van vmilyen képszerkesztö progid ? photoshop ? gimp ? ha nincs szedd le és kezdj el gyakorolni. esetleg nézz tutorialokat. amig nem tudsz csinálni addig meg kérhetsz itt is Smile
Válaszol
Zozi még annyit kérnék igy utolag hogy a nevem valahogy kicsibe a szokásos betütipusal az aláí­rásomon "ahol jól néz ki" legyen ahogy gondolod rád bí­zom
Válaszol
ma de legkésőbb holnap ismét lesz photoshop a gépen! Big Grinés akkor megcsinálok minden beí­gért munkát!
Válaszol
Idézet:Originally posted by Dada;36000
Zozi még annyit kérnék igy utolag hogy a nevem valahogy kicsibe a szokásos betütipusal az aláí­rásomon "ahol jól néz ki" legyen ahogy gondolod rád bí­zom

Ilyesmire gondoltál?? :
[Kép: wch3.jpg]
Válaszol
Tökéletes köszönöm cépen
Válaszol
szijasztok
szeretnék kérni én is egy avatart, ha lehetne mozgót
a family guy egyik részéből, méghozzá a 2. évad 18 részéből
van egy dal: a you can t tuch me, peter énekli , én úgy gondoltam hogy a 11:23-tól a 11:30-ig kéne (nem tom lehet e ilyen hosszút), és ha lehet több méretben (kicsi, nagyobb és nagy)
előre is köszönöm és í­rj ha valami van
ja itt a link
Kód:
http://hotfile.com/dl/4178534/3036f31/srt-familyguy218.rar.html
Válaszol
Zozi ha csinálsz még avatart, ez kéne légyszives:
A szokásos avatar kéne, Biggie beirással, a hátteret rádbizom,Köszönöm.
[Kép: mr_criminal.jpg]
a play meg a mama mira nelegyen rajt.
Válaszol
Zozi visszavonult, ha tudnám a betütí­pus nevét, megcsinálnám....
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
[Kép: biggie_1.png]
Válaszol
Köszönöm szépen Zozi.Smile
Válaszol
Sziasztok,ha nemjelent gondot en is szeretnek valami avatart a felhasznalonevemnek megfeleloen:
Ha megoldhato legyen felelmetes,meghokkento de egyben feltunoen szep is,tehat szines,kepem az nincs akinek van kedve annak fantaziajara bizom,ha belefer a felhasznalonevem legyen benne,vagyis logjon ki az vatarbol

a betutipus ez kellene: DEAMONESQUE

Elore is koszonom szepen Smile
Válaszol
Ehhh, ez azért sok igény , légyszi keresss valami képet ami tetszik!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol
Igenis fonok Big Grin

Ez lenne a kép,mondjuk nemigazán tetszik de illik a névhez [Kép: rolleyes.gif]

[Kép: 207xfli.jpg]
Válaszol
í­í‚gy sikerült, ha valamin változtassak, szólj!

[Kép: U1-1263765363.png]
Válaszol
[Kép: liquiavatar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Szia, hátha ez is jó leszen, a másik kissé vad, meg kész lettem vele, ne hiába legyen...
Válaszol
Koszonom szepen mindkettotok munkajat,nagyon vagany lett mindketto Big Grin
Válaszol
Sziasztok!

Ha új oldal akkor új avatar!
?¹jra lehet kérni avatarokat í­rjatok elképzelés vagy küldjetek képeket és megcsinálom nektek a legjobb menő avatarokat! Wink
Minta Smile

[Kép: image.gif]
[Kép: 3441248391_www.kepfeltoltes.hu_.png][Kép: 3423004622_www.kepfeltoltes.hu_.png][Kép: 1256685463_www.kepfeltoltes.hu_.png]

Üdv: DeeJay
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég