2010-08-03, 18:16
(Orpheus @ 2010-08-01 23:15) "index.php?act=findpost&pid=105314"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Természetesen lehet, ha megnyitsz egy nagy témát, pl filmek, akkor a lista legalján van a rendezés legördülő menü, ahol be tudod állítani a következő listázási paramétereket![/b]Kösz a választ, de azt hiszem, nem voltam elég alapos a kérdéssel. Én a téma nézetre (showtopic) értettem a kérdést. Tehát amit keresek az az, hogy például ezt a témát tudom-e fordított időrendben nézni, azaz úgy, hogy a most írt hozzászólásom legyen alapból legfelül, és lefelé legyenek az egyre korábbi hozzászólások. íí‚Âgy kevesebbet kell kattintani, ha egy témából csak az utolsó pár hozzászólás érdekel, mivel nem kell a téma megnyitása után még ellpozni a végére.
A http://forum.rpg.hu/ hasonló motort használ, és ott a jobb fent található "Beállítások" legördülő menüben a "Megjelenítési módok" részben van lehetőség fordított időrend beállítására. Itt ezt nem találom, ezért gondoltam, megkérdezem, hogy máshol elérhető-e ez a funkció.