Dada itt a kép amit PMben kértél:
[Kép: dada3.png]
Válaszol
jó lett. de talán meg nézném egy kerettel
Válaszol
hivatalosan ven neki csak beleolvaszottam a képpbe!
Válaszol
Egy kis kerettel:
[Kép: dada4.png]
Válaszol
ahha megláttam az elsőben is nekem kicsit jobba tetszik a 2. de ezt majd dada eldönteni hogy neki meik lesz a jobb
Válaszol
Csá kösz Zozi nem voltam benne biztos hogy elment a privát ezért kértem msn en is.Mindkettö tetszik de az az igazság hogy nekem ugy kéne ahogy van a kép simán kerettel meg Ugyanazzal a Dada felirattal ami elöbb volt a Ferraris avataron Sorry ezt nem mondtam az elöbb
Válaszol
törölve! xxx
Válaszol
[Kép: dada5.png]
Válaszol
Köszönöm Zozi erre gondoltam
Válaszol
Csá.
Ezt az aláirást kérném, olyan és akkora betükkel mint a nevem az avatarban:
Hi Power Soldiers
Valami jó szinben, rád bizom.
Válaszol
Nem a legjobb... de í­gy hajnali 3 kor csak ennyi jött ki...
[Kép: Biggie_alairas.jpg]
Válaszol
De jó, köszönöm.
Válaszol
Hali!!

A bátyámnak kéne egy logo. Az elképzelés: Mivel egy renault-os oldalra kell, legyen benne egy renault jel(logó) és utána a nickneve: Zotyesz84. De ha tennétek bele olyat hogy például a jel után beszalad a Renault felí­rat, majd mikor eltünik akkor a nicknév látszodjon. De rátokbí­zom. Méretek 120*20 és max 8 bytes. Előre is köszönöm.
Válaszol
Nincs Zotyesz84 nevű HHW felhasználó! Az avatart nem áll módunkban legyártani!
(120*20 méretből í­télve meg nem is erre a fórumra kell?)
Válaszol
Szeva Zozi!

És ha regisztrálna(nem csak ebből a kérésböl hanem letöltés) akkor esetleg megcsinálnátok e ezt neki tényleg fontos lenne és mivel ti vagytok a legjobbak ezért kérlek titeket csak most az 1*!. igazábol ez nem is avatar lenne hanem egy sima LOGő ami sg forumra kellene.
Légyszives csináljátok meg...plz
Válaszol
a méretből egyértelműen lehetett tudni hogy sg.hu-ra kell! (sg.hu-n nagyon ügyes logósok vannak szép dolgokat csinálnak!)

Nem készí­tünk többet másnak, csak HHW-snak saját beregisztrált nevére! í­??gyhogy regisztráljon be! 10 hozzászólás után kérje a "Logó"-t, és akkor minden bizonnyal meg is fogjuk neki csinálni! Szerintem nem kérünk sokat?
Válaszol
itt csinálhatsz magadnak avatart

Kód:
http://flash.li.ru/pinguin/avatars.swf
Válaszol
De vicces vagy!!!
Válaszol
(BaLiG @ 2008.01.18. 15:37)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=16424
Idézet:itt csinálhatsz magadnak avatart ??í‚ 

Kód:
http://flash.li.ru/pinguin/avatars.swf

Ez hatalmas!!!!!! Kár, h nincs torzója, meg végtagjai...
Válaszol
[Kép: gaben.png]
Válaszol
köszönömszépen
Válaszol
[Kép: farnsworth.jpg]

Sziasztok!

Esetleg kérhetek én is? Erre gondoltam. Lehetőleg úgy,hogy még kivehető legyen, hogy mit csinál Zoidberg a ProffalBig Grin

ELőre is kösz.
Válaszol
[Kép: retek123.png]
Válaszol
[Kép: retek123.png]
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Köszi szépen mindkettőtöktől, az Orpheus félét berakom képnek, a másik meg marad avatar mert sajnos nem tudok választani közülükBig Grin
Válaszol
Én is szeretnék kérni magamnak egyet,ha lehetséges Előre is köszönöm
Válaszol
Elképzelés, kép? Vagy teljesen ránkbí­zod?
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
O_o,elnézést,képem sajna nincs,de valami Raper-eset,ha tudnátok csinálni,azt Nagyon Megköszönném Előre is thx
Válaszol
kicsit pontosí­thatnál...
Válaszol
Ha ebből lehetne egy avatart,az jo lenne:
[Kép: outkast.jpg]

Köszi előre is
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég