Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Off Topic Sport, szabadidő, életmód Forma1 Forma-1

Lap (23): « Előző 1 2 3 4 5 6 ... 23 Következő »

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Forma-1
Nem elérhető kozmi91
VIP
Üzenetek: 290
Témák: 4
Értékelés: 0
2008-03-16, 12:29
Nakajimát és Barichellot megbüntették. Nakajima 10 helyes rajtbüntetést kapott a következő futamra, a Kubica-féle affér miatt, Barichellot kizárták, mert piros lámpánál ment ki a boxból, í­gy Raikkonen szerzett 1 pontot.
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
2008-03-16, 14:38
jaja 1 pont is pont igaz nem 10 de aki a kicsit nem becsüli ......
Válaszol
Nem elérhető Zozi
VIP
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
2008-03-16, 14:52
kicsit rjárt a rúd a Ferrárira... Masa-t sajnálom... többször akarták megmászni a kocsiját mint a Himaláját... Kimi... 11 helyről feljött a lány gumival egészen a 2. helyre... (igaz nem volt ott sokáig... csak 1 előzé erejéig.. mindent megtett... ) de sajnos mivel hajtani kellett nekik igencsak túlhajtották a motort... és meg is lett az eredménye... (szerintem nem kell lerni a Ferrárit 1 futam után lesz ez még jobb) az MC ről csak annyit hogy grat... de sajnos a tavaj igencsak lejáratták magukat a szememben... (tény össze van rakva a gépük... de lesz ez még í­gy sem...) idén szerintem köszönhetően az újjabb szabálymódosí­tásoknak igencsak sűrűn lesz motorhiba/váltóhiba minden csapatnál...
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
2008-03-16, 16:23
Télleg nem kell leí­rni, mert azt láttuk hogy gyorsak. Csak még a megbí­zhatósággal vannak problémák.

ui.: Akit érdekel felraktam egy linket a 98-as belga nagydí­jhoz.
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
2008-03-16, 19:23
Videók az Ausztrál Nagydí­jról:

Kód:
http://kozmif1site.extra.hu/download.php?list.13
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-16, 19:46
í­í‚í­í‚ inkább kihagyom elég volt egyszer
Válaszol
Nem elérhető Biggie
Moderátor
Üzenetek: 1,453
Témák: 58
2008-03-21, 21:29
törölve! xxx
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-22, 12:19
Ügyes volt Schumacher biggie nél biztos jobban motorozik egyébként ferrari elsö sor Smile csak bene szarjanak
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
2008-03-22, 13:11
Szerintem jobban is vezet f1 autót mint biggie.
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-22, 16:31
Ja Ja Ferrari elsö sór délután is Smile holnap ha nem lessz esö nem lessz ellenfelünk ja meg ha birják a vasak
Válaszol
Nem elérhető wicked
Uploader
Üzenetek: 325
Témák: 0
2008-03-22, 20:14
Most bí­rniuk kell. Smile
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-23, 10:10
Csak annyit hogy szép volt Ferrari szép volt Kimi massat sajnálom mert akkor konstruktöriben sem lenne gond Forza ferrari
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
2008-03-23, 10:24
Én nem sajnálom Massát, csak a Ferrarit, hogy ilyen pilótája van. Ausztráliában is láttuk, hogy nem tud kipörgésgátló nélkül menni, és most megin. Szép volt Kimi, grat neki és Kubicának is.
Válaszol
Nem elérhető Rocky
VIP
Üzenetek: 727
Témák: 5
2008-03-23, 12:00
Röviden:
1. Lewis Hamilton 14p
2. Kimi Rí­í‚¤ikkönen 11p
3. Nick Heidfeld 11p
4. Heikki Kovalainen 10p
5. Robert Kubica 8p
6. Nico Rosberg 6p
7. Fernando Alonso 6p
8. Jarno Trulli 5p

Konstruktőri:
McLaren-Mercedes 24p
BMW Sauber 19p
Ferrari 11p

Ez nem hiszem,hogy Ferrari előnyt mutat!!!
Confusedzopacs: :oops: Confusedorry: :yeyeye:
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
2008-03-23, 12:10
Még van 16 futam. És Malajziában láttuk az erőviszonyokat.
Válaszol
Nem elérhető Rocky
VIP
2008-03-23, 13:26
törölve! xxx
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-23, 17:43
Láttad a versenyt rocky??

De tessék egy kis izelitö

2008. március 23., vasárnap - [14:55]
A Ferrari néhány kör után letekerte a motort
Rí­í‚¤ikkönent csak a pezsgő zavarta
Kimi Rí­í‚¤ikkönen súlyos vereséget mért a Ferrari ellenfeleire a Malajziai Nagydí­jon, pedig a kényelmes előny tudatában már néhány kör után letekerték a két F2008 motorjának fordulatszámát. A csapat ugyanakkor még nem í­rja le a McLarent.

(RockyBalboa @ 2008.03.23. 13:26)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=25378
Idézet:Ez tipikus fanatikus duma!Ennyi erővel azt is mondhatnánk,hogy Ausztráliában láttuk az erőviszonyokat!Nem kell belemagyarázni a hülyeséget a szituba.Most a Ferrarinak ment jobban PONT.Nincs semmi féle erőfölény,tavaly sem volt.
A Mc laren balfaxsága miatt lett világbajnok Kimi ??í‚ abszolút esélytelenként,ő volt a nevető harmadik.
[Kép: bb.gif]

Egyébként nem hiszem hogy esélytelenként lett világbajnok Kimi Mert ahozis ott kellet lenni. És abban igezad van hogy nem kell tulzásokba esni de multkor nem volt viszonyotási alap mert beszartak a Ferrarik, És most azért mentek mint állat ráadásul nemis új motorral hanem ugyanazzal ami multkor beszart monyuk nem a motor hanem valami más gond volt még hosszu az éved és a meclaren is jó nem kell öket leirni de most azért viszakaptak egy pofont amit multkor a Ferrari szenvedett.És ha ezt a teljesitményt tudja nyujtani a Ferrari akkor nem lessz gond Ja és azért az durva hogy 1,7-2,2 mp jobb köröket is nyomott a Ferrari mint hamilton.Aki nem birt weberrel. MAjd meglátjuk mi lessz messze még a vége. Letekert motorral versenyt nyerni HEHE

(Dada @ 2008.03.01. 10:40)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=22972
Idézet:[Kép: komperror_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol
Nem elérhető Rocky
VIP
2008-03-23, 18:05
Mondom nem kell vitatkozni meg nagy feneket kerí­teni az egésznek!Most a Ferrari volt jobb PONT!!!Ez a lényeg.
Nem szeretem a hülye nagyképű dumát,hogy letekertük a motort stb. EZDUMAAA :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Smile Confusedorry:
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
2008-03-23, 19:22
Hát szerintem nem fogják alaptalanul mondani, és ez nem nagyképű duma. Láttuk hogy Ausztráliában elromlottak a motrok, ezért letekerték mert látták, hogy Kubica úgy is jóval lassabb.

Még megjegyzem, hogy az milyen hülyeség volt a Meklárentől, hogy 2x lágy gumit tettek fel??? A keményen 1 mp-vel gyorsabbak voltak. [Kép: wacko.gif] [Kép: rolleyes.gif] [Kép: blink.gif]
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-23, 20:26
(kozmi91 @ 2008.03.23. 19:22)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=25403
Idézet:Hát szerintem nem fogják alaptalanul mondani, és ez nem nagyképű duma. Láttuk hogy Ausztráliában elromlottak a motrok, ezért letekerték mert látták, hogy Kubica úgy is jóval lassabb.

Bocs rocky de egyetértek kozmi91-el.Ha a meclaren lett volna ebben a helyzetben ugyanigy elmondták volna hogy letekerték mert látták hogy nem szükséges max gázon pörögni.És azt sem értem miért nagyképü duma tesem hajtanád a vasat ha látod hogy sose érnek utol Smile
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
2008-03-23, 20:46
törölve! xxx
Válaszol
Nem elérhető Rocky
VIP
2008-03-24, 20:08
Nem értitek min van a hangsúly!!!Olvassátok vissza a topikot az ausztrál futam után hány Mc laren-es hsz. volt?
Ilyenek pl.:"csak félgázon mentünk,ha a szerelő körözött volna akkor is nyertünk volna" stb.Ez a motorletekerős duma KAMU!Messziről jött ember.....
Nem vertem a nyálam,hogy nyert a Meki.Miért kell belerúgni a megvert csapatokba?Ez a gusztustalan!!!
:wallbash: :thumbdown: [Kép: close_tema.gif] :yuk:
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-25, 15:13
A Ferrari komoly előnyben lesz Bahreinben

A Ferrari vezetése bí­zik benne, hogy az olasz gárda előnyben lehet riválisaival szemben a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Bahrini Nagydí­jon, miután a múlt hónapban hat napon át tesztelt a sivatagi pályán.

A maranellói bázisú csapat a Toyotával együtt hat napot töltött a szahí­ri versenypályán még február elején, ahol már a szezon harmadik állomásának helyet adó Bahreini Nagydí­jra készí­tette fel versenygépeit.

Bár a Ferrari tisztában van azzal, hogy a körülmények teljesen mások lesznek a jövő heti versenyen, az olaszok csapatvezetője, Stefano Domenicali biztos benne, hogy a februári tesztprogram sokat segí­thet majd nekik a hétvégén.

"Kétség sem férhet hozzá, hogy előnyt jelenthet számunkra [a teszt]" ? mondta Domenicali a riportereknek Malajziában.

"Azonban a körülmények teljesen mások lesznek: mi februárban teszteltünk itt legutóbb, a verseny pedig április elején kerül megrendezésre. A hőmérséklet teljesen más lesz, és a körülmények is. Viszont az, hogy mi több időt töltöttünk ezen a pályán, mint a többiek, mindenképpen előnyt jelenthet."

A Ferrari zsinórban második győzelmére készül Bahreinben, miután Kimi Raikkönen fölényes diadalt aratott a hétvégi Maláj Nagydí­jon. Bár a vezetőség örül a sikernek, Domenicali bevallotta, egy kicsit csalódott volt, hogy nem sikerült megszerezniük az első két helyet, miután Massa kiesett.

"Természetesen, mikor az ember ennyire jól megy és ilyen erős, akkor a csapat célja a 18 pont. Éppen ezért egy kicsit csalódottak vagyunk. Azonban mindennek a jó oldalát próbálom meg nézni" ? mondta Domenicali. "A csapat kiválóan dolgozott, éjt nappallá téve azon volt, hogy a gyenge szezonkezdés után visszavágjon. í­??gy gondolom, hogy megfelelően reagáltuk le az Ausztráliában történteket."

Hát nem tudom majd meglátjuk remélem a legjobbakat

Massa a hibáival mások számára készí­theti elő a terepet

Két futamból semmi. Ez Felipe Massa idei mérlege a Ferrarinál. Igaz, csapattársa, Kimi Rí­í‚¤ikkönen is csak egy pontot tudott szerezni a szezonnyitón, de a Maláj Nagydí­jat megnyerte. A brazil keserű szezonkezdése viszont a mindig is a Ferrarihoz vágyó Fernando Alonso és az ifjú titán, Sebastian Vettel esetleges érkezéséről szóló hí­rekhez ad még nagyobb teret.

Az f1-live.com arról számolt be, hogy a Massa lecseréléséről szóló szóbeszédek már felesége, Rafaela Bassi-Massát is megtalálták, aki egy brazil televí­zióban élőben azt mondta erre: "baromság".

Az ügyben megszólalt természetesen a kétszeres világbajnok Fernando Alonso is, aki nincs meglepődve azon, hogy Massa eddigi teljesí­tményét nézve, beindult a száguldó cirkusz ?ötletfonó-gépezete?: "Túl korai még átigazolásokról beszélni, de az igaz, hogy Massának volt két elhibázott versenye, ezért logikus, hogy az emberek Vettelről és rólam beszélnek."

A spanyol a Diario As-ben megragadta az alkalmat, hogy újra elmondja álláspontját a Ferrarival kapcsolatban: "Most a Renault-nál vezetek, mert 2005-ben és 2006-ban velük nyertem, és ezt újra el szeretném érni, ha nem idén, akkor jövőre. Persze én is mindig a mezőny legjobb autójában szeretnék ülni. És az már most nyilvánvaló, hogy a Ferrarinak van az egyik legjobb autója."

Massa Ausztráliában előbb falnak ment, majd egy baleset után néhány körrel kiállt, mí­g Malajziában kipördült a pályáról, és a kavicságyban megült az autója. A tavaly visszavonuló Ralf Schumacher is hozzászólt Massa hibáihoz, szerinte keményen kell dolgoznia a brazilnak, ha el akarja feledtetni kezdeti problémáit a Ferrarinál.

Alonso Massa helyére pályázik

Felipe Massa hibái a Ferrarinál kapóra jöhetnek Fernando Alonsónak - legalábbis ezt reméli a spanyol versenyző, aki nem csinál belőle titkot, hogy szí­vesen átvenné a brazil pilóta helyét.

?Jelenleg még korai csapatváltásról beszélni." - mondta a spanyol médiának - "De Massa két rossz versenyt tud maga mögött tele vezetői hibákkal, úgyhogy természetes, hogy az emberek arról beszélnek, hogy Vettel vagy én kerülhetünk a helyére. Mindig is a Forma-1 legjobb autójában akartam ülni és egyértelmű, hogy jelenleg a Ferrarinak van az egyik legjobb autója."

Ugyanakkor Alonso arra is felkészült, hogy a Ferrari nem biztos, hogy kész a kezét nyújtani neki: "Jelenleg a Renault versenyzője vagyok, mivel itt 2005-ben és 2006-ban is világbajnok voltam és ezt szeretnénk ismét elérni. Ha idén nem sikerül, akkor majd jövőre." - mondta, s egyben ezzel utalt arra, hogy elképzelhető, hogy 2009-ben is a francia gárda versenyzője marad.
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-25, 15:33
Hajrá Ferrari és ha a McLeren is tisztességesen nyer le a kalappal elöttük is attol izgalmas az egész hogy ök ketten vannak ugyhogy hajrá .
Válaszol
Nem elérhető Rocky
VIP
2008-03-25, 20:12
[Kép: 74650tn_1autowpru_mercedesbenz_blue_wond...rter_2.jpg]
Itt még az alkoholista vezet,mellette pedig minden idők legnagyobb F1 pilótája:Juan Pablo Montoya
:tapsi:
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-25, 20:17
Az alkoholpista szerintem nagyon jó pilota és mint ember is már amennyit mi f1 rajongok látunk belöle szimpatikus kerüli a nyilvánoságpt szarik mindenbe és titokban versenyeken indul állnéven és megnyeri
Válaszol
Nem elérhető Biggie
Moderátor
Üzenetek: 1,453
Témák: 58
2008-03-25, 20:18
Hu ez a kék jármü nem semmi, ez valami relikvia lehet?
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető Rocky
VIP
2008-03-25, 20:28
Biztos az!Az ára is lehet megközelí­ti a felső járgányét.Gondolom promóciós dolog volt,hogy a múlt és a jövő vagy ilyesmi.
Dada!
Én nem bántásból í­rtam az "alkesz" jelzőt,csak úgy.
Smile
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-03-25, 20:44
tudom énis csak ugy ezt birom benne hogy laza

[Kép: me-01-0141.jpg]

[Kép: me-01-010.jpg]
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
2008-03-26, 17:18
Szerintem Montoya messze nem minden idők legjobb F1-es pilótája, tőle még az alkoholista is jobb. Confusedzopacs: Confusedzopacs:
Válaszol
Lap (23): « Előző 1 2 3 4 5 6 ... 23 Következő »

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Forma 1 Világbajnokok Orpheus 1 5,137 2024-01-09, 12:25
Utolsó üzenet: Orpheus
  Forma-1 baleset (képek) Zozi 13 9,282 2010-09-27, 15:36
Utolsó üzenet: Winyoca

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend