Üzenetek: 298
Témák: 7
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Thx! Azért Mr. Capone-E se semmi a képen!
Üzenetek: 298
Témák: 7
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Háát én nekiállok...megnézzük mi sikerül...
Heló mindenkinek! Elismerésem nagyon király avatarok készültek !
Nekem lehetne olyat ha vállalkozik rá hogy egy avatar-t szeretnék én is úgy hogy legyen benne a Bransi nevem de valami gangsta-s stílusban és az a szöveg is legyen ott hogy : Ein Deutscha Bad Boy és mind ez valami szintén kemény felületen legyen rajta
Hát nem tom hogy mi fog kisülni belőle de várom az ötleteket
És a fejem körül legyenek ezek a feliratok valamilyen elrendezésben ahol a szöveg jól látható és ne legyen ilyen világos a fejem
peace
Nagyon jóóóóóóóóóók!!! Köszi
Sziasztok!
Én is szeretnék egy avatart! Fantasy vagy "meseszerű" legyen. Jah és ne ember legyen rajta! Többit rábizom arra aki csinálja, hogyha lehet ilyet kérni!
Előre is köszi!
Üdv
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Nem készítünk többet másnak, csak HHW-snak saját beregisztrált nevére!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
a haverom regisztálva van csak nem vót annyi esze hogy kérjen magának
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
látta a snake-t hogy van és a telefonján az a kedvence... jött egy kicsit játszani! már van is 1 rekordja! igen szép rekord!