• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milyen kutyád van, és a kutyatartással kapcsolatos kérdések, válaszok.
A kutyáim szeme.

koppany82, post: 0 Írta:Üdv burudi06!

Nagyon érdekes témanyitás!
Valóban képesek túllendí­teni a nullponton. Nagyon sok jót kaptam tőlük!
Sajnos jelenleg nincs kutyám, nemrég kellett elaltatni az utolsót. Legalábbis egy jó ideig az utolsót, mivel nem hiszem, hogy egyelőre képes lennék újra belekezdeni a nevelésébe.
Egyébként ő shar-pei és puli keverék volt, gondoltam szorosabbra fűzzük a kí­nai-magyar barátságot. Smile
Pici korában még jobban hasonlí­tott a shar-pei-re, viszont ahogy nőtt egyre jobban előtört belőle a magyar virtus. Smile
Mancs nagyon szép!
Van olyan kép is ahol látszódik a szeme? í­??gy hiszem, az többet tud mondani. Némelyik tekintete maga a szí­ntiszta szeretet, persze képesek sunyiságra is, de a tisztaság és az értelem ott van bennük, ami több embertársamból már végérvényesen kiveszett.

Szia, köszönöm elismerő hozzászólásod, és abban 100%-ban egyetértek, hogy amikor rád néznek látod a szemükben amit szó nélkül is megért az ember, amúgy a másik lapomon vannak képek, de felteszek egy pár képet, mivel van egy zsemle szukám is, most 9 éves, a kedvencem a mancs amiről a képet feltettem tavaly November végén elhalálozott (sajnos a túltenyésztés miatt a fajtatiszta kutyák sokkal rövidebb életet élnek, mivel az immunrendszerük a belterjes tenyésztéssel a béka feneke alatt van), mivel személyemhez nagyon közel állnak azért irtam í­gy s nem azt hogy megd......tt, sirt is készí­tettünk a kertben 11 éves volt s annyira a szí­vemhez nőtt hogy egy hónapon belül a hasonmását sikerölt a neten megvennem ő is mancs lett, most lesz egy éves, de nem tudom ez az a csoda e vagy tényleg szellemvándorlás, de kimondottan ugyanazokat a csí­nytevéseket és rosszaságokat csinálja, csak egy példa a Mancs senior legalább 31 sündisznót fogott a nagy kertben (1840 négyszögöl)a junior már a negyediknél tart, tegnap éjjel sikerült neki a negyediket elkapni, hát elég nehéz tőle elvenni, csak kutya szalámival sikerült, utána kivittem a szemben lévő Stuffer részre és viszonylag hamar el is mászott.
Mindjárt elővadászok képeket és feltöltöm.:yes:
Válaszol

Üzenetek ebben a témában
RE: Milyen kutyád van, és a kutyatartással kapcsolatos kérdések, válaszok. - szerző burudi06 - 2014-09-15, 17:36

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Milyen filmet néztél Mostanában? PUNKANDROLL 118 25,749 2017-09-26, 08:19
Utolsó üzenet: Orpheus
  Kinek milyen sebességű nete van? Orpheus 252 32,532 2012-04-08, 09:27
Utolsó üzenet: Orpheus

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég