Képszerkesztési dumaláda
Ezt már én is mondani akartam
Válaszol

kész!
Válaszol

köszi (am a kép szerintetek milyen ?)
Válaszol

nekem fekete fehéren jobban tetszene... esetleg sepia effektel...
Válaszol

Veszélyes hulladékok plakát:

[Kép: plakat-veszelyesh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol

Hi All!
Ebben a témában még új vagyok ezért a segí­tségeteket kéremSmile
Főleg:Orpheus,zozi,kisciő-től mert látom ,h ti jártasok avgytok ebben a témába(nem is kicsit)
Mondjuk /Geroge/ a tesóm,de ő nem tudja elmagyarázni mert nem is magyaráz,mert megkérem h segí­tsen valamiben és ő megcsinálja,én meg ottmaradtam tudatlanulSmile
Ezért kérem a segí­tségeteket h valaki taní­tsok meg..
Előre is kösz
Válaszol

Hi!

Mit szeretnél megtudni? Az egész photoshop-ot alapjaitól elmagyarázva nagyon sok idő, de lehet hogy később indí­tunk egy tutorialt.
Kérdezz nyugodtan válaszolunk, de ne itt az avatarban.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

törölve! xxx
Válaszol

jól néz ki! igaz én talán kicsit vékonyabb keretet csináltam volna!
Válaszol

Jó let. a keret télleg lehetne vékonyabb. én még tuti tettem volna rá vmit. de ez igy jo szépen letisztult
Válaszol

A topic újra megnyitva mint Képszerkesztési dumaláda!
Képeidet ne itt hanem a bemutató teremben tedd közzé!
(De tehetsz ide nyugodtan olyan képet amit a neten találtál? és meg szeretnéd beszélni mondjuk a technikát amivel a kép készült vagy valamilyen képszerkesztő programmal kapcsolatos kép?)
Válaszol

[Kép: photoshopyasan.jpg]

érdekes látni a fejlődést! de mégis alapjában a fontosabb dolgok a helyén maradtak!
Válaszol

Hmm. Érdekes Bár az első nem tudom, hogy mikor készült. Mert nem vagyok biztos abba hogy a 87 a legelsőnél az az, de lehet
Válaszol

Photoshop .87 Alt Screen
[Kép: ps-1-3a.png]

Photoshop 1.07 Retail Release Splash Screen. Version 1.0 ship date: February 1990.
[Kép: ps-1.png]
Válaszol

Köszönöm
Válaszol

csináltam pár fotot nyitnám meg a ps-t erre sehil semi. itt sincs ikon ott sincs kersek aztán rájöttem ujraraktam a gépet és ujra fel kell rakni
Válaszol

nahh az szép
Válaszol

Érdekes. Azért álltalában emlékszik az ember, ha újrarakja a gépet De nem cink
Válaszol

nem tom minden olyan gyorsan ment. még nem raktam fel rá mindent ilyen hamar gondoltam akkor az is tuti meg van (én naiv) mind1 elkezdtem felrakni. csak azt nem vágom h miért nem tetszik neki hogy memt a firefox amikor elinditottam.
Válaszol

jeeee megtaláltam a cd-t fel is raktam és crack is van és jo is és tök jóóó. jee ujra ps-ezhetek
Válaszol

[Kép: pompom.gif] [Kép: ole.gif] [Kép: pompom.gif]
Válaszol

[Kép: 38a261db23bc036286a78f872ebc1d7368575491.jpg]

Erről a képről kinek mi a véleménye? (nem én csináltam azért raktam ide)
Válaszol

nem annyira nem jön be...
Válaszol

Szerintem k*rva jól sikerült..bár én is rájönnék hogyan kell ilyeneket effektezni!
Válaszol

Júúúúúúúúúj az Adobe Photoshopomban nincs másik Lasso Tool, csak az a kerek!!!!! Hol tudok szerezni, v mi, v hol?????
Válaszol

jobb gomb rá és akkor tudsz váltani
Válaszol

Igen, igen, köszi a segí­tséget..nag nehezen rájöttem..
Válaszol

ez nem ember
Kód:
http://www.pixelgod.net/

<div>http://www.youtube.com/watch?v=ElrldD02if0&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" /></embed></object>[/align]
Válaszol

Ezt már láttam...am ezeket szakkézett emberek csinálják, tehát nekik ez alap! És még í­gy is több óraába kerül!
Válaszol

lehet, de akkoris. nagyon durva. ha csak fele ennyire tudnék..
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég