2010-08-22, 20:51
Hát eddig senki sem mert kiborítani a bilit, de én most megteszem. A tesco titkok könyv nagyrésze tényleg igaz! Én is dolgoztam tescoban diákként árufeltöltőnek, de elég is volt.
Pékárunál selejt nincs, ha leesett a földre megy vissza a sütőlapra.
A felújítás alatt óránként jártunk a betonport lesöpörni a kenyerekről. (ANTSZ hogy engedte nyitva az áruházat felújítás alatt???)
A grillpultba a lejárt, rohadó csirkéket vittük.
A zöldségespulton az előre csomagolt termékeket pulton tarthatósági idő után kimértként árusítottuk tovább
A Sajtokat a lejárat után újracsomagoltuk. Ezek sosem járnak le... Csak új cimkét kapnak.
A felújítás megnyitó napján 10 percel nyitás előtt még a rohadó fejű halat pecáztuk ki.
Jó étvágyat a hypermarket termékekhez...
Pékárunál selejt nincs, ha leesett a földre megy vissza a sütőlapra.
A felújítás alatt óránként jártunk a betonport lesöpörni a kenyerekről. (ANTSZ hogy engedte nyitva az áruházat felújítás alatt???)
A grillpultba a lejárt, rohadó csirkéket vittük.
A zöldségespulton az előre csomagolt termékeket pulton tarthatósági idő után kimértként árusítottuk tovább
A Sajtokat a lejárat után újracsomagoltuk. Ezek sosem járnak le... Csak új cimkét kapnak.
A felújítás megnyitó napján 10 percel nyitás előtt még a rohadó fejű halat pecáztuk ki.
Jó étvágyat a hypermarket termékekhez...