2007-11-30, 12:33
Baka viccek
Az újonc vizsgázik:
- Mit csinál akkor, ha atomvillanást lát?
- Jelentem, lekapom a sisakom!
- Hát azt meg miért teszi, ököragyú?
- Hogy ne folyjon a nyakamba!
Egy Cipruson szolgáló katona egy nap levelet kap a barátn?jét?l, amiben ez áll:
- Kedves Pisti! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább. A távolság, ami elválaszt minket, nagyon nagy. Biztosíthatlak, amióta elmentél, már kétszer csaltalak meg. Légyszíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem.
A katona kiakad, megkéri a társait, hogy ajándékozzanak neki egy fotót a barátn?jükr?l, a feleségükr?l, a n?vérükr?l, az unokahugukról. 57 fotót gy?jt össze. Beleteszi mindet egy levélbe, együtt Marinak a fotójával, és ezt írja hozzá:
- Kedves Mari! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, hogy ki is vagy te! Légyszíves, vedd ki a tiédet, és a többit küldd vissza!
Egy katonai teherautó elakad a sárban. Egy perccel rá megjelenik egy tiszti Jeep négy tiszttel. A tisztek kitolják a teherautót a sárból, majd az egyik megkérdezi a sof?rt:
- Mit szállít maga?
- Ezredes úrnak jelentem, harminchat újoncot.
A második világháborúban bevetésre indul egy bombázó. A pilóta indulás el?tt el?húz egy 38-as pisztolyt és odaszól a navigátornak:
- Tudod ez mire való?
- Nem, mire? - kérdi a navigátor.
- Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!
Erre a másik el?húz egy 45-öst.
- Az meg mire való? - kérdi a pilóta.
- Hogy ?szinte legyek, én el?bb fogom tudni, ha esetleg eltévednénk...
Az újonc vizsgázik:
- Mit csinál akkor, ha atomvillanást lát?
- Jelentem, lekapom a sisakom!
- Hát azt meg miért teszi, ököragyú?
- Hogy ne folyjon a nyakamba!
Egy Cipruson szolgáló katona egy nap levelet kap a barátn?jét?l, amiben ez áll:
- Kedves Pisti! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább. A távolság, ami elválaszt minket, nagyon nagy. Biztosíthatlak, amióta elmentél, már kétszer csaltalak meg. Légyszíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem.
A katona kiakad, megkéri a társait, hogy ajándékozzanak neki egy fotót a barátn?jükr?l, a feleségükr?l, a n?vérükr?l, az unokahugukról. 57 fotót gy?jt össze. Beleteszi mindet egy levélbe, együtt Marinak a fotójával, és ezt írja hozzá:
- Kedves Mari! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, hogy ki is vagy te! Légyszíves, vedd ki a tiédet, és a többit küldd vissza!
Egy katonai teherautó elakad a sárban. Egy perccel rá megjelenik egy tiszti Jeep négy tiszttel. A tisztek kitolják a teherautót a sárból, majd az egyik megkérdezi a sof?rt:
- Mit szállít maga?
- Ezredes úrnak jelentem, harminchat újoncot.
A második világháborúban bevetésre indul egy bombázó. A pilóta indulás el?tt el?húz egy 38-as pisztolyt és odaszól a navigátornak:
- Tudod ez mire való?
- Nem, mire? - kérdi a navigátor.
- Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!
Erre a másik el?húz egy 45-öst.
- Az meg mire való? - kérdi a pilóta.
- Hogy ?szinte legyek, én el?bb fogom tudni, ha esetleg eltévednénk...