2008-08-19, 12:26
Te mivel véded a számíÂÂtógéped?
í??gy látom én vagyok itt a legbátrabb
Én személy szerint védelemnek csak az Avast-ot használom. Tűzfalat, spyware cuccokat nem használok. És még a win tűzfal is ki van kapcsolva a biztonsági frissítéssel együtt
(idegesítő tud lenni hogy mindig akkor kezd el pofázni amikor nem kéne, és a frissíthetnék is multizás közbe jön rá...)
Egyébként meg nekem max csak spíware-re van szükségem néha, ha kell akkor a Spyware Terminátort használom. De nem szokott rá szükség lenni. Tudom hol kapok és hol nem. És ha valami gubanc van egyből érzékelem, ugyanis a feladatkezelőt is naponta legalább 1-2 alkalommal meglesem
Bevallom egy egy vírus ellenörzésnél szokott lenni 1-2 találat. Amik megbujtak a gépem legmélyebb bugyrában.
De mit érdekel az engem ha nem aktiválja magát?
Ha megteszi úgyis leölöm
í??gy látom én vagyok itt a legbátrabb

Én személy szerint védelemnek csak az Avast-ot használom. Tűzfalat, spyware cuccokat nem használok. És még a win tűzfal is ki van kapcsolva a biztonsági frissítéssel együtt
(idegesítő tud lenni hogy mindig akkor kezd el pofázni amikor nem kéne, és a frissíthetnék is multizás közbe jön rá...)Egyébként meg nekem max csak spíware-re van szükségem néha, ha kell akkor a Spyware Terminátort használom. De nem szokott rá szükség lenni. Tudom hol kapok és hol nem. És ha valami gubanc van egyből érzékelem, ugyanis a feladatkezelőt is naponta legalább 1-2 alkalommal meglesem

Bevallom egy egy vírus ellenörzésnél szokott lenni 1-2 találat. Amik megbujtak a gépem legmélyebb bugyrában.

De mit érdekel az engem ha nem aktiválja magát?
Ha megteszi úgyis leölöm