• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kérdés-válasz
Igen a /forum.php már nincs, valószí­nűleg ezt mentetted el a kedvencekbe. hhw.hu a jó, nem kell /....php
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Üdv!
Az én kérdésem is az lenne hogyan tudom magam innen törölni, beállí­tásokban nem találok rá lehetőséget és sajnos sem a fórumon, sem a Kapcsolat menüben küldött kérdésemre nem kaptam választ.
Az is elég lesz ha te törölsz. Smile
Köszi
Válaszol
Hello! Töröltelek!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a Pontokat mire lehet majd beváltani?

Válaszotokat előre is köszi. ÜdVW
Válaszol
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy miért nem lehet free tölteni a wup.ról?
Eddig sem volt egy táltos, de legalább ment. most egy csomó filmet nem tudok leszedni,mert vagy wup-on vagy fileserve-n van,ahol mindenhol regisztráció vagy fizetés, vagy nem tudom mi minden van...

Megköszönném,ha segí­tenétek kiskaput találni.
Válaszol
a wupload, fileserve halott vagy megszűnt. ezekről nem tudsz letölteni.
Válaszol
Másnál is film menü jön be zenék menüjére klikkel?
Válaszol
Köszi. Javí­tottam!
Válaszol
Én köszönöm!
Válaszol
Sziasztok, a következő lenne a kérdésem.
Jó pár feltöltésemnél eltűntek a képek mer nem a megszokott oldalról linkeltem be.
Hogyan tudnám újra pótolni?
Válaszol
Szia!

Megnyitod szerkesztésre, amit a hsz. alján "Szerkeszt" linken keresztül érsz el. Ott tudod újra linkelni a képeket, vagy újat feltölteni az oldalra.
Üdv.
Válaszol
Hogyan tudom magam törölni az oldalról?
Válaszol
Töröltelek!
Válaszol
Online filmet nem tudom megnyitni!Hogyan kell?
Válaszol
@Angel60: Az online linkeket kimásolod, s beilleszted a böngésző sávjába, akár egy új lapon.
Vagy kijelölöd, és ugrás.

[Kép: 2515322-20170413-eXcqgv.jpg]

Elképzelhető, hogy a tartalom már nincs fent a táron, s ez miatt nem tudod megnézni.
Válaszol
Szeretném töröltetni a regisztrációm. ?rjak valamelyik adminnak, vagy elég ide leí­rnom?
Válaszol
Töröltelek!
Válaszol
Duna TV online - valamilyen mas mukodo cim ?

Sziasztok !

Korulbelul vagy 2 - 3 honapja nem tudom elerni a Duna TV online elo adasat a

Duna e'lő | Me'diaKlikk internet cimen, kulfoldrol .

Barmilyen idopontban probaltam az elmult honapokban, nem sikerult sohasem.

Probaltam szamitogepen es tablagepen . Hasznaltam Firefox es Chrom bongeszoket .

A kovetkezo hibauzenet jelenik meg mindig :

Error loading player. No playable sources found .

A tavaly ( 2017) kb . szeptemberben vagy oktoberben meg elerheto volt a Duna tv interneten is .

Mar sok mas cimrol is probaltam, de vagy nem mukodik, vagy mindig visszakuld a fenti cimre

( mediaklikk)

Mit lehet tenni ? van valami megoldas ?

Elore is koszonom megtisztelo valaszt ,

Legyen egy szep hetvegeje mindenkinek !

Udv : elefantok
Válaszol
Duna TV online - valamilyen mas mukodo cim ?

Sziasztok !

Korulbelul vagy 2 - 3 honapja nem tudom elerni a Duna TV online elo adasat a

Duna e'lő | Me'diaKlikk internet cimen, kulfoldrol .

Barmilyen idopontban probaltam az elmult honapokban, nem sikerult sohasem.

Probaltam szamitogepen es tablagepen . Hasznaltam Firefox es Chrom bongeszoket .

A kovetkezo hibauzenet jelenik meg mindig :

Error loading player. No playable sources found .

A tavaly ( 2017) kb . szeptemberben vagy oktoberben meg elerheto volt a Duna tv interneten is .

Mar sok mas cimrol is probaltam, de vagy nem mukodik, vagy mindig visszakuld a fenti cimre

( mediaklikk)

Mit lehet tenni ? van valami megoldas ?

Elore is koszonom megtisztelo valaszt ,

Legyen egy szep hetvegeje mindenkinek !

Udv : elefantok
Válaszol
Sziasztok!
A tegnapi nap és tegnap előtti nap nem működött az oldal meg lehet érdeklődni hogy csak nálam volt í­gy vagy mindenkinél?
Válaszol
A dunatv-s gond megoldódott?
Válaszol
Kedveseim! Valahová már leírtam,de biztosan rossz helyre.Segítséget szeretnék kérni: Hol találok keresőt? Kell lenni ilyesminek,volt is, most nem találom. Mondjuk egy film címe alapján keresnék. Régi regisztrált tag vagyok .Nagyon örültem,hogy hosszú idő után megtaláltalak benneteket.Nem zárom ki ,hogy én vagyok ügyetlen. Segítségeteket előre is köszönöm: Puha
Válaszol
Nagyon örülünk hogy visszatértél!
Jobb felső sarokban - Nagyító ikon Keresés
Válaszol
Köszönöm,köszönöm! Sajnos nem találom. Az egyetlen hely ahol nagyító van,de ide bármit írok,a válasz,hogy nem talál ilyet. Öreg vagyok és nem nagy tudója a számítógépnek,elismerem. Ezt mégis meg kellene találni. Mit rontok el?
Ha van még türelmed,kérlek válaszolj. KöszönömTongueuha

[attachment=o1136]
Válaszol
MInden rendben.Köszönöm szépen. Működik a keresés és találok is!Puha
Válaszol
Puha, post: 88224, member: 1478 Írta:Köszönöm,köszönöm! Sajnos nem találom. Az egyetlen hely ahol nagyító van,de ide bármit írok,a válasz,hogy nem talál ilyet. Öreg vagyok és nem nagy tudója a számítógépnek,elismerem. Ezt mégis meg kellene találni. Mit rontok el?
Ha van még türelmed,kérlek válaszolj. Köszönöm:puha

[attachment=o1136]

Vidd fel a legtetejére , látom nem teljesen ott van.
Válaszol
Orpheus, post: 132922, member: 1 Írta:Vidd fel a legtetejére , látom nem teljesen ott van.
Köszönöm
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég