• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Call of Duty 4
Call of Duty 4 röl jöhetnek a vélemények kinek tetszik kinek nem?
Válaszol
Grafika: 10pont
A játék túl rövid, inkább a többire fektették az energiát.
Egyébként én nagyon szeretem!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Na végre egy vélemény szerintem is jó énis szeretem az öszeset
Válaszol
Bejön nagyon csak az a baj vele hogy egy délután a single... de legalább utána van egy kis Arcade gamme... az is fasza. néhol már már filmszerü jelenetek pl a legvége az nagyon cool...

Multi ... hmm falonátlövés.... khmm.... WHsok paradicsoma multiban maradok inkább az UO-nál!
Válaszol
Na végignyomtam nagyon tete kis játék csak tényleg nagyon rövid
Válaszol
nagyon ez sem kötött le... a singlét is Zozi tolta végig... én meg döglöttem az ágyban....
Válaszol
Tetszik a játék, csak nagyon rövid, túl hamar sikerült végigvinni.
Válaszol
még jó hogy van benne arcade mod... nah az még poénos... de single után csak MP ami szóba jöhet nálam... (igaz mostanában már az sem... nincs idő )
Válaszol
Grafika eszmeletlen, de szerintem is tul rovid, azomban ezzel a jatekkal sikerult lerombolniuk azt amit elkezdtek a cod1-el. Semmi 2.vh. Inkabb adtak volna ki a cod3at pc-re. Sztem...
Válaszol
nekem hiányzott a WWII. hagulata.. jó kis KAR-t semmi sem helyetesí­ti...
Válaszol
sztem jólett a cod4, első játékom amit eredetibe vettem am cod3 nekem nemhiányzik h nem adták ki...nem Infinity Ward, nemis igazi cod...
Válaszol
COD4 azzal Mí­??í­??í­??í­??latom az időmet online, nemrosz.
Válaszol
A grafika nagyon szép. kár hogy a terjedelméhez képest túl rövid. Ha ezt tudom előre nem veszem meg ilyen drágán!
Válaszol
mé menniyért vetted... én már elfelejtettem mennyi is volt...
Válaszol
nekem is tetszik csak igen rövidre sikeredett de nem baj a multi is bejön nekem
van itt aki még multiba játszik vele?
Válaszol
Nekem tetszettek az előző részek is, de ez is nagyon bejön...
Válaszol
Most nyomom már vagy 7 szer végig kicsit már unom de nehéz szinten még elviselhetö
Válaszol
Nekem nagyon tetszikma játék, azért is mert szar a videókártyám és még í­gy is egész jól fut ez a játék.

A haverom is mondta hogy túl rövid, de én még nem toltam végig, mivel nincs sok időm jáccani vele.
Válaszol
Nehéz szinte job mert kapsz pár lövést és vége nem ugy mint a legkönnyeben lönek lönek lönek aztán akkor kezd bevérezni a szemed
Válaszol
Nekem nagyon teccik, grafika is jó, de téleg annyi baj van vele hogy egy kicsit túl rövid.
Egyébként nagyon sirály!
Válaszol
Én csak online jatekolok CoD4-el, de néha a falat tudnám kaparni annyira nincs mégkiszűrve rajta a sok csalás/csalók...fúúj
De úgy egyébként jóóó
Válaszol
nekem bejött, most fejeztem be a SP (4-szer ), gyenge gépemen is jól fut, elég aktuális a sztori
szerintem....
Válaszol
Nagyon jó a játék csak az a kár hogy nagyon könnyű végigtolni egy ap ha nekifekszel simán végigmegy Big Grin
Válaszol
tegnap volt szerencsém játszani vele nagyon jóó játék Big Grinigaz a tréninget 5-ödjére vittem át rosszul dobtam be az ajtóba a vakí­tó bombákat Big Grin
Válaszol
Hát én nagyon csalódtam a játékban... Confusedad:
CoD 2 nagyon 2. vh-s játék, erre a 4ben ilyen modern sz*r van... Arra szerintem ott a CS:S.
Válaszol
Hehe, kivittem veterán módba is a CoD4-et, hát nem egy egyszerű játék.
Válaszol
kedvencem a mesterlövész misszió Big Grin
Válaszol
Szerintem nem egy nagy játék a többi COD-hoz képest.
Válaszol
nekem bejön csak valamiér mindig elkap a hányinger ha jáccok vele, de nem csak úgy képletesen hanem pl mikor a hajós mapon vagyok az elején egyszerűen nem birom megcsinálni mer rámjön a hányinger. amúgy Mirrors Edge-be is Confusedad: nem tudom miért lehet Confusedad:
Válaszol
Szerintem jó ez a modern vérfrissí­tés a COD sorozatban, mert legalább nem unjuk meg.
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Call of Duty 6 Guest 4 7,562 2015-09-29, 16:41
Utolsó üzenet: HunWallber

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég