2010-08-16, 09:36
Két egyetemista vizsgára megy Budapestre. í??tközben megállnak a Balatonon, egész éjjel szórakoznak, másnap megpróbálják kimenteni magukat a vizsgáról. Azt mondják a vizsgáztatónak:
- Professzor úr, nem tudtunk felkészülni, mert defektet kaptunk és a kocsinkat toltuk szerelőhöz, legyen szíves egy másik időpontot kiírni!
A professzor ad egy új időpontot.
A vizsgán a két srácot berakja két terembe, majd egy két feladatból álló feladatsort rak eléjük:
1.) Magyarázza el a kommunikáció lényegét! - 1 pont
2.) Melyik kerék? - 99 pont
Férj a feleségnek:
- Fogadjunk drágám, hogy nem tudsz olyat mondani, amitől egyszerre vagyok boldog is meg szomorú.
Feleség egy kicsit gondolkodik majd megszólal:
- A te farkad kisebb mint az öcsédé, de játékosabb
A feleség rántottát süt reggelire a férjének.
A férj hirtelen beront a konyhába:
- ővatosan! Vigyázz! Egy kicsivel több olajat tegyél bele.
Jaj! Túl sokat sütsz egyszerre. Túl sokat! Fordítsd meg! Fordítsd meg azonnal! Több olaj kell! Jaj! Jaj, mi lesz most?! Több olajat! Odaég! ővatosan... Vigyázz! Azt mondtam, óvatosan! Soha nem hallgatsz rám, ha főzöl. Soha! Fordítsd meg! Gyerünk! Normális vagy? Elment az eszed? Ne felejtsd el megsózni. Mindig elfelejted megsózni! Sózd! Sózd meg! Sózd már!
Az asszony értetlenül bámul rá:
- Mi a franc van veled? Azt hiszed, nem vagyok képes megsütni egy rántottát?
A férj nyugodtan válaszol:
- Csak meg akartam mutatni, milyen érzés, amikor vezetek.
Távírat
A székely bácsi Magyarországra megy, és a feleségét a komájára bízza, hogy figyelje, nehogy megcsalja. Egyszer látja a koma, hogy Etel a székely bácsi felesége, egy katonatiszttel bemegy a hotelbe. Megy a postára, hogy távíratozzon Pityunak.
Kérem gyorsan írja! - szól a postásnak. - Pityu gyere haza, mert a feleségedet b@sszák.
Na de kérem, ilyet nem lehet írni, fogalmazza meg máshogy! - szól közbe a postás.
Etel a hotelbe csücsül a fotelbe,
katona hitelbe hatol be Etelbe,
textil árú lefele hentes áru befele,
a szőrszálak össze vissza,
baj van komám gyere vissza!
Két szőke cseveg.
-Figyú. Tegnap találtam egy négylevelű lóherét.
-És szerencsét hozott?
-Aha. Ma is találtam egyet!
Egy 18 éves csaj bevallja az anyjának, hogy teherbe esett.
Az anya elkezd hisztizni és sírni: "Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled?
Tudni akarom!" A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt; egy őszülő halántékú, finom úr Armani-öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón.
Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük: "
A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi állapotom miatt,
viszont gondoskodom a születendő gyerekről.
Először is fizetem a lányuk összes kiadását, élete végéig
Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat,
egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján.
Ha fiú születik, nekiadok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján.
Viszont ha elvetél, nem igazán tudom, hogyan segíthetnék.
őnök mit javasolnak?"
Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást, csak ráteszi a férfi vállára a kezét,
és így szól:
"Akkor megbaszod újra."
Házasságtörés nyugdíjas korban
Egy 60 év körüli párocska beállít a szexológushoz. Kérdi a doktor,hogy miről van szó.
- Doktor úr, végignézné a szexünket?
A doktor csodálkozik, de rámondja, hogy OK. Végig is nézi, és mondja, hogy nincs itt semmi probléma, majd elkér tőlük 50 dollárt a vizitért.
Ez így megy hosszú heteken át. A pár újabb és újabb vizitet kér, semmi probléma a szexszel, fizetnek a doktornak, és távoznak. Végül a doktor megkérdi, hogy mit is akarnak ebből kihozni.
- Nézze, doktor úr, nem akarunk semmi különöset, de hát a barátnőm férjnél van, így nem mehetünk az ő házába. A feleségem miatt ugyancsak nem mehetünk az én házamba. A Hotel Ritz az 90, a Hilton 108, a Hotel Canada meg 147 dollár. Mi itt fizetünk 50 dollárt, amiből aztán a nyugdíjbiztosító 43-at visszafizet.......
- Professzor úr, nem tudtunk felkészülni, mert defektet kaptunk és a kocsinkat toltuk szerelőhöz, legyen szíves egy másik időpontot kiírni!
A professzor ad egy új időpontot.
A vizsgán a két srácot berakja két terembe, majd egy két feladatból álló feladatsort rak eléjük:
1.) Magyarázza el a kommunikáció lényegét! - 1 pont
2.) Melyik kerék? - 99 pont
Férj a feleségnek:
- Fogadjunk drágám, hogy nem tudsz olyat mondani, amitől egyszerre vagyok boldog is meg szomorú.
Feleség egy kicsit gondolkodik majd megszólal:
- A te farkad kisebb mint az öcsédé, de játékosabb
A feleség rántottát süt reggelire a férjének.
A férj hirtelen beront a konyhába:
- ővatosan! Vigyázz! Egy kicsivel több olajat tegyél bele.
Jaj! Túl sokat sütsz egyszerre. Túl sokat! Fordítsd meg! Fordítsd meg azonnal! Több olaj kell! Jaj! Jaj, mi lesz most?! Több olajat! Odaég! ővatosan... Vigyázz! Azt mondtam, óvatosan! Soha nem hallgatsz rám, ha főzöl. Soha! Fordítsd meg! Gyerünk! Normális vagy? Elment az eszed? Ne felejtsd el megsózni. Mindig elfelejted megsózni! Sózd! Sózd meg! Sózd már!
Az asszony értetlenül bámul rá:
- Mi a franc van veled? Azt hiszed, nem vagyok képes megsütni egy rántottát?
A férj nyugodtan válaszol:
- Csak meg akartam mutatni, milyen érzés, amikor vezetek.
Távírat
A székely bácsi Magyarországra megy, és a feleségét a komájára bízza, hogy figyelje, nehogy megcsalja. Egyszer látja a koma, hogy Etel a székely bácsi felesége, egy katonatiszttel bemegy a hotelbe. Megy a postára, hogy távíratozzon Pityunak.
Kérem gyorsan írja! - szól a postásnak. - Pityu gyere haza, mert a feleségedet b@sszák.
Na de kérem, ilyet nem lehet írni, fogalmazza meg máshogy! - szól közbe a postás.
Etel a hotelbe csücsül a fotelbe,
katona hitelbe hatol be Etelbe,
textil árú lefele hentes áru befele,
a szőrszálak össze vissza,
baj van komám gyere vissza!
Két szőke cseveg.
-Figyú. Tegnap találtam egy négylevelű lóherét.
-És szerencsét hozott?
-Aha. Ma is találtam egyet!
Egy 18 éves csaj bevallja az anyjának, hogy teherbe esett.
Az anya elkezd hisztizni és sírni: "Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled?
Tudni akarom!" A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt; egy őszülő halántékú, finom úr Armani-öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón.
Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük: "
A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi állapotom miatt,
viszont gondoskodom a születendő gyerekről.
Először is fizetem a lányuk összes kiadását, élete végéig
Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat,
egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján.
Ha fiú születik, nekiadok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján.
Viszont ha elvetél, nem igazán tudom, hogyan segíthetnék.
őnök mit javasolnak?"
Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást, csak ráteszi a férfi vállára a kezét,
és így szól:
"Akkor megbaszod újra."
Házasságtörés nyugdíjas korban
Egy 60 év körüli párocska beállít a szexológushoz. Kérdi a doktor,hogy miről van szó.
- Doktor úr, végignézné a szexünket?
A doktor csodálkozik, de rámondja, hogy OK. Végig is nézi, és mondja, hogy nincs itt semmi probléma, majd elkér tőlük 50 dollárt a vizitért.
Ez így megy hosszú heteken át. A pár újabb és újabb vizitet kér, semmi probléma a szexszel, fizetnek a doktornak, és távoznak. Végül a doktor megkérdi, hogy mit is akarnak ebből kihozni.
- Nézze, doktor úr, nem akarunk semmi különöset, de hát a barátnőm férjnél van, így nem mehetünk az ő házába. A feleségem miatt ugyancsak nem mehetünk az én házamba. A Hotel Ritz az 90, a Hilton 108, a Hotel Canada meg 147 dollár. Mi itt fizetünk 50 dollárt, amiből aztán a nyugdíjbiztosító 43-at visszafizet.......