2014-07-13, 13:55
újabb égő meccs volt ez a braziloknak, igazából nem érdemeltek itt győzelmet, még ha jól is fúj a bíró. Nem értem miért kell egy bronzmeccset ilyen nevesincs senki bírónak oda adni. Elgondolkodhat rajta a FIFA, mert színvonal alatti volt az egész vb-n a játékvezetői ténykedés.
Tegnap miért nem adott pirosat a brazil hátvédnek, ha már befújta a 11-est? Szerintem nem merte, mert azt kellett volna adnia, ezt még az iskolában tanítják.
Ma a döntőben egy európia és egy dél-amerikai csapat küzd meg a trófeáért. Eddig még soha sem győzött dél-amerikai vb-n európai csapat. Talán ez lesz az első? Vagy folytatódik a hagyomány? Mindenesetre német győzelmet szeretnék látni, minden mutató, statisztika ezt mutatja. De a labda kerek, és nem mindig úgy alakul egy meccs, mint ahogy azt elképzelik.
Ma este M1 21:00! Nézzétek!
Tegnap miért nem adott pirosat a brazil hátvédnek, ha már befújta a 11-est? Szerintem nem merte, mert azt kellett volna adnia, ezt még az iskolában tanítják.
Ma a döntőben egy európia és egy dél-amerikai csapat küzd meg a trófeáért. Eddig még soha sem győzött dél-amerikai vb-n európai csapat. Talán ez lesz az első? Vagy folytatódik a hagyomány? Mindenesetre német győzelmet szeretnék látni, minden mutató, statisztika ezt mutatja. De a labda kerek, és nem mindig úgy alakul egy meccs, mint ahogy azt elképzelik.
Ma este M1 21:00! Nézzétek!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17