• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miért jársz warez oldalra?
Én azért járok warez oldalra, mert sok mindent belehet szerezni, ami kell nekem és máshol nem találom meg.
Válaszol

mert csóró egyetemista vagyok
Válaszol

Pár éve még mindent megvettem, amire csak szükségem volt. Kerestem úgy, hogy nem okozott gondot. Ma már ezt nem tehetném meg, elégé lecsúsztam az akkori életszí­nvonalamhoz képest.
Egyszer a Múmia dí­szdoboz DVD-t vittem haza. A pontos árra nem emlékszem, de higgyétek el, drága volt. Alig egyetlen hét múlva beakciózták a szettet az eredeti ár harmadára. Ekkor elgondolkoztam.

Azóta alig vettem eredeti CD/DVD lemezt.
Válaszol

Hogyha filmről van szó és tetszik akkkor azt megveszem, persze nem dí­szdobozban, bár a Star Craft 2-t előrendeltem, (collector edition) és őszintén megmondom hogy nem fogom rá sajnálni a pénzt, ahogy a Mass Effect 1-2 re sem sajnáltam. Amúgy meg azért vagyok itt mert értelmes a társaság, és megvan szinte minden ami kell.
Válaszol

í­í‚í­í‚í­í‚ én nem járok ilyen oldalakra Smile
Válaszol

Letölteni és ezt azt megosztani tapasztalatot szerezni cserélni.
Válaszol

í­í‚ltalában a letöltés miatt,de ha jó társaság van akkor a dumálás miatt is.
Válaszol

Itt mondjuk a társaság is jó!
Válaszol

A legújabb filmeket leszedni természetesen Smile
Válaszol

í­í‚ltalában feltölteni,és beszélgetni, esetleg 1-2 dolgot letölteni,de azt is ritkán..
Válaszol

Keleti bérek-Nyugati árak!!!
Válaszol

Időnként rákényszerülök
Válaszol

Smile filmekért elsősorban, néha, ha találok jó könyveket, tanulással kapcsolatos programokat.
Válaszol

régebben gyakran jártam
Válaszol

Az meg mi? :blink:
Válaszol

í­í‚ltalában a letöltés miatt,de határsaság van akkor a dumálás miat is,és nagyritkán próbálkozzom elütni az időt az arcade játékokkal is Smile
Válaszol

Sziasztok..
Először a letöltésekért...
aztán elkezdtem képeket, mindenfélét hurcolni egy-két helyre..
aztán érdekelt a moderálás..már próbálkozom..sok kárt nem csináltam...
most meg az Arcade-k...nem tudok ellenállni...
Válaszol

Letölteni.
Válaszol

letölteni elsősorban, bár azért néha olvasgatok is a fórumban
Válaszol

Jó hogyha az ember megtudja szerezni amire szüksége van legyen az régi cucc vagy mostani...minden egy helyen
Válaszol

Elsősorban játékot letölteni. Ha tetszik a game inkább megveszem, mert jobban szeretem, ha a kedvenceim megvannak. Pl.: NFS Most Wanted: leszedtem, gagyi volt, (az eggyik leggagyibb nfs!) nem vettem meg.. Prince Of Persia: Warrior Within-t leszedtem, kb 2órát játszottam. Megtetszett, elmentem, megvettem. Pont.
Válaszol

újságok, könyvek, hangoskönyvek
Válaszol

Játszani ls beszélgetni Tongue
Válaszol

töltögetek és fórumozok
Válaszol

ha unatkozok akkor szemezgetek és töltögetek Smile
Válaszol

Mindenki benéz egyszer egyszer ne is tagadjátok mint én is mindig.
Válaszol

mert sok minden van egy helyen
Válaszol

zenék filmek egyebek. sok jó diolog van itt
Válaszol

Elöször jöttem ,de tetszik .Jó fejek vagytok.
Válaszol

Mert fájlfeltöltő oldalakra szoktam tölteni azokat pedig warez oldalakon tehetem közzé! í­í‚m a HHW megfogott és mostanában csak úgy irogatni is szoktam! : ) Mint most!
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég