2007-05-28, 23:52
törölve! xxx
|
Segítség kérés
|
|
2007-05-29, 17:42
SegíÂÂtség kérés
Helló! IPB 2.2-höz magyar feliratos gombokat honnan tudok szerezni(quote,addreply,fastreply,newtopic,stb.)?Köszi!
2007-06-02, 18:41
SegíÂÂtség kérés
Csinálsz Jobb fajta sablonokhoz mellékelik a gombok PSD fájlait.
2007-06-30, 16:24
SegíÂÂtség kérés
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Azt szeretném elérni, hogy a weboldalamon lév? linkekre ha ráviszik az egeret, ne írja ki az url-t a status barban (tehát alul az állapotsorban). Java vagy más fajta scripre lenne szükségem. Már próbáltam olyat ami ilyen üzeneteket írogaz a statusbarba, de az csak IE alatt müxik, firefossal nem. Tudtok olyan megoldást ami menden bögnész? el?l hide-olja a linekekt és csak egy kódot kelljen beágyazni az aktuális lap forrsákódjába hogy ne kelljen átírni mindne linket? El?re is köszi!
2007-07-08, 19:27
SegíÂÂtség kérés
Lenne mégegy kérdésem. IPB 2.1.7-re szeretnék telepíteni magyar nyelvi csomagot, de amikor leokézom az importálást, akkor kijön egy ilyen hibaüzi: [/CODE]Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 41 bytes) in /nfs/extra/d/ds/dsdownloads/wwwroot/forum/ips_kernel/class_xml.php on line 254[/CODE]. Tudja valaki mi lehet a gond?
2007-07-14, 21:09
SegíÂÂtség kérés
(nviktor91 @ 2007.07.08. 20:30) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=2886Idézet:Lenne mégegy kérdésem. IPB 2.1.7-re szeretnék telepíteni magyar nyelvi csomagot, de amikor leokézom az importálást, akkor kijön egy ilyen hibaüzi: [/CODE]Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 41 bytes) in /nfs/extra/d/ds/dsdownloads/wwwroot/forum/ips_kernel/class_xml.php on line 254[/CODE]. Extra szerverre nem ajánlom. „Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
2007-08-05, 12:42
SegíÂÂtség kérés
Kód: www.servage.netIsmeritek ezt az oldalt? Tényleg ennyi helyet ad ennyire olcsón? Megy rajta az IPB? Mennyire gyors? A mysql-jük mérete korlátlan? A havi adatforgalom, amit engedélyez, az soknak számít?
2007-12-15, 14:28
SegíÂÂtség kérés
Sziasztok! Mostanában kezdtem el egy picit belekóstolni a weblapom készítésébe (olyan csili vili lányos ), de elakadtam. Olvastam h ajánlatos a lapok szélességének dinamikus beállítása, h minden képerny?n jóllátszódjanak az oldal. De nem tudom hogyan kell, és a google sem adott magyar találatot konkréten. Nagyon köszönöm el?re is. Ez az oldalam amit meg kellene reformálni: Kód: http://ladyj.extra.hu
2007-12-16, 08:56
SegíÂÂtség kérés
én a te helyedben avval kezdeném hogy azt a 2 képet amin szöveg van kivenném és normális szöveggel helyettesíteném! (megoldható a betűtípus is!) + mikor készíted az oldalad ügyelj arra hogy 1024*768-ban elférjen? és akkor nagy gondok nem lesznek a továbbiakban a felbontásokkal? Nálad pl a ?fő? ok hogy nem férsz el az a 3 gyertya a bal sarokban? nagyon meg akarod mutatni? ha egy kicsit kisebb margót csinálsz és kisebbre veszed a képet a háttérben egyből jobb is lesz? próbáld meg másképp elhelyezni esetleg! vagy 2.0 rövidebbre veszed azokat a vízszintes csíkokat (nem tom mi az táblázat vagy mi? nem látom ki )
2007-12-18, 00:40
SegíÂÂtség kérés
Köszi, akkor ha levettem a karácsonyi hátteret, lekicsinyítem. Azt hittem van valami varázskód ami automatikusan beállítja a képernyőkhöz Sokat kell még tanulgatnom.
2008-01-15, 09:31
SegíÂÂtség kérés
A dreamweaver-hez vki csinálhatna egy kezdő tutort mert nagyon nem vágom. pl olyat h kell hogy az alap képre ráteszek egy kis képet (ami egy gomb lenne) és az behozna egy másik oldalt ill ugyanazt azt oldalt amin van csak h monyuk egyik menü a hirek aztén képekénl a kéepk a másiknál az elérhetőség mert ne mtudom h kell h váltson. na ezt most elég "értelmesen" irta mle. ha vki értette és tud segiteni azt megköszönném
2008-01-15, 10:06
SegíÂÂtség kérés
Hát őszintén nem igazán értem. Hogy mire gondolsz. Arra, amikor van ott egy kép (gomb) és ha ráviszed az egeret akkor megváltozik vagy nem ez? (Mert ha igen, akkor úgy kell a képet berakni, hogy rollover image, nem sima image-el van olyan ilyen választási lehetőség)
2008-01-15, 10:18
SegíÂÂtség kérés
nahh szedd össze a gondolataid! és fogalmazd meg úgy hogy mi is megértsük! ????? mert ezt így nehezen tom megemészteni...
2008-01-25, 22:59
SegíÂÂtség kérés
Na aki ezt megfejti, VIP rangot kap! „Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
2008-01-30, 16:33
SegíÂÂtség kérés
(BaLiG @ 2008.01.15. 09:31) Kód: http://index.php?act=findpost&pid=15582Idézet:A dreamweaver-hez vki csinálhatna egy kezdő tutort mert nagyon nem vágom. pl olyat h kell hogy az alap képre ráteszek egy kis képet (ami egy gomb lenne) és az behozna egy másik oldalt ill ugyanazt azt oldalt amin van csak h monyuk egyik menü a hirek aztén képekénl a kéepk a másiknál az elérhetőség mert ne mtudom h kell h váltson. na ezt most elég "értelmesen" irta mle. ha vki értette és tud segiteni azt megköszönném Felteszem arra gondolsz, hogy van az index.html (vagy php) és ha kattolsz egy gombra átvisz mondjuk a downloads.html-re, én csak noteban szerkesztek szal nem tok dreamben segíteni de sztem te egy egyszerű képhez csatolt linkelésre gondolsz. Na kérem a VIP rangot
2008-07-01, 06:21
SegíÂÂtség kérés
Nekem segítség kellene ahoz, hogy egy focis oldalnak csináljak egy fejlécet! Aki tud segíteni az vegyel fel MSN-re! MSN: theheadshotamer@gmail.com
2008-07-01, 09:14
SegíÂÂtség kérés
neked most a kép elkészítésében kell segítség vagy miben?
2009-11-03, 05:37
SegíÂÂtség kérés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy van egy flash óra ami swf-fájl!Hogyan lehet berakni az oldalra html-kóddal?És még az,hogy melyik tárhelyre lehet feltölteni,persze hogy meg is jelenjen az oldalon? előre is köszönöm a segítséget
2009-11-03, 13:28
SegíÂÂtség kérés
HTML kód: [code:1:62051d6fcd]<object type="application/x-shockwave-flash" data="cont.swf?path=fmovie.swf" width="550" height="400"> <param name="movie" value="cont.swf?path=fmovie.swf" /> <param name="menu" value="false" /> [IMG]noflash.gif[/IMG] </object>[/code:1:62051d6fcd] Ebben át kell írogatni a forrást, a méretet és működik. De javaslom a weblapszerkesztőket, azzal 1-2 kattintással be tudod illeszteni. Feltölteni pedig, regizel egy ingyenes tárhelyszolgáltatón, pl. extra.hu és a beépített fáljkezelővel (ha van) vagy FTP klienssel pl. total commander csatlakozol, és felmásolod a cuccokat. |
| Jelenlevő felhasználók ebben a témában: |
| 1 Vendég |