó érzés volt. És 65 km mentünk[/b]

jó lehetett Rolleyes
Válaszol
(acer7520 @ 2010-11-20 15:49) "index.php?act=findpost&pid=137880"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:A kutya mérgelése :$[/b]
hagyd szegény állatot békén
Válaszol
(husleves @ 2010-11-19 18:51) "index.php?act=findpost&pid=137473"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Horgászat[/b]
régebben én is horgásztam, de mostanában már nincsen annyi szabadidőm
Válaszol
(kores @ 2010-09-08 11:34) "index.php?act=findpost&pid=115174"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Én most szeretnék elkezdeni modellezni,a helikopterek érdekelnek csakis ,[/b]
engm a vadászgépek vonzanakSmile
Válaszol
(wancza @ 2010-07-28 09:14) "index.php?act=findpost&pid=104130"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Nekem is ha időm engedi a horgászás a nagy szendvedélyem a Wow mellet Tongue[/b]
Smile
Válaszol
(Gospel @ 2007-05-10 17:47) "index.php?act=findpost&pid=598"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Motorozás mindent visz![/b]
ennyi Big Grin
Válaszol
(grossmoon @ 2010-11-28 14:35) "index.php?act=findpost&pid=139721"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:ennyi Big Grin[/b]
milyen motorod van egyébként?
Válaszol
Fotózás ezerrel
Válaszol
Most hogy megjött a fegyó ismét arisoft!! De nagyonsok!!! Big Grin
Válaszol
Ja száguldozni én is szeretek de mostanság bütykölök mindent ami itthol elromlik. :lol:
Válaszol
Focizok Pc
Válaszol
testépités
Válaszol
pirográfia... egy eszköz segítségével faanyagra (hővel) égetéssel létrehozott motívumok, képek...[attachment=o904]
Válaszol
Hú de király! Hogy lesz kék meg zöld?
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég