Kaják
Remélem holnap szét zabálom magam a balagáson Big Grin
Válaszol
ahh ma meciben. de jo volt ha vettél egy bigmacat akkor kaptál mellé mégegyet. marha jo volt Big GrinBig Grin
Válaszol
Ezt énis hallotam de nem tudtam me beszabadulni egy mecibe sem Big Grinde ete tojásosnokedlit salátával Big Grin
Válaszol
azé az nem meci filing [Kép: tongue.gif] Big Grinegy baj volt ezzel hogy nem volt nagyravágyo. cak egy másikban ami kb 5 percel van arréb de ott bizti olyan tömeg volt hogy huh Big Grin
Válaszol
Nekem most le fog menni a torkomon 2 puding Big Grin
Válaszol
Ma ettem a burger kingben, óriási szar volt, a krumpli nulla, a Whooper kihülve, na szar volt az egész.
Válaszol
hiszen te rajongsza börgerkingéééér igy elcseszték
Válaszol
joghurt
Válaszol
Rántotthus+ sajtal töltött hús, sütemény, a pusztulás szélén vok.
Válaszol
ennyi kaja után pusztulás ? inkább pukkadás Big Grin
Válaszol
Akkor én mit szoljak Big Grinmiután elmentél még toltam oroszkrémet is meg megkostoltam amit mondtál Big Grin
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
sajtos lángos
Válaszol
aranygaluska Big Grin
Válaszol
Pulyka mell . Ja volt 1 mekis rántotta is.Smile
Válaszol
mákoskalács
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
Paprikásszalámis szencsó
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
fagyi rajat meg vmi jo kis csoki öntet Big Grin
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
melegszendo jo lesz most
Válaszol
Grí­zestészta baracklekvárral Big Grin
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
Sültkrumpli + Sült csikre + Coca cola Smile legjobb!!!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
lekváros kalács
Válaszol
Ma pulykamell volt és mellé cs?tészta, de én tettem rá majonézt és sört is ittam, szóval egy csoda volt! Smile
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
2 Vendég