2008-11-10, 08:11
[PLAIN]Hét aláírása #2 [ S z a v a z á s ][/PLAIN]
Én elküldtem az egyik adminnak a magyarázott az I
címre, nálunk ez úgy működik, hogy az egész falu egy ip szerepel, valami publikus ip cím a neve ugyan nekem már más az ip mert én kértem hogy legyen az, mert a rapid mindig elutasított így lett nekem más.
í??gyhogy nem hiszem, hogy csalás történt volna. Esetleg ha az csalásnak számit hogy valaki figyelmét felhívja az ember, hogy van ilyen rész az oldalon. Na mindegy, és nem hiszem el, hogy ti, akik indultatok, nem hívtátok fel ismerősötök figyelmét, erre én nem látom sehol ezt leírva, hogy tilos volna. Ezen az ügyön egy jó barátság omlott össze. Na sziasztok csak ennyit akartam hozzáfűzni, ha már a kedves admin kolléga nem írta le ezt.És ne bloods-ot nevezzétek csalónak ha vétetem én voltam,ugyanis én szóltam dorikának hogy van ez az oldal és benne ez a téma.NEM bloods KÉRT MEG Ríí‚Â.köszi.
ad:
Én elküldtem az egyik adminnak a magyarázott az I
címre, nálunk ez úgy működik, hogy az egész falu egy ip szerepel, valami publikus ip cím a neve ugyan nekem már más az ip mert én kértem hogy legyen az, mert a rapid mindig elutasított így lett nekem más.í??gyhogy nem hiszem, hogy csalás történt volna. Esetleg ha az csalásnak számit hogy valaki figyelmét felhívja az ember, hogy van ilyen rész az oldalon. Na mindegy, és nem hiszem el, hogy ti, akik indultatok, nem hívtátok fel ismerősötök figyelmét, erre én nem látom sehol ezt leírva, hogy tilos volna. Ezen az ügyön egy jó barátság omlott össze. Na sziasztok csak ennyit akartam hozzáfűzni, ha már a kedves admin kolléga nem írta le ezt.És ne bloods-ot nevezzétek csalónak ha vétetem én voltam,ugyanis én szóltam dorikának hogy van ez az oldal és benne ez a téma.NEM bloods KÉRT MEG Ríí‚Â.köszi.
ad: