Zozi lehet még egy kérésem ha tuod megcsinálod ha nem azsem baj azt szeretném hogy kérni hogy ugyanezt amit csináltál avatart ugyanigy megint megycsinálni csak most akkora méretben mint amit elöször beraktam képet mert telefonomba lenne hátérkép. Mit csináltál az avatarnak tökéletes de nem tudom ugy nagyitani hogy ne romoljon a minösége sajnos ezért kellene nagyobban Big Grinha megoldhato
Válaszol
háttér fehér? Big Grinvagy valami pofás? Big Grin
Válaszol

[Kép: Dada_1.jpg] [Kép: Dada_4.jpg]

[Kép: Dada_2.jpg] [Kép: Dada_3.jpg]
Válaszol
Nagyon Köszi gyors voltál Big Grin
Válaszol
Aha megint ujitottál avatart Big GrinZozi Big Grinvigyázz mert megint meggyanusitanak hogy loptad Big Grinde egyébként nem rosz söt ha ma ilyen autót akarsz nem kell rá várni 2 évet Big Grin
Válaszol
az 100 hogy nem saját gyártmány... Big Grinamúgy meg nem 1200es hanem 1500-sünk van.... Big Grinúgyhogy még várnom sem kell rá... Big Grin
Válaszol
nagyon jo az avatarod. de miért cserélted le a másikat? az is nagyon bejött. ez meg ha kék lenne a teteje ugy nézne ki mint haverom kocsija Smile
Válaszol

[Kép: vaz2103_1.jpg]

A tipikus Lada narancssárgában! Big Grin(1978-as) Big Grin
Válaszol
anyumnak is volt és szerettem Smile a váltonál volt egy tömör naryansárgás átlátszo gömb és abban volt egy kis lada Smile viccesen nézett ki
Válaszol
az a mienkben nincs már benne... Big Grinegy fa markolat van helyette... Big Grin
Válaszol
Szeva megint én Big GrinAz lenne a kérésem ,hogy ennek a Ferrari emblémának a hátterét olyanra kéne csinálni mint a forum hátere mert kicsit fehér Big Grin

[Kép: image.php?u=830&dateline=1179700834]

Meg még ha lehetséges egy babérkoszorut beépithetnél valahogy köré vagy nemtudom Big Grinelöre is kösz
Válaszol
[Kép: l.jpg]
Válaszol
oksa kösz aztán ha belegondolok nemis muszálj annyira aza babérkosz met igazábol arra gondoltam hogy legyen kiemelve mintha az embléma lenne a középontba kiemelve mintha ...szal érted Big Grinde ha babér lesz azis jó azt csináld majd ami könyeb Big Grin
Válaszol
[Kép: 794_wch.jpg]
Válaszol
Zozi egy isten vagy thx nagyon tetszik Big Grin
Válaszol
[Kép: 948_wch2.jpg]
Válaszol
Köszi mégegyszer éphogy kifért Big Grinde megilleti ugyhogy ki kel í­rni Big Grin
Válaszol
Hello mondjatok nekem olyan oldalt ahol Yahoo Mesengeres avatarokat lehet leszedni...Koszi
Válaszol
Hájj.

Ezen a képen a South Side Ballers, maradjon meg ha lehet.Köszönöm.
[Kép: vasouthsideballersgj91gz5.jpg]
Válaszol
majd megcsinálom... Big Grincsak előbb haza kell jutnom... Big Grin
Válaszol
Ha nem felejted el légyszi csináld majd meg Zozi.Smile
Válaszol
ehh... Big Grinjó hogy szólsz... Big Grin
Válaszol
van 2 kép... 2 különböző avatar kell vagy csináljak 1et a 2ből ?? vagy hogy gondoltad?
Válaszol
2 avatart kérek, ahogy oda irtam.Smile
Válaszol
Lenne egy kérdésem: mi az oka annak, hogy egy 125x137-es, 15.1kb méretű képet nem tudok avatarnak berakni? Eddig mindig ugyanaz volt a válasz: a fájlt nem tudjuk mozgatni/másolni. Van valakinek ötlete?

Mint látható megoldódott.
Válaszol
zozi kellene az aláí­rás amit legutobb ccsdináltál mert ugye elveszett az éterben Big Grin
Válaszol
[Kép: wch2.jpg]

tess
Válaszol
Köszönöm jó újra látni az aláí­rásom Big Grin
Válaszol
Biggie a tied is készülőben van!
Válaszol
Sziasztok!
Segí­tsen valaki,hogy tudok avatar képet csinálni?
Köszi előre is.
Andi
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég