„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
annyi hogy alátettem ezt a kék hátteret... mert ez lekerült az Invision skinről... igaz te nem ezt használod így neked tök mindegy... de nekem hiányzott a kép alól...
Mondd meg őszintén mik ezek a halálfejek, sátánista képek? Ezeket szereted?
Dehogy vagyok sátánista! Számomra ezek misztikusak, és semmi szekta, meg vallás nem áll a háta mögött! Különben is a koponyákat mások is szokták használni pl. autók díszítésére stb. És az autó tulajdonosai nem sátánisták..Meg egyébként is, kis taknyos vagyok, nem tudom felmérni ezeknek a dolgoknak a súlyát..
hy! probáltam csinálni avatart de nem nagyon jött össze. ezért ha nem gond én is kérnék egyet. semmi elképzelésem nincs hogy milyen legyen. esetleg olyan amin egy bmx(-es) van vagy foxosat. szoval vmilyen bicos. vagy bármi amit kitudnátok találni nekem. bocsi ha keveset irtam róla de télleg nem tom milyen kéne. előre is köszi