2009-08-04, 05:39
Dühöngő II.
Magyar leírás igen is kell, mert nem mindenki tud angolul!
Ha már egyszer veszed a fáradságot arra hogy belinkelj, akkor arra is vedd hogy rákeresel a google-ban a program nevére, 90%-ban kidob magyar leírást a már meglévő letöltő oldalakról. Nem azt mondom hogy mindig van, de te alig-alig raksz hozzá!
Tudod mit? Egyezzünk meg!
Ne keress hozzá magyar leírást! Figyelni fogom, és ha én rákeresek, és találok , akkor törlöm a hozzászólást!
De ha neked ez nem megfelelő, akkor adhatok figyelmeztetést is mert nem tartod be a programok helyi szabályzatát!
.... köszid száma meg 99%-a XXX magazinokból adódik!
köszike....
Magyar leírás igen is kell, mert nem mindenki tud angolul!
Ha már egyszer veszed a fáradságot arra hogy belinkelj, akkor arra is vedd hogy rákeresel a google-ban a program nevére, 90%-ban kidob magyar leírást a már meglévő letöltő oldalakról. Nem azt mondom hogy mindig van, de te alig-alig raksz hozzá!
Tudod mit? Egyezzünk meg!
Ne keress hozzá magyar leírást! Figyelni fogom, és ha én rákeresek, és találok , akkor törlöm a hozzászólást!
De ha neked ez nem megfelelő, akkor adhatok figyelmeztetést is mert nem tartod be a programok helyi szabályzatát!
.... köszid száma meg 99%-a XXX magazinokból adódik!
köszike....
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17