• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milyen kutyád van, és a kutyatartással kapcsolatos kérdések, válaszok.
Szia, köszönöm kérdésed megvannak a kaninál fellépett egy allergiás betegség, a doki sem tudja, a Táptól van e vagy valami másfajta ételtől, vagy esetlegesen bolhaérzékeny, a jellegzetessége olyan mintha korpás lenne, felrakodik hámszerűen, de ami megnyugtató nem fertöző, azaz a szuka nem kapta el, kaptam krémet, főztem neki teát négyfajta teafűből és azza fürdetem azaz mosom meg a bundáját, és havonta egyszer Neostomozános vizes oldadattal kezelem az egész kutyát, hát nem gyerekjáték, mivel már harminc kilós lett a drága és amikor meglátja hogy jön a kezelés elszalad, alig tudom megkötni a porzázzal, de utána elviseli, jól bekefélem a szörzetébe és utána egy törölközővel át szárí­tom nehogy megfázzon a drága rossz csont.
Nagyon mérges lett a cicákra, meg kellett magasí­tanom a kerí­tést mert már majdnem át ugrotta (1.40 magas mármint a kerí­tés) í­gy is sajnos két kósza cicát elkapott az udvaron és na nem folytatom mi lett velük.
Nem büntettem meg mivel az udvaron kapta el őket, s hát ezért tartom, de fogott már egeret, földi kutyát, és kétszer Sündisznót, azokat ki tudtam venni, azaz el tudtam venni tőle, és kivittem a Stuffer részbe a házunkkal szemben, hála Istennek nem lett bajuk az ijedségen kivűl, olyan öt perc múlva elmásztak a biztonságos bozotósba.
Na egyenlőre ennyi mára.:ok:
Válaszol

Üzenetek ebben a témában
RE: Milyen kutyád van, és a kutyatartással kapcsolatos kérdések, válaszok. - szerző burudi06 - 2015-03-19, 15:39

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Milyen filmet néztél Mostanában? PUNKANDROLL 118 25,803 2017-09-26, 08:19
Utolsó üzenet: Orpheus
  Kinek milyen sebességű nete van? Orpheus 252 32,646 2012-04-08, 09:27
Utolsó üzenet: Orpheus

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég