Pár éve még mindent megvettem, amire csak szükségem volt. Kerestem úgy, hogy nem okozott gondot. Ma már ezt nem tehetném meg, elégé lecsúsztam az akkori életszínvonalamhoz képest.
Egyszer a Múmia díszdoboz DVD-t vittem haza. A pontos árra nem emlékszem, de higgyétek el, drága volt. Alig egyetlen hét múlva beakciózták a szettet az eredeti ár harmadára. Ekkor elgondolkoztam.
Hogyha filmről van szó és tetszik akkkor azt megveszem, persze nem díszdobozban, bár a Star Craft 2-t előrendeltem, (collector edition) és őszintén megmondom hogy nem fogom rá sajnálni a pénzt, ahogy a Mass Effect 1-2 re sem sajnáltam. Amúgy meg azért vagyok itt mert értelmes a társaság, és megvan szinte minden ami kell.
Sziasztok..
Először a letöltésekért...
aztán elkezdtem képeket, mindenfélét hurcolni egy-két helyre..
aztán érdekelt a moderálás..már próbálkozom..sok kárt nem csináltam...
most meg az Arcade-k...nem tudok ellenállni...
Elsősorban játékot letölteni. Ha tetszik a game inkább megveszem, mert jobban szeretem, ha a kedvenceim megvannak. Pl.: NFS Most Wanted: leszedtem, gagyi volt, (az eggyik leggagyibb nfs!) nem vettem meg.. Prince Of Persia: Warrior Within-t leszedtem, kb 2órát játszottam. Megtetszett, elmentem, megvettem. Pont.
Mert fájlfeltöltő oldalakra szoktam tölteni azokat pedig warez oldalakon tehetem közzé! íí‚Âm a HHW megfogott és mostanában csak úgy irogatni is szoktam! : ) Mint most!