Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Off Topic Dumaláda Te mivel véded a számítógéped?

Lap (6): 1 2 3 4 5 6 Következő »
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Te mivel véded a számítógéped?
Nem elérhető Juventus
Power User
**
Üzenetek: 38
Témák: 1
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés: 0
2008-07-28, 23:23
Sziasztok!
Itt szeretném, ha megosztanátok velünk, hogy milyen védelmet használtok a számí­tógépes virusok és egyéb malware-k ellen. Illetve ha már használtatok esetleg többféle szoftvert is e célból, leí­rhatnátok a tapasztalataitokat!
Előre is köszönet!

•
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető kozmi91
VIP
Üzenetek: 290
Témák: 4
2008-07-29, 08:41
Te mivel véded a számí­Ã‚­tógéped?

Nod 32 - természetesen a legújabb frissí­tésekkel Smile
Spyware terminator
Spybot Search&destroy

•
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
2008-07-29, 13:01

Én drotkeritésel Big Grin

•
Válaszol
Guest
Unregistered

2008-07-29, 15:20

nod32.....

•
Válaszol
Nem elérhető Rocky
VIP
Üzenetek: 727
Témák: 5
2008-07-29, 17:14

Idézet:Originally posted by Dada;27063
Én drotkeritésel Big Grin
Azt meg hogyan?Ráterí­ted?
Big Grin

•
Válaszol
Nem elérhető Rocky
VIP
Üzenetek: 727
2008-07-29, 17:14

Én Avast 4.8-at használok és jó!

•
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-07-29, 17:18

Idézet:Originally posted by RockyBalboa;27102
Azt meg hogyan?Ráterí­ted?
Big Grin

Ja rákörbe alá fölé meg van 4 kamera ami 24 órán keresztül figyeli.meg két tibeti masztif meg 4 bengáli tigris meg körbevan aknázva ennyi

•
Válaszol
Nem elérhető Zozi
VIP
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
2008-07-30, 08:13

nekem mind a 2 gépen egy:

COMODO 3.0.25 & NOD 3.0.650 kombináció van! Big Grin

(a COMODO-t saját magam configoltam-be! Big Grin)

•
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
2008-07-30, 08:20

NOD 3.0.650 védi a gépet + zonealarm tűzfal! Atombiztos! Smile
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17

•
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető Zozi
VIP
Üzenetek: 1,321
Témák: 83
2008-07-30, 08:33

régen én is zonealarm hí­vő voltam meg vagyok is... Big Grincsak kicsit gépgyilkos! Big Grin+ a COMODO faxa free prog mindennap frissí­t lassan 1 éve használom és nem volt gond vele! (igaz minden tűzfal jó ami benne van a top 10-be csak be kell jól állí­tani!) Big Grin

•
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
2008-07-30, 20:42

Igaz ez nem védelem kérdése bár honnan nézem megosztottama netema szomszédal akinek szgép boltjuk van itt nyaralnak kérdésem tud e ematatni a gépembe valahogy ????

•
Válaszol
Nem elérhető Juventus
Power User
**
2008-08-01, 14:35

Én Pc Tools Firewall Plus 4-es tűzfalat használok, mert kis rendszerigényű, nagyon jól beállí­tható kis tűzfal. Egyébként készülőben a magyarosí­tása. Virusí­rtónak Avast 4.8 Professionalt használok, mert ugyancsak kis rendszerigényű, jól crackelhető (sorozatszámmal), viszonylag megbí­zható, talán sok benne a vakriasztás. Ezek mellett az A-squared Anti-Malwaret használom, mert nem régiben volt egy akciójuk és egy egyéves teljes licencet lehetet kapni ingyenes regisztrációt követően. Nagyon jól blokkol azt vettem észre, pár nap teszt után.
Nos ezek vannak memóriarezidensben, de persze időnként futtatok még egyéb keresőket is, de nem sok gondom van. (lekopogom)

•
Válaszol
Nem elérhető Juventus
Power User
**
2008-08-02, 15:58

Csak szólok, hogy most egy ingyenes regisztrációt követően 1 teljes évig ingyenes kódhoz lehet jutni a fizetős Spyware Doctor 6 with Antivirus-hoz. 1évig ingyenes kód kérése:
Kód:
http://www.westpac.com.au/internet/p...urity+Software

Kattints erre az oldalon: "Download security software í¢?í¢?? Free for the first 12 months", ez - elvisz a PcTools regisztrációs oldalára! A regisztrációt követően megkapod a kódot, amivel ez a remek progi 1 teljes évig fullosan használható!

•
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
Üzenetek: 443
2008-08-10, 22:17

Csakis NOD, most egy újabb van fenn, de fasza tűzfala van a routernek és mellé még XP tűzfal is, eddig csak 1spyware-m volt, pedig látjátok, sokat töltök le és fel is! Smile

•
Válaszol
Nem elérhető Fáraó
Power User
**
Üzenetek: 80
2008-08-19, 12:26

í­??gy látom én vagyok itt a legbátrabb Big Grin

Én személy szerint védelemnek csak az Avast-ot használom. Tűzfalat, spyware cuccokat nem használok. És még a win tűzfal is ki van kapcsolva a biztonsági frissí­téssel együtt Big Grin(idegesí­tő tud lenni hogy mindig akkor kezd el pofázni amikor nem kéne, és a frissí­thetnék is multizás közbe jön rá...)

Egyébként meg nekem max csak spí­ware-re van szükségem néha, ha kell akkor a Spyware Terminátort használom. De nem szokott rá szükség lenni. Tudom hol kapok és hol nem. És ha valami gubanc van egyből érzékelem, ugyanis a feladatkezelőt is naponta legalább 1-2 alkalommal meglesem Smile

Bevallom egy egy ví­rus ellenörzésnél szokott lenni 1-2 találat. Amik megbujtak a gépem legmélyebb bugyrában. Big Grin
De mit érdekel az engem ha nem aktiválja magát? Big GrinHa megteszi úgyis leölöm Big Grin

•
Válaszol
Guest
Unregistered

2008-08-19, 12:52

Nekem is csak NOD va a gépen, windows tűzfal kikapcs. A routernen meg be van állí­tva az a bejövő port, amire szükségem van éppen, pl torrent.

•
Válaszol
Nem elérhető Juventus
Power User
**
2008-08-26, 16:06

Idézet:Originally posted by Fáraó;28122
í­??gy látom én vagyok itt a legbátrabb Big Grin

Én személy szerint védelemnek csak az Avast-ot használom. Tűzfalat, spyware cuccokat nem használok. És még a win tűzfal is ki van kapcsolva a biztonsági frissí­téssel együtt Big Grin(idegesí­tő tud lenni hogy mindig akkor kezd el pofázni amikor nem kéne, és a frissí­thetnék is multizás közbe jön rá...)

Egyébként meg nekem max csak spí­ware-re van szükségem néha, ha kell akkor a Spyware Terminátort használom. De nem szokott rá szükség lenni. Tudom hol kapok és hol nem. És ha valami gubanc van egyből érzékelem, ugyanis a feladatkezelőt is naponta legalább 1-2 alkalommal meglesem Smile

Bevallom egy egy ví­rus ellenörzésnél szokott lenni 1-2 találat. Amik megbujtak a gépem legmélyebb bugyrában. Big Grin
De mit érdekel az engem ha nem aktiválja magát? Big GrinHa megteszi úgyis leölöm Big Grin

A windows tűzfalát és a frissitéseket ha tanácsolhatom ne kapcsold ki! Persze ha tűzfalról van szó, akkor inkább más tűzfalat ajánlanék, szinte bármi mást csak a win beépí­tett tűzfalát ne! Vannak nagyon jó tűzfalak, melyeket jól be lehet állí­tani, persze a jó tűzfal sokat kérdezget, mert a mesterséges inteligencia nem áll azon a szinten, hogy önmaga eltudja dönteni, hogy szabad-e vagy nem az adott progit a netre engedni. A frissitésekből nem muszály mindegyiket letölteni. én alapból csak értesí­tést szoktam kérni, tehát automatikusan nem töltöm le a frissitéseket, mert mindegyiket feleslegesnek tartom.

•
Válaszol
Nem elérhető Juventus
Power User
**
2008-08-26, 17:20

Én nagyon szerettem a NOD32 2.7-est, mindenkinek ezt telepí­tettem és ajánlottam anno, de ez a 3-as valahogy nem az igazi, nekem nem jött be! Bár igaz én a komplett programjukat az Eset Smart Security-t használtam, de csalódás volt számomra! Valamint a 2.7-est nagyon frankón lehetett crackelni, de ezzel a 3-assal ebből aszempontból is csak a baj van, mert nincs végleges megoldás! Az Avasttal nincs ilyen gond, egy sorozatszám megadása után megy tökéletesen a Pro verzió!

•
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Given: 2
2008-08-26, 17:36

Van működő crack mindkét verzióhoz, itt van a fórumon, nemrég raktam fel:
Kód:
https://hhw.hu/showthread.php?p=28678#post28678

Smile
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17

•
Válaszol
mcflay
Unregistered

2008-08-27, 06:40

Eset Smart Security,elég jó..

•
Válaszol
Nem elérhető Juventus
Power User
**
2008-08-27, 15:07

Idézet:Originally posted by Orpheus;28679
Van működő crack mindkét verzióhoz, itt van a fórumon, nemrég raktam fel: ??í‚ 
Kód:
https://hhw.hu/showthread.php?p=28678#post28678
??í‚ 
Smile

Csak az a kérdés, hogy meddig müködik! Sajnos mostanság az Eset nagyon figyeli ezeket a jogtalan használatokat és hamar találnak ellenszert a crack-ek ellen! A 2.7-essel nem volt ilyen gondom soha! A fixel megcrackeltem és frissitett mint a kisangyal.

•
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-08-27, 17:57

A nethez ingyen volt egy VirusBaster Prof. és amí­g tőlük van a net, addig regisztrálva lesz a program, szóval gondoltam kipróbálom, 3hete adok neki és talán néha túl érzékeny, de amúgy tökéletes a program!

•
Válaszol
Nem elérhető Juventus
Power User
**
2008-08-28, 17:07

Én nem sok jót hallottam a Virusbuster Pro-val kapcsolatban! Nagyon fogja a gépet. De persze ha neked jó és megfelel akkor használd!

•
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
2008-08-28, 18:40

Igen sokan mondták már, DE nekem maximum 150megát fogott eddig az 1024ből, azt is frissí­tés meg minden egyéb közben, szóval elégedett vagyok vele, remélem ez í­gy is marad!

•
Válaszol
Nem elérhető Fáraó
Power User
**
2008-08-29, 13:34

Idézet:Originally posted by Juventus;28669
A windows tűzfalát és a frissitéseket ha tanácsolhatom ne kapcsold ki! Persze ha tűzfalról van szó, akkor inkább más tűzfalat ajánlanék, szinte bármi mást csak a win beépí­tett tűzfalát ne! Vannak nagyon jó tűzfalak, melyeket jól be lehet állí­tani, persze a jó tűzfal sokat kérdezget, mert a mesterséges inteligencia nem áll azon a szinten, hogy önmaga eltudja dönteni, hogy szabad-e vagy nem az adott progit a netre engedni. A frissitésekből nem muszály mindegyiket letölteni. én alapból csak értesí­tést szoktam kérni, tehát automatikusan nem töltöm le a frissitéseket, mert mindegyiket feleslegesnek tartom.

Bocs hogy csak most válaszolok.
De mint mondtam szeretek veszélyesen élni Big Grin
És egyébkéntse volt még soha bajom amiatt hogy valaki benézett volna hozzám... Big Grin

•
Válaszol
Nem elérhető Juventus
Power User
**
2008-08-29, 16:54

Idézet:Originally posted by Fáraó;28930
Bocs hogy csak most válaszolok.
De mint mondtam szeretek veszélyesen élni Big Grin
És egyébkéntse volt még soha bajom amiatt hogy valaki benézett volna hozzám... Big Grin

Erről egy jó barátom jut eszembe. Annak idején együtt jártunk technikumba és neki is sokszor mondtam, hogy jobb védelemre van szüksége. ??킐 persze válaszul: minek az, miért pont őt támadnák meg, meg aztán ő úgy sem megy "olyan" oldalakra. Csak egyes egyedül az AVG akkor még ha jól tudom 7.1-es ingyenes verzióját használta minden féle tűzfal, windows frissités és kémprogram védelem nélkül. Aztán persze hozzá is beköszöntött az áldás. A gépén tárolt munkahelyi dokumentumaihoz egyszerűen nem fért hozzá és megfelelő időközönként egy felugró üzenetet kapott miszerint ha megvásárol egy bizonyos programot, akkor a továbbiakban megszünnek a problémái.A közel 100 dolláros vételárat nem fizette ki és bármivel is probálkoztunk egyszerűen nem sikerült kinyí­rni ezt a mocskot! Mondanom sem kell, hogy windows újratelepí­tés lett belőle és rengeteg átalvatlan éjszaka, amí­g pótolta a legfontosabb dokumentumait. Aztán azóta furcsa mód megtanúlta, hogy igenis fontos egy megbí­zható tűzfal, ví­rusí­rtó és kémí­rtó a gépre.

•
Válaszol
Malik
Unregistered

2008-08-29, 18:43

Lakattal védem.

•
Válaszol
Nem elérhető /George/
Power User
**
Üzenetek: 298
Témák: 7
2008-08-29, 20:32

Na látod az se egy rossz megoldás!Smile

•
Válaszol
Nem elérhető Fáraó
Power User
**
2008-08-29, 22:37

Igen jó példa... De a leí­rtak alapján ezt SpyWare terminátor lazán leöli Smileha a gépen nem fér hozzá vigye át haverhoz a vinyót tegyékbe a gépbe és nyomjanak rajta egy két ellenörzést
hisz ha nem nyitod meg akkor az nem is fog tudni átmenni a másik vinyóra elvileg [Kép: tongue.gif]

Másrészt Avast-ot használom... szal ví­rusí­rtó van, ha spyware bejön ahogy haverodnál, akkor azt tapasztalom a sok felugró ablakból (ami egyébként le van tiltva operába) és akkor a Spyware Terminator barátom segí­t Smile

Ha még mindig hiba adódna mert befészkelte magát a windowsba akkor egy windows cserével de NEM format c-vel meg marad minden cuccomSmile [Kép: tongue.gif]

ha format C muszály, elugrok haverhoz vinyóval átdobunk mindent az ő vinyójára fomat c, vissza dobjuk, és jöhet a friss windowsSmile)

Az átalmatlan éjszakáknak vége ha vagy elég rafinált és értesz a géphez [Kép: tongue.gif]

•
Válaszol
Nem elérhető /George/
Power User
**
Üzenetek: 298
Témák: 7
2008-08-30, 05:41

Én is pont í­gy cselekszek!Smile Avast-om van, ill. Spyware Doctor, ami szerintem épp olyan jó mint a Terminator...ez a 2 összeállí­tás remek kis páros...be van védve a géped rendesen!

•
Válaszol
Lap (6): 1 2 3 4 5 6 Következő »

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend