ilyenre lett kérve!
Válaszol

Nagyon jó lett! Köszi! Nekem mindkettő tetszik! A másik sztem aláí­rásban lesz!
Válaszol

Hali
itten van a sajátomSmile
[Kép: 710721f307f5a9ef6c4b551b97523b59.gif]
c&c welcome meg egyszerűbb 3d-seket tok csinálni bárkinek
peace
ps zozi vannak jó fotosopp tutorialjaid?
Válaszol

Hi Zozi! Tetszenek a munkáid! Nagyon ott vannak!!! Tudnál nekem ebből a képből valami vagányat varázsolni? [attachment=26Big GrinEC06228...GER_BORN.jpg[/CODE]
Válaszol

Agisson remlem ez megfelel... 2008 első munkája!

[Kép: Agisson.png]
Válaszol

Helló ha lehet kérni tényleg akkor én elég sokat játszom swat 4-el (tss,ssf mod)neten haverokkal tudnátok nekem csinálni valami swatosat?Nekem mindegy lehet mozgó meg nem mozgó is...csak legyen cool...Előre is köszönöm!
Válaszol

Sziasztok! Nekem is tudtok kreálni valamit ebből a képből? Valami szép kékes környezettel...
Nagyon jók ezek az avatarok amiket csináltok! Komolyan!
[Kép: 33249337.jpg]
És előre is köszönöm!
Válaszol

Most jelenleg még egyedül én csinálom az avatarokat?. Amint tudom teljesí­tem a kéréseket?
Válaszol

Ozimak:

[Kép: ozimak.png]
Válaszol

Köszönöm szépen!!!
Válaszol

Háát ha gondoljátok, akkor én is beszállok a gyártásba! Pockaénak neki is állok! Meglátjuk milyen lesz!
Válaszol

Pocka:

[Kép: pocka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

Első HHW-s avatarom! Remélem megfelel!
Válaszol

Hm, ez nagyon szép lett! Ezer köszönet Zozi mester!
Válaszol

ZOZI NEKEM IS STERKESZTENÉL VALAMI JOT HOOLIGENS01 FELIRATAL ÉS EZEL A KÉPEL
[attachment=28:hooligen...______01.jpg[/CODE]
Válaszol

Akkor én is beszállok a gyártásba, első munkám pockának:

[Kép: pocka.png] vs. [Kép: pocka2.png]

(ha tetszik és változtassak valamit, szólj!)
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

HOOLIGENS01:

[Kép: HOOLIGENS01.png] vs. [Kép: HOOLIGENS01_2.png]

(ha tetszik és változtassak valamit, szólj!)
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol

Hooligens01:

[Kép: hooligans01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol

Hooligens01:
(Kicsit alakí­tottam a leskalpozott fején... )

[Kép: Hooligens01.png]
Válaszol

Vmi én is ilyet akartam kihozni belőle, de nem jött össze!
Válaszol

Pocka:

[Kép: Pocka.png]
Válaszol

Kérnék egy f@sza avatart.

Mindenképpen legyen benne: A felhasználó nevem ( Yaki ) , és egy újpest cí­mer.
De lehet szabad alkotás is csak akkor érzékeltesse, hogy az újpest csapata közel áll hozzám.
Válaszol

Yakinak:

[Kép: yaki.png]
Válaszol

[Kép: Yaki.png]
Válaszol

Hahó! Mindenkinek nagyon köszönöm a képeket!
Szuper! Minden fórumra jut egy!
Válaszol

Yaki:

[Kép: yaki_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol

Csak nehogy aztmondjátok, hogy én csak lustálkodok

[Kép: yakihl9.png]
Válaszol

Sziasztok!

Szretnék kérni 1 olyan avatart ahol szép szí­nek vannak össze vissza stb valami olyasmit mint ami /George/ aláí­rásában van és rá lenne í­rva hogy s7or4x

Köszönöm
Válaszol

Én ebből ennyit tudtam kihozni. (??킐szintén nekem nemigazán tetszik, de neked lehet)

[Kép: s7or4xpg7.png]
Válaszol

Nem rossz, de konkrétan ilyesmire gondoltam : [Kép: cripsig_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Válaszol

megprobálok én is csinálni egyet
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég