Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
van vmilyen képszerkesztö progid ? photoshop ? gimp ? ha nincs szedd le és kezdj el gyakorolni. esetleg nézz tutorialokat. amig nem tudsz csinálni addig meg kérhetsz itt is
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
Értékelés:
0
Zozi még annyit kérnék igy utolag hogy a nevem valahogy kicsibe a szokásos betütipusal az aláírásomon "ahol jól néz ki" legyen ahogy gondolod rád bízom
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
Értékelés:
0
ma de legkésőbb holnap ismét lesz photoshop a gépen!  és akkor megcsinálok minden beígért munkát!
Értékelés:
0
Idézet:Originally posted by Dada;36000
Zozi még annyit kérnék igy utolag hogy a nevem valahogy kicsibe a szokásos betütipusal az aláírásomon "ahol jól néz ki" legyen ahogy gondolod rád bízom
Ilyesmire gondoltál?? :
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
Értékelés:
0
Üzenetek: 173
Témák: 7
Értékelés:
0
szijasztok
szeretnék kérni én is egy avatart, ha lehetne mozgót
a family guy egyik részéből, méghozzá a 2. évad 18 részéből
van egy dal: a you can t tuch me, peter énekli , én úgy gondoltam hogy a 11:23-tól a 11:30-ig kéne (nem tom lehet e ilyen hosszút), és ha lehet több méretben (kicsi, nagyobb és nagy)
előre is köszönöm és írj ha valami van
ja itt a link Kód: http://hotfile.com/dl/4178534/3036f31/srt-familyguy218.rar.html
Üzenetek: 1,453
Témák: 135
Értékelés:
0
Zozi ha csinálsz még avatart, ez kéne légyszives:
A szokásos avatar kéne, Biggie beirással, a hátteret rádbizom,Köszönöm.
![[Kép: mr_criminal.jpg]](http://www.mixmatters.com/featured_record/mr_criminal/mr_criminal.jpg)
a play meg a mama mira nelegyen rajt.
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Zozi visszavonult, ha tudnám a betütípus nevét, megcsinálnám....
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Értékelés:
0
Üzenetek: 1,453
Témák: 135
Értékelés:
0
Köszönöm szépen Zozi.
Sziasztok,ha nemjelent gondot en is szeretnek valami avatart a felhasznalonevemnek megfeleloen:
Ha megoldhato legyen felelmetes,meghokkento de egyben feltunoen szep is,tehat szines,kepem az nincs akinek van kedve annak fantaziajara bizom,ha belefer a felhasznalonevem legyen benne,vagyis logjon ki az vatarbol
a betutipus ez kellene: DEAMONESQUE
Elore is koszonom szepen
Értékelés:
0
Ehhh, ez azért sok igény , légyszi keresss valami képet ami tetszik!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Igenis fonok
Ez lenne a kép,mondjuk nemigazán tetszik de illik a névhez
Értékelés:
0
íí‚Âgy sikerült, ha valamin változtassak, szólj!
Üzenetek: 4
Témák: 0
Értékelés:
0
Szia, hátha ez is jó leszen, a másik kissé vad, meg kész lettem vele, ne hiába legyen...
Koszonom szepen mindkettotok munkajat,nagyon vagany lett mindketto
Üzenetek: 40
Témák: 3
Értékelés:
0
Sziasztok!
Ha új oldal akkor új avatar!
?¹jra lehet kérni avatarokat írjatok elképzelés vagy küldjetek képeket és megcsinálom nektek a legjobb menő avatarokat! 
Minta
![[Kép: 3441248391_www.kepfeltoltes.hu_.png]](http://kepfeltoltes.hu/150411/3441248391_www.kepfeltoltes.hu_.png) ![[Kép: 3423004622_www.kepfeltoltes.hu_.png]](http://kepfeltoltes.hu/150411/3423004622_www.kepfeltoltes.hu_.png)
Üdv: DeeJay
|